Flyselskaber

Her får du et hurtigt overblik over de flyselskaber, TUI samarbejder med. Under hvert flyselskab finder du information om bagageregler, mad og sæde om bord, taxfree og meget mere. Du kan se hvilket flyselskab, du skal flyve med, på din billet eller på "Min side".

Indchecket bagage – et frivilligt tilvalg

Når du rejser på en pakkerejse med charterfly indgår altid et stk. gratis håndbagage, mens du selv vælger om du også vil checke bagage ind mod ekstra betaling. Bestiller du indchecket bagage i forvejen, sparer du mindst 50 procent i forhold til hvad du betaler i lufthavnen. Prisen varierer afhængig af hvor langt du rejser. Mere detaljeret information finder du under de respektive flyselskaber herunder.

Ændring af flyselskab ved særlige omstændigheder

Under specielle omstændigheder, som f.eks. store forsinkelser eller situationer, som vi ikke er herre over, kan vi være nødsagede til at benytte andre flyselskaber end dem, som er nævnt nedenfor. Dette for at sikre os, at vi kan gennemføre din ferie på bedste vis.
Indhyringen af andre flyselskaber sker, når der ikke er nok kapacitet hos de ordinære flyselskaber.
Vi undgår altid flyselskaber, som er nævnt i EUs såkaldte flysikkerhedsliste.

Vigtig information om Samsung Galaxy Note 7

På grund af uheld med batteriet i Samsung Galaxy Note 7, har visse flyselskaber indført regler for brug af telefonen ombord på flyet.

Få mere information om gældende regler på flyselskabets hjemmeside. TUIfly sætter altid sikkerheden først og har derfor besluttet, at det er forbudt at benytte eller oplade Samsung Galaxy Note 7 ombord på flyet. Enheden er ikke tilladt i indchecket bagage, men kan selvfølgelig medbringes ombord, så længe den ikke er slået til eller bliver opladt under flyvningen.

Vigtig information om 15” MacBook PRO Model Mid-2015

EU's sikkerhedsorganisation (EASA) har nedlagt forbud mod at tage 15” MacBook PRO Model Mid-2015 med på flyet. Dette forbud gælder både for håndbagagen og den indtjekkede bagage. Dette sker på baggrund af problemer med batteriet rapporteret af producenten.