Hoteller i Grækenland – med din egen pool

Drømmer du om en ferie til Grækenland, hvor du har din helt egen pool i tilslutning til værelset? Her har vi samlet syv tips til hoteller, hvor du kan bestille værelse med privat pool! Vælg blandt øer som Kreta, Rhodos, Samos, Korfu, Kos og Zakynthos. Fælles for nedenstående hoteller er, at de blandt alle deres værelsesalternativer også har værelser med privat pool. Læs videre for at få inspiration og forhåbentlig finde det perfekte hotel til din drømmeferie i Grækenland!

1. Blue Star Atlantica Holiday Village Rhodes, Rhodos

Blue Star Atlantica Holiday Village Rhodes i Kolymbia er et hotel til dig, der ønsker en ferie fyldt med sport og aktiviteter. Hotellet er opdelt i fire forskellige dele. Du kan bo nær aktiviteterne eller i nogle af de roligere dele. Det er bare at vælge hvad der passer dig bedst! Villaerne med privat pool ligger i Deluxe-delen med ekstra høj standard.

Blue Star Atlantica Holiday Village Rhodos - TUI

2. TUI Blue Atlantica Grand Med Resort, Korfu

På en frodig bjergskråning i Ermones ligger det spektakulære parhotel TUI Blue Atlantica Grand Med Resort. Her tager du til for at slappe af sammen med din kæreste, eller måske spille lidt golf. Værelserne med privat pool har også en skøn havudsigt.

TUI Blue Atlantica Grand Med Resort, Korfu

3. Restia Suites, Korfu

Restia Suites er et lidt skjult voksenhotel, der ligger lige ved stranden, et stykke udenfor byen Aharavi. Hotellet har en landlig stil og en rolig atmosfære. Du bor i lave huse med moderne indrettede værelser. Vil du være aktiv er der mulighed for at spille tennis, dyrke gymnastik eller leje en cykel og udforske omgivelserne.

restia suites

4. TUI Blue Atlantica Caldera Paradise, Kreta

Familievenlige og førsteklasses TUI Blue Atlantica Caldera Paradise i Gerani byder på store poolområder, masser af aktiviteter, børneklubber og Bamsebesøg. Du vælger selv om du vil bo i den tempofyldte Afrodite-del eller i den roligere Olympus-del. Vil du forkæle dig selv i ferien, kan du bestille en suite med en lille privat pool.

egen pool tui

5. Olea All Suite, Zakynthos

Et femstjernet designhotel i Tsilivi med luksussuiter. Olea All Suite er hotellet til dig, der værdsætter en afslappende indkvartering, men som samtidig vil bo tæt på centrum. Her kan du deltage i fitness- og yogatimer. Bestil en suite med privat pool, så kan du afslutte dagen med at nyde solnedgangen fra din terrasse.

Olea All Suite på Zakynthos.
Olea All Suite på Zakynthos.

6. Atlantica Portobello Royal, Kos

Det førsteklasses All Inclusive-hotel Atlantica Portobello Royal passer til dig, der elsker aktiviteter og pools, her er ikke mindre end 13 styks at vælge mellem! Hotellet er bygget som en middelalderby og når det gælder mad, kan du både nyde det græske, italienske og asiatiske køkken.

Atlantica Portobello Royal på Kos.
Atlantica Portobello Royal på Kos.

7. Proteas Blu Resort, Samos

Voksenhotellet Proteas Blu Resort udenfor Pythagorion ligger direkte ved en fin rullestenstrand. Hotellet byder på en rolig atmosfære med et touch af luksus. En suite med privat pool og havudsigt er måske ikke det dårligste valg?

Proteas Blu Resort på Samos.
Proteas Blu Resort på Samos.

Vil du se flere hoteller, hvor du kan hoppe direkte ned i poolen fra hotelværelset? Vi har mange at vælge mellem, både med privat pool og delepool. Klik her for at se alle swim up-hoteller i Grækenland.

Lignende indlæg

Strande på Zanzibar

Øen Zanzibar, som ligger ud for Tanzania, er en af de paradisøer, som man kun ser på forsiden af rejsemagasiner eller på postkort. Kridhvide strande og svajende, grønne palmer, udsigten til et krystalklart hav og stråtægte parasoller. Men hvad gør de forskellige strande særlige? Og hvilke er must-see´s? Lad os guide dig til Zanzibars kendetegn - den ene smukke strand efter den anden.
Sissi F.N Sissi F.N

Blue Star 2.0 – nyd, oplev & bidrag

Fra og med april 2020 står navnet Blue Star for noget nyt og endnu bedre. Vi udvikler nemlig de 50 favorithoteller, så du kan nyde ferien på en måde, der også mindsker belastningen af miljøet, klimaet og lokalsamfundet.
Astrid S Astrid S

Hoteller på Kanarieøerne, hvor All Inklusive indgår

Vil du vide præcis, hvad ferien kommer til at koste og være sikker på, at der altid er noget mad, der falder i hele familiens smag? Så kan det være en god idé at bestille et hotel, hvor All Inclusive indgår i prisen. Her har vi listet alle de hoteller på De Kanariske Øer, hvor du får All Inclusive med i prisen.
Stine Sørensen Stine Sørensen

RIU – fra paradisstrand til storby

RIU-hotellerne har mange gæster, der vender tilbage år efter år. Maden er i topklasse, servicen er ud over det sædvanelige, og du er altid sikker på en god beliggenhed. Hvad du måske ikke vidste om RIU er, at hotellerne både findes på paradisøer og i storbyer. Her lister vi nogle fantastiske RIU-hoteller, du bør besøge snarest.
Stine Sørensen Stine Sørensen