Jet Time - JTG

Jet Time er et dansk flyselskab, der blev godkendt af de danske luftfartsmyndigheder i 2006 og startede sine aktiviteter samme år.

Jet Time flyver med flytyperne Boeing 737-300 og 737-700.

Der findes flere oplysninger om Jet Time på selskabets hjemmeside

Vigtig information - Samsung Galaxy Note 7

Vær opmærksom på at der gælder specielle regler for brugen af Samsung Galaxy Note 7. Læs mere her

 • Bagage

  Håndbagage

  Af hensyn til sikkerheden og komforten om bord er det meget vigtigt, at du kun medbringer ét stykke håndbagage. Tasken må ikke være større end 55 x 40 x 20 cm, og den må højst veje 5 kg.

  Tips og regler for håndbagage finder du her

  Indtjekket bagage

  Den totale tilladte bagagevægt er 20 kg inklusive 5 kg håndbagage. Bemærk, at hvis to eller flere rejsende samler deres bagage i én kuffert, må den højst veje 32 kg.

  Børn under 2 år

  Børn under 2 år (spædbørn) må medbringe 5 kg håndbagage.

  Børn 2 – 11 år

  Børn mellem 2 og 11 år har samme bagageregler som voksne.

  Generelt om indtjekket bagage

  Indtjekket bagage må ifølge internationale regler aldrig veje mere end 32 kg. pr. taske, selvom du vælger at betale for ekstra overvægt eller deler bagagen med dine medrejsende.

  Rejser på 3 uger eller derover

  Hvis du skal rejse i tre uger eller mere, må du medbringe 30 kg bagage inkl. 5 kg håndbagage. Bemærk! Gælder kun tur-retur-rejser.

  Klapvogn/barnevogn

  Klapvogn/barnevogn kan medbringes gratis. Jet Time anbefaler, at man lejer en taske (Airshell), der beskytter klapvognen/barnevognen under transporten – læs mere om Airshell her

  Jet Time erstatter IKKE beskadigede klapvogne/barnevogne m.m., hvis de ikke har været indpakket i en Airshell-taske. Klapvogne/barnevogne må højst fylde 105 x 50 x 65 cm.

  Læs mere

  Forsinket bagage

  Efter 8 timers forsinkelse udbetales der et engangs beløb på 100 euro.
  Forsinket, beskadiget eller mistet bagage

  Overvægt

  Hvis du har brug for at medbringe mere bagage end de tilladte 20 kg, kan du forudbestille ekstra bagagevægt. Hvis du ikke forudbestiller, risikerer du at skulle betale en langt højere afgift i lufthavnen.

  Bestil overvægt her

 • Specialbagage

  Hvis du skal have særlig stor bagage med på rejsen, f.eks. sportsudstyr, er det både lettere og billigere at bestille på forhånd online.

  Bestil her

 • Flyklasser

  Hos Jet Time findes der ikke forskellige passagerklasser.

 • Måltider ombord

  Standardmåltid

  Jet Time betragter et godt og sundt måltid af høj kvalitet som afgørende for den samlede flyveoplevelse. Jet Time samarbejder med flere kendte og anerkendte producenter af økologisk mad. Børn på mellem 2 og 11 har deres egen menu (dog er morgenmaden den samme). På vores rejser serveres enten et varmt eller koldt måltid på både ud- og hjemrejser.

  Måltider bestilles hos TUI:

  • samtidig med at du bestiller rejsen
  • under Min rejse (indtil 15 dage før afrejse)
  • hos kundeservice på telefon 70 10 10 50 (indtil 2 arbejdsdage før afrejse)

  Specialmad

  Jet Time tager hensyn til de mest almindelige ønsker til speciel mad eller diæt. specialmåltidernes indhold og sammensætning varierer afhængigt af årstiden og køkkenets råvarer samt af, hvorfra maden leveres (hjemme eller på destinationen). Det gør det svært at specificere måltidernes præcise indhold på forhånd. Men vi garanterer, at måltiderne overholder de tilsigtede indholdsrestriktioner.

  Specialmad skal bestilles og betales hos TUI, samtidig med at rejsen bestilles. Du kan vælge mellem følgende muligheder:

  • Vegetarisk
  • Vegan
  • Glutenfri
  • Laktosefri
  • Diabetes
  • Uden svin

  Allergi

  Som allergiker kan du, når du flyver med Jet Time, bestille specialmad om bord ud fra ovenstående valgmuligheder. Hvis du lider af svær allergi, f.eks. svær nøddeallergi, eller af flere forskellige allergier, anbefaler vi, at du medbringer egen mad om bord. Hvis du som allergiker medbringer egen mad til indtagelse om bord, beder vi dig give besked til Jet Times kundeservice, så de kan oplyse besætningen om det.

  Kontaktoplysninger:

  Hvis der er passagerer med luftbåren nøddeallergi om bord på Jet Times fly, får kabinepersonalet besked om det. De informerer de øvrige passagerer og beder dem vise hensyn ved at undlade at åbne eventuelle medbragte nøddeprodukter under flyvningen.

