Rejser
til
Phuket

Pris fra

...

Hoteller

58

Prisniveau

Priseksempler fra Kata Beach
 • Enkel middagca. 60-80,-
 • 1 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaThailandske baht (THB)
 • Tidsforskel+6 timer
 • HovedstadBangkok
 • SprogThai
 • Befolkningca. 386.600

Rejser til Phuket

Phuket

Du kan rejse med os til Phuket hele året. I vintersæsonen flyver vi dig dertil med vores eget nonstop fly. På Phuket venter strande, snorkling, shopping og hoteller fra budget til luksus.

Phuket – en ø med mange ansigter

De, der vi have lange strande, markeder, natklubber, shoppingcentre og et uendeligt udvalg af restauranter, finder det på Phuket. Mer her er også rolige oaser fyldt med fuglekvidder og små huller-i-væggen med rygende hot thaimad. Lige så stort er udvalget af hoteller på Phuket. Vælg mellem alt fra Resorthoteller med aktiviteter til enkle bungalows.

Ting at foretage sig på Phuket

Dykning og snorkling er populære udflugter på Phuket. Andre tips er jungletrekking og kanosejlads. Eller at spille golf på nogle af Phukets otte golfbaner. Mange af vores hoteller har gym eller træningsfaciliteter. Det er også populært at tage på en bådudflugt til Phi Phi-øerne.

Vælg et rejsemål

Under nedenstående links kan du læse mere om vores rejser til Phuket – om strande, shopping, forlystelser og de bedste hoteller.

 • Cape Panwa – en fredelig odde med familiehotel og spahotel
 • Bangtao Beach – seks kilometer lang strand med hoteller til både familier og par
 • Kamala Beach – flere unikke hoteller i et afslappet miljø
 • Karon Beach – alt du kan forestille dig af restauranter, badning og vandsport
 • Kata Beach – lavvandet strand med Blue Star om vinteren og mange andre fine hoteller
 • Kata Noi Beach – en rolig oase nær det mere livlige Kata Beach
 • Patong Beach – shoppingmekka og forlystelsesmetropol med hoteller med den bedste beliggenhed
 • Tri Trang Beach – fredelig oase med Blue Star-hotel om vinteren og god snorkling
 • Mai Khao Beach – en af Phukets længste strande med et femstjernet De Luxe-hotel
 • Nai Thon Beach – bo på designhotel og nyd den lyse strand og de jungleklædte bjerge
 • Nai Yang Beach – hyggeligt feriested og indkvarteingsmuligheder for den store familie
 • Surin Beach – elegant oase med fin strand og romantiske solnedgange

Vores rejsemål på Phuket

Nai Thon Beach

Nai Thon Beach

1 Hoteller
Fra
En af Phukets mest fredelige strande i naturskønne omgivelser. På en grøn skråning direkte ved stranden ligger vores femstjernede designhotel med tre poolområder.
Surin Beach

Surin Beach

2 Hoteller
Fra
Fredelig strand mellem de større rejsemål på Phukets vestkyst. Omgivet af frodig natur ligger et harmonisk miks af private luksusvillaer, førsteklasses hoteller og lokal bebyggelse.
Bangtao Beach

Bangtao Beach

3 Hoteller
Fra
Skøn seks kilometer lang strand på vestkysten med en afslappende atmosfære og charmerende strandrestauranter. Plus havet, kokospalmer og enestående solnedgange.
Cape Panwa

Cape Panwa

5 Hoteller
Fra
Naturskøn odde på den fredelige sydøstlige del af Phuket. Du kan bo lige ved den fine strand eller på et af øens få lejlighedshoteller nær Phuket Aquarium.
Kamala Beach

Kamala Beach

3 Hoteller
Fra
Et roligt rejsemål med strand, palmer og hyggeligt men begrænset restaurant- og shoppingudbud. Her bor du på hotel med moderne design og en perfekt havudsigt.
Karon Beach

Karon Beach

15 Hoteller
Fra
Et af øens mest farverige rejsemål ved en dejlig lang sandstrand. Her venter gode hoteller i alle prisklasser og et stort udvalg af restauranter, barer og shoppingområder.
Kata Beach

Kata Beach

17 Hoteller
Fra
Mangfoldig badeby ved en lavvandet sandstrand på Phukets vestkyst. Stranden hører til Phukets fineste og mest børnevenlige. Mange af vores hoteller ligger nær stranden, restauranter, shopping og forlystelser.
Kata Noi Beach

Kata Noi Beach

1 Hoteller
Fra
Ved den fine strand Kata Noi er stemningen rolig og fredfyldt. Her kan du bo på et elegant resorthotel, og samtidig være tæt på shopping og restauranter ved Kata Beach.
Mai Khao Beach

Mai Khao Beach

1 Hoteller
Fra
Fredelig 11 km lang paradisstrand på den mindre besøgte nordlige del af øen. Her kan du finde din indre ro på vores femstjernede De Luxe-hotel med mange faciliteter.
Nai Yang Beach

Nai Yang Beach

1 Hoteller
Fra
En af Phukets mest charmerende strande på en rolig del af øen med høje casuarinatræer. Vores førsteklasses hotel ligger ved sin egen lille strand op til nationalparken.
Patong Beach

Patong Beach

7 Hoteller
Fra
Patong Beach er både et shoppingmekka, et livligt forlystelsescentrum og en populær badeby. På den lange fine strand er aktiviteten høj med vandsport, musik og beachvolleyball.
Tri Trang Beach

Tri Trang Beach

1 Hoteller
Fra
Fredelig halvø med flere fine strande, nogle kilometer fra Patong. På vores store familievenlige hotel er der blandt andet tre pools, spa, fitness og tennisbane,
Nyhed
Koh Phayam

Koh Phayam

1 Hoteller
Fra
En ø uden biltrafik, langt bort fra turistområderne. Perfekt til afslapning, snorkling og tilbagelænet barfodsliv på stranden. Øen har bevaret sin autencitet med uspoleret natur og strande så langt øjet rækker.
Vis alle (13)

Rejsetyper i Phuket