Jet Time - JTG

Jet Time er et dansk flyselskab, der blev godkendt af de danske luftfartsmyndigheder i 2006 og startede sine aktiviteter samme år.

Jet Time flyver med flytyperne Boeing 737-300 og 737-700.

Der findes flere oplysninger om Jet Time på selskabets hjemmeside

Vigtig information - Samsung Galaxy Note 7

Vær opmærksom på at der gælder specielle regler for brugen af Samsung Galaxy Note 7. Læs mere her

Vigtig information om 15” MacBook PRO Model Mid-2015

EU's sikkerhedsorganisation (EASA) har nedlagt forbud mod at tage 15” MacBook PRO Model Mid-2015 med på flyet. Dette forbud gælder både for håndbagagen og den indtjekkede bagage. Dette sker på baggrund af problemer med batteriet rapporteret af producenten.

 • Bagage

  Gratis håndbagage

  Du kan gratis medbringe et stk. håndbagage pr. person. Maxvægten er 5 kg og størrelsen må højst være 55 x 40 x 20 cm.

  Indchecket bagage – tilvalg mod betaling

  For større tasker som du checker ind, betales en omkostning på 150,- for charterpakkerejser og ca. 300-500,-, hvis du kun bestiller en flybillet. Den nøjagtige pris for din rejse ser du i bestillingen. Med Jet Time må du indchecke ën taske pr. person, som vejer højst 20 kg inklusive din håndbagage. Altså for eksempel højst 17 kg indchecket bagage, hvis håndbagagen vejer 3 kg. Vær også opmærksom på, at hvis to eller flere rejsende, som har tilkøbt indchecket bagage, vælger at pakke i den samme rejsetaske, må den højst veje 32 kg. Regler for klapvogne og ekstra bagagevægt finder du nedenfor.

  Børn under 2 år

  For børn der endnu ikke er fyldt 2 år er det tilladt at medbringe 5 kg håndbagage gratis.

  Børn 2–11 år

  For børn mellem 2 og 11 år gælder samme bagageregler som for voksne.

  Rejselængde 3 uger eller mere

  Hvis du rejser i tre uger eller mere, og har bestilt indchecket bagage som tilvalg, må du medbringe 30 kg bagage, inklusive 5 kg håndbagage. Obs! Gælder kun tur/retur-rejser.

  Klapvogn/barnevogn

  Klapvogn/barnevogn medbringes gratis. Jet Time anbefaler at man lejer en taske (Airshell) til at beskytte klapvognen/barnevognen under transporten. Læs mere om Airshell. Vær opmærksom på, at Jet Time IKKE erstatter beskadigede klapvogne/barnevogne, hvis de ikke er pakket i tasker fra Airshell. Det størst tilladte mål for klapvogne/barnevogne er 105 x 50 x 65 cm.

  Ekstra bagagevægt

  Har du behov for mere bagagevægt end hvad der indgår i det almindelige tilvalg for indchecket bagage, kan du forudbestille ekstra bagagevægt til en pris, der er mere fordelagtig end hvad du skal betale, hvis du dukker op med for tunge tasker ved indcheckningen. Ekstra bagagevægt kan bestilles frem til 4 dage før afrejse. Bestil ekstra bagagevægt.

  Læs mere

 • Specialbagage

  Hvis du skal have særlig stor bagage med på rejsen, f.eks. sportsudstyr, er det både lettere og billigere at bestille på forhånd online.

  Bestil her

 • Flyklasser

  Hos Jet Time findes der ikke forskellige passagerklasser.

 • Måltider ombord

  Standardmåltid

  Jet Time betragter et godt og sundt måltid af høj kvalitet som afgørende for den samlede flyveoplevelse. Jet Time samarbejder med flere kendte og anerkendte producenter af økologisk mad. Børn på mellem 2 og 11 har deres egen menu (dog er morgenmaden den samme). På vores rejser serveres enten et varmt eller koldt måltid på både ud- og hjemrejser.

  Måltider bestilles hos TUI:

  • samtidig med at du bestiller rejsen
  • under Min rejse (indtil 15 dage før afrejse)
  • hos kundeservice på telefon 70 10 10 50 (indtil 2 arbejdsdage før afrejse)

  Vi tillader generelt ikke, at du medbringer din egen mad ombord. Hovedårsagen er, at vi så ikke kan garantere allergikere sikkerhed og komfort ombord. I undtagelsestilfælde; hvis du f.eks. rejser med et spædbarn eller selv er allergiker, er der mulighed for at medbringe egen mad. Mere information til vores allergiske passagerer finder du under "Specialmad".

  Specialmad

  Jet Time tager hensyn til de mest almindelige ønsker til speciel mad eller diæt. specialmåltidernes indhold og sammensætning varierer afhængigt af årstiden og køkkenets råvarer samt af, hvorfra maden leveres (hjemme eller på destinationen). Det gør det svært at specificere måltidernes præcise indhold på forhånd. Men vi garanterer, at måltiderne overholder de tilsigtede indholdsrestriktioner.

  Specialmad skal bestilles og betales hos TUI, samtidig med at rejsen bestilles. Du kan vælge mellem følgende muligheder:

  • Vegetarisk
  • Vegan
  • Glutenfri
  • Laktosefri
  • Diabetes
  • Uden svin

  Allergi

  Som allergiker kan du, når du flyver med Jet Time, bestille specialmad om bord ud fra ovenstående valgmuligheder. Hvis du lider af svær allergi, f.eks. svær nøddeallergi, eller af flere forskellige allergier, anbefaler vi, at du medbringer egen mad om bord. Hvis du som allergiker medbringer egen mad til indtagelse om bord, beder vi dig give besked til Jet Times kundeservice, så de kan oplyse besætningen om det.

