Rejser
til
Albanien

Pris fra

...

Hoteller

21

Prisniveau

Priseksempler fra Saranda
  • Pizzaca. 55,-
  • 1 liter vandca. 4,-
  • Enkel middagca. 70-120,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaLeke (ALL)
  • TidsforskelIngen tidforskel
  • HovedstadTirana
  • Befolkningca. 2,9 millioner

Rejser til Albanien

Ksamili.

Stadig flere har opdaget hvor meget Albanien har at byde på i form af strande, frodig natur, gammel romersk kultur og charmerende badebyer med moderne hoteller. Vælg mellem Saranda nær Korfu og strandparadiset Durres Riviera, ikke så langt fra hovedstaden Tirana.**

Som turistland har Albanien længe stået i skyggen af naboer som Grækenland, Italien og Kroatien. Men nu er det blevet tid til at træde frem i rampelyset. Landet er meget populært blandt rejseblogggere og magasiner, hvilket ikke er forbavsende for dem, der har oplevet kystens strande, madkulturen, naturen og de historiske seværdigheder.

Romerske ruiner og lækker mad

Fra vores hoteller i det sydlige Albanien kan du på mindre end en time komme til de antikke ruiner i Butrint, hvor romerne allerede omkring Kristi fødsel byggede teatre, badehuse og bymure. Og hvor du end bor er du tæt på strande, shoppinggader og restauranter, hvor det traditionelle balkankøkken blandes med græske og italienske indflydelser. Det hele til priser der øger apetitten endnu mere.

Durres riviera med kilometerlang sandstrand

Der er fine strande i hele Albanien, men spørgsmålet er om ikke Durres riviera tager prisen. Den gyldne finkornede strand spreder sig over 10 km. Du kan enten bo i den farverige by Durres eller direkte ved stranden i mindre badebyer lige i nærheden. Her kan du læse mere om Durres riviera og hotellerne

Mangfoldige Saranda

Den hyggelige ferieby Saranda ligger længst mod syd i Albanien, nær grænsen til Grækenland og mindre end en seks sømil ad søvejen fra Korfu. Foruden sol, badning og restaurantbesøg kan du også tage på mange fine udflugter og opleve alt fra antikke tuiner til grøn natur og idylliske øer.
Her kan du læse mere om Saranda og vores hoteller

Rejsetyper i Albanien