Rejser
til
Kap Verde

Pris fra

...

Hoteller

23

Kort

Vis stort kort

Prisniveau

Priseksemplerne er fra Sal Rei på Boavista
  • Pizzaca. 70-90,-
  • Øl (50 cl)ca. 20,-
  • 1 liter vandca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKapverdiske escudo (CVE)
  • Tidsforskel-2 timer
  • HovedstadPraia
  • SprogPortugisisk
  • Befolkning539 560

Rejser til Kap Verde

Kap Verdes endeløse strande og solsikre klima passer til dig, der vil slappe af og bare nyde ferien. Du kan gå i timevis langs de lange strande, pløje dig gennem dine feriebøger under en parasol, windsurfe, spise friske skaldyr og tage på spændende udflugter til lands og til vands. Med TUI flyver du non-stop til både Sal og Boavista og bor på hoteller med den bedste strandbeliggenhed.

Vælg din favoritø

Øerne Boavista og Sal er vores solsikre magneter i Kap Verde. Her rejser flere og flere til, der vil opleve noget nyt og samtidig bo godt. Du kan vælge mellem flere store resorthoteller for familier, hvor der altid er noget at foretage sig. Men også til mindre bed and breakfast nær hverdagslivet.

Boavista

Den fredelige og solrige ø Boavista har strande med masser af plads. TUI "opdagede" øen for ti år siden og er blevet eksperter på Boavista. Vores koncepthoteller Riu Karamboa og Riu Touareg rejse/kap-verde/boavista/santa-monica/riu-touareg/) har alt fra store poolområder til restauranter, sjove aktiviteter for børnene og mulighed for at dyrke gymnastik eller spille tennis. Vi tilbyder endnu flere hoteller nær fiskerbyen Sal Rei eller ved øens fineste strand Santa Monica.

Sal

Øen Sals mest charmerende by hedder Santa Maria. Med gode fiske- og skaldyrsrestauranter, små håndarbejdsboder og musikbarer. Vælger du Blue Star Oasis Salina Sea, bor du både nær stranden og centrum.

Rejs en uge eller to

En rejse til Kap Verde er perfekt, hvis du kun vil holde en uges pause fra vintermørket. Vores nonstop-fly bringer dig dertil på 7-8 timer. Og da tidsforskellen ikke er så stor, skal du ikke bekymre dig om jetlag.

Rejsetyper i Kap Verde

Anbefalede hoteller - Kap Verde

23 hoteller

Vis alle hoteller (23)