Aktuel information

Det handler om tryghed for dig som rejsende - fra A-Z. Skal du på ferie, er det vigtigt, at du føler dig tryg, både før du bestiller, mens du er i luften, og når du er på ferien.

Lige nu befinder vi os i en situation vi aldrig har været ude for før. Hele verden er påvirket af den igangværende pandemi. Dette sætter os i en helt ny situation som vi skal forholde os til. Myndigheder i forskellige lande tager nye beslutninger fra dag til dag, der medfører, at forholdene ændres med kort varsel. Som rejsearrangør skal vi forholde os til og følge myndighedernes anbefalinger både her i Norden og i de lande vi besøger. Som rejsearrangør kan vi påvirke og arbejde med at tilpasse vores virksomhed, så den bliver så god og sikker som muligt, og også finde løsninger på nye situationer der kan opstå.

Hvis du skal ud og rejse kan der stadig være usikkerhed om hvilke sikkerhedsforanstaltninger og ny rutiner der gælder for din flyrejse og på dit hotel. TUI ønsker, at du skal føle dig tryg både inden og i løbet af rejsen. Derfor har vi samlet information om vores flyrejser, hoteller og rejsemål på denne side.