Storbyferie i Paris

Storbyferie

Opdag storbyerne på egen hånd

Storbyferier er velegnet for alle; unge som ældre, par som familier. På et par dage kan man få ladt batterierne op samt skabe minder for livet.

Hos TUI tilbyder vi mange forskellige rejser til storbyer. Rejs f.eks. til det historiske Berlin, på shopping-tur til London eller på romantisk get-away til Paris eller Rom.

Storbyferie i efterårsferien
Alle årstider er ideelle til en storbyferie. Men især efteråret kan noget særligt. I Sydeuropa kan man stadig nyde de lune temperaturer, imens man besøger de lokale seværdigheder eller vælger at shoppe. Se vores store udvalg af storbyferier i efterårsferien her >>

Vores hoteller er håndplukkede, og ligger tæt på seværdigheder eller i hyggelige og interessante bydele. Har du behov for hjælp under ferien, kan du hurtigt komme i kontakt med vores personale. Rejsegarantien gælder selvfølgelig også på vores storbyferier.

Fordele

  • Dækket af pakkerejseloven
  • Personlig hjælp fra kundeservice
  • Håndplukkede hoteller
New York Skyline

New York

Der er ingen storby i verden, der overgår New York. Her findes alt i en salig blanding af klassisk, nyt og originalt.
Læs mere om New York
Kanalrundfart i Venedig

Venedig

Der er vel ingen by, der er mere romantisk end Venedig? Med sit vivar af snirklede stræder, kanaler, storslåede torve og hyggelige restauranter, byder den norditalienske by på spændende oplevelser.
Venedig