Rejser
til
Portugal

Pris fra

...

Hoteller

84

Prisniveau

Priseksempler fra Funchal
  • Pizzaca. 70,-
  • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel-1 time
  • HovedstadLissabon
  • SprogPortugisisk
  • Befolkning10 320 000

Rejser til Portugal

Portugal

Gå ikke glip af et af Europas mest afvekslende og indbydende ferielande. Portugal er en fuldtræffer uanset om du ønsker lange sandstrande, blomstrende natur, charmerende byer, golfbaner eller kulinariske oplevelser. Desuden får du stadig meget for pengene, hvis du vælger at rejse til Portugal

Madeira

Portugal er lille arealmæssigt, men som turistland har det vokset sig stadig større – takket være klimaet, strandene, vinene, naturen og seværdighederne. Den grønne ø Madeira er et eldorado for alle, der holder af vandreture, vinbarer og brostensstræder. TUIs rejser til Madeira foregår i vinterhalvåret med direkte fly.

Den mangfoldige Algarvekyst

Til sol- og baderejser i sommerhalvåret er det Algarvekysten der er Portugals riviera. I for- og efteråret er vejret perfekt til golfrejser. Algarve ligger i det sydlige Portugal og byder på en perlerække af badebyer, lange gyldne sandstrand og charmerende småbyer. Samtidig er det et naturskønt område, hvor smukke sandstensklipper rejser sig langs det blå Atlanterhav og indlandet byder på mange vingårde, appelsinplantager og olivenlunde.

Lissabon

En weekend til Lissabon er perfekt til dig, der ønsker en miniferie fuld af oplevelser. Byen på de syv bakker ved floden Tejo har alt fra historiske seværdigheder og brostensstræder til smarte rawfoodrestauranter.

Ferie efter din smag

Vi har fundet de bedste rejsemål og hoteller i Portugal, så du kan finde det der passer dig bedst – uanset om du er til store tempofyldte rejsemål eller romantiske byer. Og uanset om du vil bo på familievenlige resorts, træningshoteller eller børnefrie hoteller til to.

Rejsetyper i Portugal