Rejser
til
Polen

Pris fra

...

Hoteller

13

Prisniveau

Priseksempel fra Warszawa
  • 1,5 liter vandca. 3,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaPolske Zloty (PLN)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadWarszawa
  • SprogPolsk
  • Befolkning37 950 000

Rejser til Polen

Polen

Polen er et land, der længe har været en del af Europas historiske centrum, men som ofte overskygges af sine større naboer. Et land, der i dag er blevet en meget populær destination til en weekendrejse.

I landet findes både livlige byer og hyggelige badebyer, men også store skovområder og majestætiske bjerge. En rejse til Polen passer både til dig, der vil bruge dagene på restaurantbesøg og shopping og til dig, der vil opleve storslået natur eller kulturhistoriske seværdigheder.

Kulturelle Krakow

Med TUI kan du rejse til Krakow med rutefly og få fleksibel rejselængde.
I den charmerende universitetsby er der meget smuk arkitektur at opleve, mens du går rundt blandt byens mange seværdigheder, smarte cafeer og restauranter, der serverer klassiske polske retter. Byen er hyggelig og kan nemt udforskes til fods eller på cykel.

Warszawa, Gdansk og Sopot

Udover Krakow har du også mulighed for at besøge billedskønne småbyer som Gdansk og Sopot og moderne storbyer som Warszawa. Hovedstaden byder, præcis som Krakow, på masser af seværdigheder, kultur og god mad. Er du ekstra interesseret i anden verdenskrig, kan du besøg Gdansk og det fantastiske Anden verdenskrig-museum, mens Sopot, derimod, passer perfekt til afslapning, da det er en af Europas ældste bade- og kurbyer.

Som deres mormor lavede det

Eller ikke alles mormor, men i Polen tager man sine madtraditioner ganske seriøst. Du vil opleve, at polsk mad er mere end blot surkål og vodka. Retterne kan fremstå enkle men have masser af smag. Desuden er polakkerne vilde med søde sager, alt fra is og bagværk til fyldte pandekager og tærter.

Urskov og bisonokse

Uden for byerne finder du et storslået landskab, hvoraf en del stadig er uberørt den dag i dag. I Białowieżaskoven, som er en troldeagtig urskov, kan du tage på safari for at se de europæiske Bisonokse vandre frit rundt blandt mosbeklædte træer. Lige udenfor Krakow ligger den populære skisportsby Zakopane mens du i nordøst har flere søer og floder, der er perfekte til ture i kajak.

Rejsetyper i Polen