  Kontaktoplysninger:

  Hvis der er passagerer med luftbåren nøddeallergi om bord på Jet Times fly, får kabinepersonalet besked om det. De informerer de øvrige passagerer og beder dem vise hensyn ved at undlade at åbne eventuelle medbragte nøddeprodukter under flyvningen.

  Allergimedicin

  Hvis du har behov for allergimedicin, skal du selv medbringe den på rejsen. Jet Time har ikke allergimedicin om bord, og vores kabinepersonale kan ikke administrere lægemidler. Det er vigtigt at understrege, at på trods af opfordringer til passagererne kan Jet Time aldrig garantere en nøddefri flyvning for passagerer med luftbåren nøddeallergi.

  Forkælelse med champagne!

  Giv nogen en overraskelse, de vil huske i lang tid. Lidt forkælelse om bord på flyet er den perfekte måde at fejre en person, som du synes, har fortjent lidt ekstra opmærksomhed.

  Bestil forkælelse her

  Champagne og chokolade

  Kabinepersonalet serverer en hel flaske (75 cl) ægte champagne og en æske chokolade. Champagnen serveres i to rigtige glas, som man må beholde.

  Pris: ca. 320 DKK (prisen kan være ændret – aktuelle priser fremgår af bestillingssiden)

  Mousserende vin og chokolade

  Hvis man gerne vil bestille en lidt billigere udgave, kan vi tilbyde mousserende vin og chokolade. I dette tilbud er glassene ikke inkluderet.

  Pris: ca. 220 DKK (prisen kan være ændret – aktuelle priser fremgår af bestillingssiden)

 • Sæde ombord

  Når du rejser med Jet Time, kan du mod betaling reservere visse sæder om bord.

  Sådan bestiller du et bestemt sæde

  Du kan reservere din yndlingsplads fra dagen efter, du har booket rejsen hos TUI. Din bestilling er tilgængelig fra ca. 365 dage til 3 dage inden afrejse.

  Det er nemt at bestille online her

 • Taxfree

  Bestil toldfri varer på forhånd

  Når du flyver med Jet Time, er det nemt at forudbestille dine taxfree varer via nettet.
  Dog kan der på rejser til Kroatien, Italien og Bulgarien ikke bestilles Taxfree-varer.

  Bemærk, at der på Jet Time flyvninger inden for EU (med undtagelse af De Kanariske Øer) ikke er muligheder for at forudbestille vin, spiritus og cigaretter på udrejsen, men det er muligt hjemrejsen.

  Hvornår kan jeg bestille?

  Du kan forudbestille dine varer til både ud- og hjemrejse fra 30 dage før afrejse og frem til 5 dage før afrejse. Om bord på flyet på udrejsen kan du supplere din bestilling til hjemrejsen.

  Her kan du bestille dine toldfri varer

 • Indtjekning

  Indtjekningen åbner mellem 2 og 3 timer før afgang og lukker ca. en time før afgang. Det er en god idé at være i god tid.

  Indtjekning online

  Hvis du rejser fra København eller Billund så kan du, hvis du allerede har bestilt sæde, tjekke ind online fra 14 dage og frem til 3 dage før afrejse.

  Du kan bestille sæde og tjekke ind online her

 • Service ombord

  Mad og drikke

  Om bord kan du købe forskellige drikkevarer og forfriskninger til gunstige priser, når vognene kommer gennem kabinen under flyveturen.

  Her finder du information om måltider om bord

  Underholdning

  Film

  Jet Time viser ingen film ombord.

  OBS! Fra 1. juni 2015 vil Jet Time ikke længere kunne tilbyde udlejning af medieafspiller.

  Betaling om bord

  Om bord på Jet Times fly kan man betale med Visa, Mastercard, Amex og Diners.

 • Hjælp til kørestol

  Hvis du har brug for hjælp i lufthavnen, er det vigtigt, at du giver besked om det, når du bestiller rejsen. Her menes f.eks. hjælp med at bære bagage, eller at du har brug for en kørestol for at komme om bord på flyet.

  Hvis du er i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte TUIs kundeservice:

  • Telefon: 70 10 10 50.
 • Gravid

  Hvis du er gravid og skal flyve med Jet Time, gælder følgende regler:

  Hvis du har haft komplikationer under graviditeten, skal en MEDIF-attest kunne fremvises uanset hvilken uge du er i. MEDIF-attesten finder du på Jet Times hjemmeside.

  Uge 0-35

  Du kan flyve uden særlige restriktioner

  Uge 36-37

  Du kan flyve, hvis den samlede flyvetid er max. 4 timer eller derunder. Du skal også medbringe en lægeattest.

  Uge 38-40

  Af sikkerhedsmæssige årsager kan du desværre ikke flyve med Jet Time.

  Tvillinger eller flere

  En lægeattest er nødvendig fra uge 29 til uge 31. Af sikkerhedsmæssige årsager, kan du ikke flyve med Jet Time fra og med uge 32.

  Vær opmærksom på, at lægeattesten skal være udfærdiet så tæt på udrejsen som muligt. Hvis du har haft komplikationer under graviditeten, skal en lægeattest fremvises uanset hvilken uge du befinder dig i.

  Bemærk! På fly til og fra Tyrkiet skal du altid medbringe en lægeattest, da lokale regler krævet dette allerede fra tidligt i graviditeten.