Rejsevilkår pr. 1/7 2018

Gælder for rejser købt fra og med den 1. juli 2018

Nedenstående bestemmelser er gældende for pakkerejser bestilt fra den 1. juli 2018. Bestemmelserne er udarbejdet af Rejsearrangører i Danmark og anvendes af foreningens medlemmer. Bestemmelserne er udarbejdet i overensstemmelse med “Lov om pakkerejser og sammensatte rejsearrangementer”, som, sammen med anden dansk lovgivning, regulerer købet af rejsen og eventuelle krav, der måtte blive rejst mod TUI Danmark A/S (i det følgende kaldet TUI).

Bestemmelserne gælder for den kombination af rejseydelser, der betegnes en pakkerejse, jf. direktiv (EU) 2015/2302.

Køb af kun fllytransport/flybilletter hos TUI, falder ikke ind under "Lov om pakkerejser og sammensatte rejsearrangementer". Nedenstående betalingsbetingelser og afbestillingsregler er dog gældende herfor.

Rejsen er omfattet af alle EU-rettigheder for pakkerejser. Det indebærer bl.a., at TUI er ansvarlig for den korrekte levering af den samlede pakkerejse.

TUI har desuden oprettet lovpligtig beskyttelse til at refundere dine betalinger og, hvis pakkerejsen omfatter transport, sikre din hjemtransport i tilfælde af, at de går konkurs eller bliver insolvent. Denne sikring sker via Rejsegarantifonden, Røjelskær 11, 2840 Holte.

Flere oplysninger om centrale rettigheder efter direktiv (EU) 2015/2302 finder du her.

For rejsen gælder i øvrigt nedenstående bestemmelser. Det med kursiv fremhævede er TUIs afvigelser fra Rejsearrangører i Danmarks almindelige bestemmelser.