Rejser
til
Gran Canaria

Pris fra

...

Hoteller

167

Prisniveau

Priseksempler fra Playa del Ingles
 • Pizzaca. 65,-
 • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskel–1 time
 • HovedstadMadrid
 • SprogSpansk
 • Befolkningca. 840.000

Rejser til Gran Canaria

Gran Canaria

TUI tager dig med til Gran Canaria hele året. Til strande, tapasrestauranter og shoppingcentre. Men også til grønne bjerge med vingårde og vandrestier. Du kan vælge hoteller som TUI Blue med børneklubber og populære RIU-hoteller.

De nye kanarieøer

Strandene, stemningen og det solsikre klima gør, at vi elsker at rejse til Gran Canaria. Og hele tiden fornys udvalget med nye spa-hoteller, shoppingarkader, vandlande, beach clubs og tapasrestauranter.

Afslapning, oplevelser og golf

Hvad der er vigtigt for din rejse til Gran Canaria, bestemmer du når du vælger rejsemål og hotel. Her findes alt fra fredelige havnebyer til farverige badebyer og storbyen Las Palmas. Desuden er Gran Canaria et af Europas førende mål for golfrejser, især i vinterhalvåret.

Rejsemål på Gran Canaria

Under nedenstående links kan du læse mere om Gran Canarias strande, ferieudbud og bedste hoteller. Hele året kan du vælge:

 • Bahia Feliz – vores "egen by" med TUI Blue til den bedste familieferie
 • Maspalomas – med populære hoteller nær havet og sandklitterne
 • Playa Taurito – her er både et Splash-hotel med vandland og TUI Blue kun for voksne
 • Las Meloneras – med femstjernede spa-hoteller, RIU og et familievenligt Blue Star
 • Puerto Rico – klassisk charterrejsemål med hvide lejlighedshoteller
 • Amadores – lille og fredeligt ved en af øens fineste strande
 • Playa del Ingles – med forlystelsesliv og bungalowhotel ved en lang strand
 • Las Palmas – øens hovedstad med strand, shopping og kultur
 • Puerto de Mogan – idyllisk havneby med bilfrie stræder.

I vinterhalvåret tilbyder vi også:

Vores rejsemål på Gran Canaria

Arguineguín

Arguineguín

5 Hoteller
Fra
Hyggeligt rejsemål på den solsikre sydkyst. Du kan bo i det charmerende gamle fiskerleje Arguineguín eller nærmere den berømte Anfi-strand med lyst, importeret sand.
Bahía Feliz

Bahía Feliz

6 Hoteller
Fra
Vores egen by på Gran Canarias sydøstkyst. Her kan du vælge blandt flere familievenlige hoteller i forskellige kategorier, som TUI Blue For Families og Familievenligt.
Las Meloneras

Las Meloneras

7 Hoteller
Fra
Et moderne rejsemål på Gran Canarias sydkyst, nær Maspalomas sandklitter. Her finder du både et femstjernet spahotel, et Riu-hotel og familievenlige Cay Beach Meloneras.
Las Palmas

Las Palmas

13 Hoteller
Fra
Kombiner sol og badning med storbypuls og kultur. Las Palmas byder på alt fra koncerter og museer til tapasbarer, shopping og en tre kilometer lang strand.
Maspalomas

Maspalomas

16 Hoteller
Fra
Et behageligt rejsemål med lange palmealleer længst mod syd på øen. Nær strand, golfbane og de berømte sandklitter, kan du vælge mellem hoteller til både par og familier.
Playa del Cura

Playa del Cura

4 Hoteller
Fra
En lille og harmonisk by på den solsikre sydvestkyst. Her slapper du af nær en lavvandet sandstrand og med det store naborejsemål Puerto Rico indenfor bekvem afstand.
Playa del Inglés

Playa del Inglés

48 Hoteller
Fra
Gran Canarias første store baderejsemål på den solsikre sydkyst. Her er masser at foretage sig, uanset om du søger shopping, restauranter og forlystelsesliv eller lange sandstrande.
Playa Taurito

Playa Taurito

5 Hoteller
Fra
Hyggelig naboby til Puerto de Mogán med strand, dejlige førsteklasses All Inclusive-hoteller og en stor vandpark midt i byen. Du har gratis adgang til vandparken, hvis du vælge et af Splash-hotellerne.
Puerto de Mogán

Puerto de Mogán

6 Hoteller
Fra
Blomstersmykkede små stræder, hvide huse og en hyggelig lystbådehavn får den lille by til at se ud, som om den var taget lige ud af et postkort. Med TUI kan du vælge at bo midt i havnen.
Puerto Rico

Puerto Rico

39 Hoteller
Fra
Et klassisk charterrejsemål med strand og lystbådehavn beliggende i en dal. Her kan du vælge mellem alt fra prisbillige lejlighedshoteller til storfavoritten Revoli Playa.
San Agustin

San Agustin

12 Hoteller
Fra
Mellemstort rejsemål med frodig vegetation, to lavvandede strande, mange lejlighedshoteller, masser af restauranter og små butikker, men også en skøn afstressende atmosfære.
Amadores

Amadores

6 Hoteller
Fra
Slap af på en af øens bedste strande, der består af lyst, finkornet sand i en beskyttet bugt. Her er mange hyggelige lejlighedshoteller og en gangsti langs havet, der fører til Puerto Rico.
Vis alle (12)

Rejsetyper i Gran Canaria

Anbefalede hoteller - Gran Canaria