Hoteller på Mallorca

Her finder du hele vores udvalg af hoteller på rejser til Mallorca. Vi har valgt de bedste hoteller, som Mallorca har at tilbyde for at sikre dig den bedst mulige ferie. Uanset om du rejser selv, med familien, som par eller i en gruppe, kan du være sikker på at finde et hotel, som passer til dig. Brug et øjeblik, lad dig inspirere og find dit drømmehotel.

Hoteltips

Bedste hoteller på Mallorca

Det kan være svært at vide, hvilket hotel der er det bedste på Mallorca for dig. Derfor har vi samlet vores fulde udvalg her! Du kan selv nemt sortere i listen og finde det bedste hotel på Mallorca efter lige præcis dine behov. Vi har noget for enhver smag, uanset om du leder efter det perfekte hotel til hele familien, et luksuriøst spa-hotel eller måske et komfortabelt All Inclusive-hotel på Mallorca.

Familiehoteller på Mallorca

Mallorca er et perfekt rejsemål for dig, der rejser med børn. Her er sol, bad og underholdning, så opholdet bliver behageligt og sjovt for hele familien. Kig på vores hoteller Blue Star Viva Blue og Blue Star Paraiso de Alcudia, som begge er familievenlige overnatningssteder.

Bedste hoteller for voksne på Mallorca

Hvis du derimod leder efter et voksenhotel på Mallorca, kan vi anbefale TUI Blue Rocador, et roligt hotel for dig, der rejser uden børn. Minimumsalderen for at bo på hotellet er 16 år.

Hoteller med vandland på Mallorca

Vandland er sjovt for både store og små, mange timer kan tilbringes med leg og sjov i vandet! På Mallorca ligger Globales Bouganvilla, som er et Splash-hotel med vandrutsjebaner for alle aldre.

Billige hoteller på Mallorca

Hvis du leder efter en prisvenlig ferie på Mallorca, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, du er interesseret i.

Se alle All Inclusive hoteller på Mallorca »

Se alle afbudsrejser til Mallorca »

Se alle hoteller »