  Allergimedicin

  Hvis du har behov for allergimedicin, skal du selv medbringe den på rejsen. Jet Time har ikke allergimedicin om bord, og vores kabinepersonale kan ikke administrere lægemidler. Det er vigtigt at understrege, at på trods af opfordringer til passagererne kan Jet Time aldrig garantere en nøddefri flyvning for passagerer med luftbåren nøddeallergi.

  Forkælelse med champagne!

  Giv nogen en overraskelse, de vil huske i lang tid. Lidt forkælelse om bord på flyet er den perfekte måde at fejre en person, som du synes, har fortjent lidt ekstra opmærksomhed.

  Bestil forkælelse her

  Champagne og chokolade

  Kabinepersonalet serverer en hel flaske (75 cl) ægte champagne og en æske chokolade. Champagnen serveres i to rigtige glas, som man må beholde.

  Pris: ca. 320 DKK (prisen kan være ændret – aktuelle priser fremgår af bestillingssiden)

  Mousserende vin og chokolade

  Hvis man gerne vil bestille en lidt billigere udgave, kan vi tilbyde mousserende vin og chokolade. I dette tilbud er glassene ikke inkluderet.

  Pris: ca. 220 DKK (prisen kan være ændret – aktuelle priser fremgår af bestillingssiden)

 • Sæde ombord

  Når du rejser med Jet Time, kan du mod betaling reservere visse sæder om bord.

  Sådan bestiller du et bestemt sæde

  Du kan reservere din yndlingsplads fra dagen efter, du har booket rejsen hos TUI. Din bestilling er tilgængelig fra ca. 365 dage til 3 dage inden afrejse.

  Det er nemt at bestille online her

 • Taxfree

  Bestil toldfri varer på forhånd

  Når du flyver med Jet Time, er det nemt at forudbestille dine taxfree varer via nettet.

  Bemærk, at der på Jet Time flyvninger inden for EU (med undtagelse af De Kanariske Øer) ikke er muligheder for at forudbestille vin, spiritus og cigaretter på udrejsen, men det er muligt hjemrejsen.

  Hvornår kan jeg bestille?

  Du kan forudbestille dine varer til både ud- og hjemrejse fra 30 dage før afrejse og frem til 5 dage før afrejse. Om bord på flyet på udrejsen kan du supplere din bestilling til hjemrejsen.

  Her kan du bestille dine toldfri varer

 • Indtjekning

  Indtjekningen åbner mellem 2 og 3 timer før afgang og lukker ca. en time før afgang. Det er en god idé at være i god tid.

  Indtjekning online

  Hvis du rejser fra København eller Billund så kan du, hvis du allerede har bestilt sæde, tjekke ind online fra 14 dage og frem til 3 dage før afrejse.

  Du kan bestille sæde og tjekke ind online her

 • Service ombord

  Mad og drikke

  Om bord kan du købe forskellige drikkevarer og forfriskninger til gunstige priser, når vognene kommer gennem kabinen under flyveturen.

  Her finder du information om måltider om bord

  Underholdning

  Film

  Jet Time viser ingen film ombord.

  OBS! Fra 1. juni 2015 vil Jet Time ikke længere kunne tilbyde udlejning af medieafspiller.

  Betaling om bord

  Om bord på Jet Times fly kan man betale med Visa, Mastercard, Amex og Diners.

 • Hjælp til kørestol

  Hvis du har brug for hjælp i lufthavnen, er det vigtigt, at du giver besked om det, når du bestiller rejsen. Her menes f.eks. hjælp med at bære bagage, eller at du har brug for en kørestol for at komme om bord på flyet.

  Hvis du er i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte TUIs kundeservice:

  • Telefon: 70 10 10 50.
 • Gravid

  Hvis du er gravid og skal flyve med Jet Time, gælder følgende regler:

  Hvis du har haft komplikationer under graviditeten, skal en MEDIF-attest kunne fremvises uanset hvilken uge du er i. MEDIF-attesten finder du på Jet Times hjemmeside.

  Uge 0-35

  Du kan flyve uden særlige restriktioner

  Uge 36-37

  Du kan flyve, hvis den samlede flyvetid er max. 4 timer eller derunder. Du skal også medbringe en lægeattest.

  Uge 38-40

  Af sikkerhedsmæssige årsager kan du desværre ikke flyve med Jet Time.

  Tvillinger eller flere

  En lægeattest er nødvendig fra uge 29 til uge 31. Af sikkerhedsmæssige årsager, kan du ikke flyve med Jet Time fra og med uge 32.

  Vær opmærksom på, at lægeattesten skal være udfærdiet så tæt på udrejsen som muligt. Hvis du har haft komplikationer under graviditeten, skal en lægeattest fremvises uanset hvilken uge du befinder dig i.

  Bemærk! På fly til og fra Tyrkiet skal du altid medbringe en lægeattest, da lokale regler krævet dette allerede fra tidligt i graviditeten.