Vil du have rabat på drømmerejsen? Eller er du på jagt efter din næste ferie? Hos TUI har vi ferier for enhver smag og altid til gode priser.

Vi har samlet en række gode tilbud og rabatter til dig, hvad enten du søger en familieferie med plads til både børn og voksne, eller bare gerne vil være sikker på sol til næste sommer. Og så har vi selvfølgelig sørget for, at du kan læse de vilkår, der knytter sig til vores tilbud.

Husk at vi sender endnu flere tilbud i vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her.

Fede familiepriser på Kanarieøerne!

Lige nu finder du rigtig gode priser på De Kanariske Øer i november for hele familien. I listen herunder finder du nogle af vores mest populære familiehoteller med priser for 2 voksne og 2 børn. Du kan selv ændre antallet af børn og deres alder i bestillingsflowet for at se andre priser.

Sommer

april - oktober

Du kan stadig nå at få en bid af sommeren. Selvom vi ikke har manglet solskinstimer, er det stadig noget andet at rejse sydpå - væk fra daglige rutiner og gøremål.

Vilkår

Generelle vilkår
Eventuelle priseksempler gælder pr. person. Der findes et begrænset antal pladser. Tilbuddene gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre rabatter. Eventuelle tillæg kan tilkomme. TUI tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Som udgangspunkt gælder tilbud kun charterpakkerejser (ikke rejser med rutefly), med mindre andet er nævnt.

Kampagne- og rabatkoder generelt
Du kan indtaste en kampagnekode i sidste step inden betaling, når du bestiller din rejse på tui.dk.
Rabatten gælder også på charterpakkerejser med sænkede priser, men kan ikke kombineres med andre kampagnekoder. Kampagnekoder kan kun benyttes på nye bestillinger.

Kampagnekode FREEBC / Opgradering til Blue Comfort-flyklasse

  • Gælder charterpakkerejser (fly + hotel) med Boeing 767
  • Afrejse med Dreamliner Boeing 787 udløser i stedet 500,- i rabat/per person.
  • Bestil senest 8/10
  • Gælder kun nye bestillinger

**Vilkår: Børnepriser

  • Tilbuddene er markeret som "Børnerabat" i prisspecifikationen i bookingprocessen
  • Fra-priserne gælder alle børn 2-11 år, som sover i ekstraseng på charterrejser med fuldt betalende voksne i ordinærsenge i værelset/lejligheden
  • Børnepriser gælder for et barn pr. bestilling
  • Prisen gælder rejser med 1 uges varighed. Børnepriser for øvrige perioder kan ses i bookingprocessen