Hoteller i Prag

Her finder du hele vores udvalg af hoteller på rejser til Prag. Vi har valgt de bedste hoteller, som Prag har at tilbyde for at sikre dig den bedst mulige ferie. Uanset om du rejser selv, med familien, som par eller i en gruppe, kan du være sikker på at finde et hotel, som passer til dig. Brug et øjeblik, lad dig inspirere og find dit drømmehotel.

Hoteltips

Bedste hoteller i Prag

Leder du efter de bedste hoteller i Prag, kan vi anbefale følgende tre hoteller, som er de bedst vurderede af vores gæster: K+K Hotel Central, Jalta og Mamaison Hotel Riverside Prague.


Familiehoteller i Prag

Der findes mange børnevenlige hoteller i Prag, men et område, vi kan anbefale, er omkring slottet, da der her er flere legepladser og åbne områder at løbe rundt på. 

 

Bedste hoteller for voksne i Prag

I Prag kan vi anbefale NH Collection Carlo IV, som er et luksuriøst hotel i centrum af Prag. Her bor du i flotte værelser, og her er endda en wellnessafdeling med indendørs pool, hvor I kan slappe af efter en dag fyldt med sightseeing. 


Billige hoteller i Prag

Hvis du leder efter en prisvenlig ferie i Prag, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, du er interesseret i.


Se alle afbudsrejser til Prag »

Se alle hoteller »