Vil du hurtigt og billigt til varmen?

Der er ikke noget, vi hellere vil end at flyve dig hurtigt og billigt til varmen.
Er du typen, der tager hurtige beslutninger, kan du her på siden få et overblik over vores afbudsrejser.

Til dig, der skal rejse til Cypern

Som du sikkert har hørt, kræver de cypriotiske myndigheder, at danskere, og rejsende fra Danmark, skal kunne vise en negativ Covid-19-test ved indrejse. Testen må ikke være mere end 72 timer gammel ved afrejse til Cypern. Hos TUI tilbyder vi derfor, at du kan blive testet helt gratis i sommersæsonen 2020. For at du kan modtage dit testresultat i god tid før afgang, lukker vi for bestillinger tidligere end normalt. I nedenstående tabel kan du se, hvor meget tid der er tilbage, før bestillingerne lukkes.

Dato Dag Afgang Status Rejse til Cypern
21/9 Mandag København - Cypern Find dit fly + hotel >
28/9 Mandag København - Cypern Find dit fly + hotel >
5/10 Mandag København - Cypern Find dit fly + hotel >

Sådan bestiller du en afbudsrejse

På siden her finder du alle vores afbudsrejser og last minute rejser.
De bedste afbudsrejser ryger selvfølgelig først og derfor er det altid en god ide, at holde øje med vores tilbud på afbudsrejser her på siden, så du kan sikre dig den billigste rejse. Så gør op med dig selv, hvor længe du vil vente, før du slår til.
Vi har altid en del forskellige afbudsrejser. Der er både de små charmerende to-stjernede hoteller og store familieresorts til gode priser.

Hvad forventer du af afbudsrejsen?

Gør dig klart hvornår du skal rejse og hvad du forventer af din rejse. Er det fint bare med et sted at overnatte og så spiser du på nærliggende restauranter eller er du til All Inclusive? Og hvad med hotellets faciliteter? Forventer du en stor pool, børnevenlige strande eller er det ikke relevant. Jo flere tanker du har gjort dig om din afbudsrejse, jo nemmere er det for dig at slå til, når den rigtige afbudsrejse viser sig og du dermed kan få den billigste ferie.

Vores liste med afbudsrejser

Vores liste med last minute rejser bliver løbende opdateret, men det er muligt at sortere i afbudsrejserne. Er du f.eks. på udkig efter en afbudsrejse til august, kan du vælge hvornår du vil afsted i fanen ”hvornår”. Husk også at vælge afrejselufthavn. Du kan også under ”Rejselængde” sortere på hvor lang din afbudsrejse skal være. Afgår afbudsrejsen inden for de næste 2 dage, skal du ringe til vores kundeservice og bestille rejsen. Afgår den senere kan du selv booke den via vores hjemmeside. Priserne på afbudsrejserne er per voksen.

Fandt du ikke den rejse, der passer dig? Sammensæt selv din rejse i vores system: Find din rejse

Spørgsmål & svar til afbudsrejser

Nedenfor har vi samlet de mest typiske spørgsmål omkring vores afbudsrejser

 • Kan man få afbudsrejser med All Inclusive?

  Vi har masser af afbudsrejser med All Inclusive! Du kan se det store udvalg her

 • Hvad er forskellen på afbudsrejser og last minute rejser?

  Afbudsrejser og last minute rejser er det samme! Du kan se de aktuelle afbudsrejser her!

 • Hvor sent kan man bestille en afbudsrejse før afgang?

  TUI råder folk til at senest bestille en rejse 3 timer før afgang.

 • Hvad koster en afbudsrejse?

  Afbudsrejser er altid billigere end normale rejser, idet afgangstidspunktet nærmer sig. Du kan se i vores lavpriskalender hvordan prisudviklingen på rejserne typisk er.