Rejser
til
Kap Verde

Pris fra

...

Hoteller

27

Prisniveau

Priseksemplerne er fra Sal Rei på Boavista
  • Pizzaca. 70-90,-
  • 1 liter vandca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKapverdiske escudo (CVE), Euro
  • Tidsforskel-2 timer
  • HovedstadPraia
  • SprogPortugisisk
  • Befolkning539 560

Rejser til Kap Verde

Kap Verde

Kap Verdes endeløse strande og solsikre klima passer til dig, der både vil slappe af og opleve noget nyt i ferien. Du kan gå i timevis langs de lange strande, windsurfe, spise friske skaldyr og tage på spændende udflugter. Med TUI flyver du til både Sal og Boavista og bor på hoteller med den bedste strandbeliggenhed.

Afslappende og farverigt

Øgruppen Kap Verde ligger i Atlanterhavet ud for Senegals kyst, og her mødes du af livsmottoet "no stress". Musik og dans er en vigtig del af kulturen og den kapverdianske musikstil morna er en blanding af portugisisk fado og brasiliansk gung.

Vælg din favoritø

Øerne Boavista og Sal er vores solsikre magneter i Kap Verde. Her rejser flere og flere til, der vil opleve noget nyt og samtidig bo godt. Du kan vælge mellem flere store resorthoteller for familier, hvor der altid er noget at foretage sig. Men også til mindre bed and breakfast nær hverdagslivet. TUI "opdagede" øerne for et årti siden og har udviklet et bredt hoteludvalg, hvor du finder de bedste hoteller.

Boavista

Den fredelige og solrige ø Boavista har strande med masser af plads, og TUI er blevet en slags eksperter på Boavista. Vores koncepthoteller Riu Karamboa, nybyggede Riu Palace Boavista og Riu Touareg har alt fra store poolområder til restauranter, sjove aktiviteter for børnene og mulighed for at dyrke gymnastik eller spille tennis. Vi tilbyder endnu flere hoteller nær fiskerbyen Sal Rei eller ved øens fineste strand Santa Monica.

Sal

Øen Sals mest charmerende by hedder Santa Maria. Med gode fiske- og skaldyrsrestauranter, små håndarbejdsboder og musikbarer. Vælger du Blue Star Oasis Salina Sea, bor du både nær stranden og centrum. Rejser du uden børn kan du nyde femstjernet luksus på vores TUI Blue Cabo Verde, og vil du bo nær hverdagslivet, findes der flere små hyggelige hoteller.

Rejs en uge eller to

En rejse til Kap Verde er perfekt, hvis du kun vil holde en uges pause fra vintermørket. Med TUI flyver du nonstop til Boavista og Sal på ca. 7-9 timer. På hjemrejsen tager det cirka 9 timer, inklusive en teknisk mellemlanding på Sal. Og da tidsforskellen ikke er så stor, skal du ikke bekymre dig om jetlag.

Rejsetyper i Kap Verde