Storbyferie i Paris

Storbyferie

Stort udvalg af storbyferier

Storbyferier er velegnet for alle; unge som ældre, par som familier. På et par dage kan man få ladt batterierne op samt skabe minder for livet.

Hos TUI tilbyder vi mange forskellige rejser til storbyer. Rejs f.eks. til det historiske Berlin, på shopping-tur til London eller på romantisk get away til Paris eller Rom.

Alle årstider er ideelle til en storbyferie. Om foråret og efteråret kan man rejse til Sydeuropa og nyde de lune temperaturer, imens man besøger de lokale seværdigheder. Vinterhalvåret er specielt god til rejser, hvor shopping er i højsæde – sommeren kan let blive for varm til dette. Rejser man til storbyer om sommeren, kan det være en god ide at vælge en destination, som er tæt på vandet, så en svalende dukkert er inden for rækkevidde, når temperaturen nærmer sig de 30 grader.

Vores hoteller er håndplukkede, og ligger tæt på seværdigheder eller i hyggelige og interessante bydele. Har du behov for hjælp under ferien, kan du hurtigt komme i kontakt med vores personale. Rejsegarantien gælder selvfølgelig også på vores storbyferier.

New York Skyline

New York

Der er ingen storby i verden, der overgår New York. Her findes alt i en salig blanding af klassisk, nyt og originalt.
Læs mere om New York
Kanalrundfart i Venedig

Venedig

Der er vel ingen by, der er mere romantisk end Venedig? Med sit vivar af snirklede stræder, kanaler, storslåede torve og hyggelige restauranter, byder den norditalienske by på spændende oplevelser.
Venedig