Hvis du bliver syg med Corona

Hvis du bliver syg med Corona inden eller på rejsen, gælder følgende:

 • COVID CARE

  Nu bliver det endnu mere trygt at rejse med TUI. Ud over Pakkerejseloven og vores egen Tryghedsgaranti, indfører vi nu et yderligere tiltag, så du kan rejse og opleve verden igen på en så tryg måde, som overhovedet muligt.

  Alle gæster, der rejser med os frem til 31. oktober 2021, er automatisk berettigede til medicinske undersøgelser og lægehjælp på destinationen, hvis de bliver syge med COVID-19.

  TUI tager sig af alle udgifter ved COVID-19-tests, og vi flyver dig hjem, hvis du får brug for lægehjælp i Danmark.

  TUI tager sig ligeledes af alle udgifter ved eventuel karantæne på destinationen og et forlænget ophold.

  Læs mere om COVID CARE og de fulde vilkår her.

 • Fra 14 dage til 24 timer inden afrejse

  Ved at kontakte TUI kan du:

 • Fra 24 timer inden afrejse til flyet afgår

  Kontakt os for at afbestille rejsen og få pengene tilbage mod fremvisning af en lægeerklæring. Dette gælder dog kun, hvis du har vores ændrings- og afbestillingsforsikring.

  Er du allerede i lufthavnen, bedes du kontakte indtjekningspersonalet eller personalet ved gaten. Det er ikke muligt at komme ombord på flyet, hvis du udviser tegn på sygdom. Myndighederne i lufthavnen sikrer at alle nødvendige forbehold tages.

 • Under flyveturen

  Bliver du dårlig på flyveturen skal du kontakte besætningen ombord, som vil hjælpe dig med at tage de nødvendige forbehold.

 • Ankomst til rejsemålet

  På rejsemålet bliver du og dine medrejsende kontaktet af de lokale lufthavnsmyndigheder og de lokale retningslinier skal følges.
  Kontakt herefter TUI (via telefon, SMS eller TUI-app´en), som hjælper dig med at finde en passende løsning for dig og dine medrejsende indtil det bliver muligt og tilladt at flyve jer retur.

 • På rejsemålet

  Oplever du tegn på sygdom på rejsemålet, skal du kontakte TUI via telefon, SMS eller TUI-app´en, hvorefter vi kontakter og informerer hotellet. Herefter skal du og dine medrejsende følge de lokale retningslinier.
  TUI hjælper dig med at finde en passende løsning og der bliver bestilt hjemrejse til jer, så snart det er tilladt for jer at flyve.

  Vi anbefaler en udvidet rejseforsikring fra Allianz med ubegrænset dækning ved sygdom.