Rejser
til
USA

Pris fra

...

Hoteller

115

Prisniveau

Priseksempel fra New York
  • 1,5 liter vandca. 12,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDollar (USD)
  • Tidsforskel-5/-9 timer
  • HovedstadWashington D.C
  • SprogEngelsk
  • Befolkning323 100 000

Rejser til USA

USA

USA er et land, hvor du kan opleve alt fra pulserende storbyer og spændende historie til storstilet kultur og storslået natur. Med TUI kan du rejse til New York og Boston på østkysten, Los Angeles og San Francisco på vestkysten og til solrige Florida.

Her finder du det meste til en skøn ferie – heftige storbyer og solsikre strande. Fra vestkysten til østkysten og lidt derimellem.
I Florida kan du gå rundt på de palmefyldte strandpromenader i Miami eller besøge Disney World i Orlando.

Oplev storbyernes storby New York

Du skal tage til New York, hvis du vil opleve de ikoniske skyskrabere, de gule taxier, utrolige kunstmuseer og shopping.

Den hyggelige universitetsby Boston

Boston er en by med en lang historie, og det er her du finder det berømte Harvard universitet.

Hollywood, Santa Monica m.m. i Los Angeles

Filmverdens hovedstad Los Angeles behøver næppe nogen præsentation. Her finder du Hollywood og de skønne strande i Santa Monica og Venice Beach.

Kunst, kreativiteter og Golden Gate i San Francisco

I San Francisco spænder madoplevelserne sig fra smarte foodtrucks til eksklusive stjernerestauranter. Desuden har flere kulturelle tendenser, tekniske innovationer og vigtige folkebevægelser haft sin start her i byen.

Rejs til USA med TUI

Vores rejser til USA sker med rutefly, hvilket medfører, at rejselængderne er fleksible. Vi har ingen guider på rejemålene, men du kan kontakte vores onlinecenter via telefon, mail eller sms – både før og i løbet af rejsen.

Rejsetyper i USA