Rejser
til
Frankrig

Pris fra

...

Hoteller

31

Prisniveau

Priseksempel fra Paris
 • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskel0 timer
 • HovedstadParis
 • SprogFransk
 • Befolkning66 990 000

Rejser til Frankrig

Frankrig

En weekend i Frankrig passer til dig der vil opleve klassiske Paris eller vil kombinere by og strandliv på den glamourøse Riviera. Uanset hvad du vælger er der mulighed for at opleve et rigt kulturliv fyldt med kunst, museer, teater og film. For ikke at nævne det berømte franske køkken.

Paris – perfekt til en weekend eller endnu længere

Paris er en by der er med på mange menneskers ønskeliste – og det fortjener den at være! Uanset om du planlægger en forlænget weekend spækket med kulturoplevelser eller blot vil slentre omkring langs Seinen, er Paris en by fuld af smagsoplevelser og seværdigheder.

Du kan gøre god fund på gademarkeder eller købe eksklusive mærkevarer i varehuset Lafayette. Det franske køkken er velrepræsenteret i Paris – lige fra klassisk fine dining til eksperimentel fun dining.

Forlæng sommeren med en weekend på den franske Riviera

På den franske Riviera er der flere perler – uanset om du vil sole på stranden eller vil opleve Rivieraens forlystelsesliv. Med TUI kan du rejse til:

 • Nice
 • Cannes
 • Juan les Pins
  Der er en hel del der adskiller badebyerne, men alle tre har smukke og skønne sandstrande du kan slappe af på. Desuden bliver varmen længere i det sydlige Frankrig. Det er ofte varmt til langt ind i oktober.

Cannes – festivaler og fransk hverdagsliv

Her kan du også opleve hyggelige markeder, spille boulet og nyde et glas pastis i havnen – det franske hverdagsliv ganske enkelt.
Med den årlige filmsfestival er Cannes desuden et kulturcentrum for hele Europa, og afhængig af årstiden, kan du ofte møde en filmstjerne i byen.

Nice – elegant badeby

Nice er en elegant og klassisk badeby. Smukke strandpromenader og charmerende stræder afløser hinanden. Det er desuden let at opleve omgivelser med udlejningsbil, bus eller tog. I nærheden af Nice finder du Monaco, Cannes og middelalderbyen St Paul de Vence.

Juan les Pins

Juan les Pin er familievenlig. Du har gåafstand til Antibes og er tæt på provencalske byer. Her kan du nemt veksle mellem historiske områder og forlystelser med et højt tempo. Mere street-inspireret mode.

Rejs til Frankrig med TUI

Vores rejser til Frankrig sker med rutefly, hvilket indebærer, at rejselængderne er fleksible. Vi har ingen guider på rejsemålet men du kan nå vores onlincecenter via telefon, mail eller sms – både før og i løbet af rejsen.

Rejsetyper i Frankrig