Rejser
til
Thailand

Pris fra

...

Hoteller

194

Prisniveau

Priseksempel fra Phuket
 • Pizzaca. 45,-
 • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaThailandske baht (THB)
 • Tidsforskel+6 timer
 • HovedstadBangkok
 • SprogThai
 • Befolkning68 860 000

Rejser til Thailand

Krystalklart vand på stranden i Ao Nang

I Thailand kan du se frem til en ferie med hvide sandstrande, elegante hoteller, snorkling, lækker thaimad, shopping og et enestående, tropisk klima. At TUI har det største udvalg af rejser til Thailand, hænger sammen med vores over 30 års erfaring med rejser til smilets land! Vi bringer dig til Thailand hele året, og de fleste af rejserne foregår med bekvemt nonstop fly.

Du kan flyve direkte til både Krabi, Bangkok og Phuket. Du kan vælge mellem cirka 25 af Thailands mest populære rejsemål. For eksempel:

 • Alene på øen Phuket er der mere end ti rejsemål, fra fredelige strandområder til feriemetropoler som Karon, Kata og Patong.
 • Fra Krabikystens populære rejsemål som Ao Nang og Klong Muang Beach, kan du tage på udflugter med longtailbåde til små øer
 • Kho Lanta ligger syd for Krabikysten og Phi Phi øerne. Her oplever du Thailands afslappende stemning, fantastiske strande og frodige regnskove.
 • Khao Lak byder på lavvandede strande, regnskov og i vinterhalvåret vores dejlige TUI Blue For Families
 • I Bangkok kan du opleve storbypuls, spændende restauranter, gademarkeder og imponerende buddhistiske templer
 • I badebyen Hua Hin blandes thailandsk hverdagsliv med strande og golf
 • Sol og badning på Siambugtens øer Koh Samui, Koh Samet og Koh Chang kan kombineres med nogle dage i Bangkok.

Fleksible rejselængder

Det er nemt at finde et hotel, der passer til dig, uanset om du vil bo på et større ferieresort eller i en bungalow på stranden. På mange af hotellerne kan du vælge rejselængder fra en uge op til en måned, eller hvorfor ikke ti dage?

Flyv nonstop til Thailand

At der er så mange valgmuligheder skyldes, at vi tilbyder både charter- og rutefly. Hurtigst og nemmest er det, hvis du vælger nonstop flyvning med vores eget flyselskab TUI. Til Bangkok foregår mange af vores rejser med Thai Airways, det er også nonstop.

Hvornår skal man rejse til Thailand?

Du kan rejse til Thailand året rundt. Vintersæsonen fra oktober til marts er højsæson i Thailand med varmt og tørt vejr. Men stadig flere opdager, hvor skønt det er at rejse til Thailand i sommerhalvåret. Der er lidt større risiko for regnbyer, men der er lige så varmt og skønt. Og så er tempoet og prisniveauet lavere.

Vores rejsemål i Thailand

Phuket

Phuket

58 Hoteller
Fra
Her findes alt du kan ønske dig af drømmestrande, dykning, lækker mad og dejlige hoteller. Vælg mellem små og store strande, og flyv direkte hertil på 10 timer i højsæsonen.
Bangkok

Bangkok

20 Hoteller
Fra
En af vores planets mest magiske storbyer, med små og store kanaler, shoppingcentre, pragtfulde buddhistiske templer og et fantastisk udvalg af restauranter.
Hua Hin

Hua Hin

14 Hoteller
Fra
En levende og hyggelig by. Passer til dig, der vil have strandliv og afslapning, men samtidig opleve den thailandske dagligdag med templer, fiskere og markeder.
Koh Chang

Koh Chang

2 Hoteller
Fra
Thailands andenstørste ø med lyse strande i bugter, frodig regnskov og charmerende byer. Vælg mellem små og store hoteller ved flere af de fineste strande.
Koh Samet

Koh Samet

4 Hoteller
Fra
Lille naturskøn ø med hvide strande i bugter, og charmerende restauranter. Du vælger mellem fine resorthoteller og kan kombinere med nogle dage i Bangkok.
Koh Samui

Koh Samui

28 Hoteller
Fra
En smuk og tilpas stor ø, hvor du let kommer rundt til palmefyldte strande, junglevegetation, vandfald, templer, charmerende byer og farverige markeder.
Khao Lak

Khao Lak

23 Hoteller
Fra
Drømmebeliggenhed mellem regnskoven og nogle af Thailands bedste strande. Blandt vores populære strandhoteller findes både TUI Blue For Families og TUI Blue For Two til dig, der rejser uden børn.
Ao Nang (Krabi)

Ao Nang (Krabi)

26 Hoteller
Fra
Badeby i hjertet af Krabi på fastlandet, med shopping, restauranter, forlystelsesliv og badebåde, der kan sejle dig til paradisstrandene i skærgården.
Klong Muang Beach (Krabi)

Klong Muang Beach (Krabi)

6 Hoteller
Fra
Fredeligt rejsemål med fin strand mod solnedgangen. Her findes charmerende restauranter, småbutikker, strandbarer og gode hotellet på hele skalaen fra mellemklasse til De Luxe.
Koh Kradan

Koh Kradan

1 Hoteller
Fra
En uendelig smuk, bilfri lilleput-ø med hvide strande. et turkist hav og fine koralrev man kan snorkle ved lige ved øen. Her har du time-out fra civilisationen.
Koh Lanta

Koh Lanta

10 Hoteller
Fra
Stor og naturskøn ø der er blevet manges favorit med sin afslappede stemning. Her findes fire dejlige strande, charmerende strandrestauranter og mange hoteller at vælge mellem.
Nyhed
Koh Lipe

Koh Lipe

2 Hoteller
Fra
Lille naturskøn ø med hvide strande, turkist vand, magisk snorkling og et farverigt udvalg af shopping og restauranter langs hovedstrøget Walking Street.
Vis alle (12)

Rejsetyper i Thailand