Hoteller i Grækenland – med din egen pool

2019-05-23
Anja Jensen
Drømmer du om en ferie til Grækenland, hvor du har din helt egen pool i tilslutning til værelset? Her har vi samlet syv tips til hoteller, hvor du kan bestille værelse med privat pool! Vælg blandt øer som Kreta, Rhodos, Samos, Korfu, Kos og Zakynthos. Fælles for nedenstående hoteller er, at de blandt alle deres værelsesalternativer også har værelser med privat pool. Læs videre for at få inspiration og forhåbentlig finde det perfekte hotel til din drømmeferie i Grækenland!

1. Blue Star Atlantica Holiday Village Rhodes, Rhodos

Blue Star Atlantica Holiday Village Rhodes i Kolymbia er et hotel til dig, der ønsker en ferie fyldt med sport og aktiviteter. Hotellet er opdelt i fire forskellige dele. Du kan bo nær aktiviteterne eller i nogle af de roligere dele. Det er bare at vælge hvad der passer dig bedst! Villaerne med privat pool ligger i Deluxe-delen med ekstra høj standard.

Blue Star Atlantica Holiday Village Rhodos - TUI

2. TUI Sensimar Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa, Korfu

På en frodig bjergskråning i Ermones ligger det spektakulære parhotel TUI Sensimar Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa. Her tager du til for at slappe af sammen med din kæreste, eller måske spille lidt golf. Værelserne med privat pool har også en skøn havudsigt.

TUI Sensimar Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa, Korfu

3. Restia Suites, Korfu

Restia Suites er et lidt skjult voksenhotel, der ligger lige ved stranden, et stykke udenfor byen Aharavi. Hotellet har en landlig stil og en rolig atmosfære. Du bor i lave huse med moderne indrettede værelser. Vil du være aktiv er der mulighed for at spille tennis, dyrke gymnastik eller leje en cykel og udforske omgivelserne.

restia suites

4. TUI Family Life Creta Paradise, Kreta

Familievenlige og førsteklasses TUI Family Life Creta Paradise i Gerani byder på store poolområder, masser af aktiviteter, børneklubber og Bamsebesøg. Du vælger selv om du vil bo i den tempofyldte Afrodite-del eller i den roligere Olympus-del. Vil du forkæle dig selv i ferien, kan du bestille en suite med en lille privat pool.

egen pool tui

5. Olea All Suite, Zakynthos

Et femstjernet designhotel i Tsilivi med luksussuiter. Olea All Suite er hotellet til dig, der værdsætter en afslappende indkvartering, men som samtidig vil bo tæt på centrum. Her kan du deltage i fitness- og yogatimer. Bestil en suite med privat pool, så kan du afslutte dagen med at nyde solnedgangen fra din terrasse.

Olea All Suite på Zakynthos.
Olea All Suite på Zakynthos.

6. Atlantica Portobello Royal, Kos

Det førsteklasses All Inclusive-hotel Atlantica Portobello Royal passer til dig, der elsker aktiviteter og pools, her er ikke mindre end 13 styks at vælge mellem! Hotellet er bygget som en middelalderby og når det gælder mad, kan du både nyde det græske, italienske og asiatiske køkken.

Atlantica Portobello Royal på Kos.
Atlantica Portobello Royal på Kos.

7. Proteas Blu Resort, Samos

Voksenhotellet Proteas Blu Resort udenfor Pythagorion ligger direkte ved en fin rullestenstrand. Hotellet byder på en rolig atmosfære med et touch af luksus. En suite med privat pool og havudsigt er måske ikke det dårligste valg?

Proteas Blu Resort på Samos.
Proteas Blu Resort på Samos.

Vil du se flere hoteller, hvor du kan hoppe direkte ned i poolen fra hotelværelset? Vi har mange at vælge mellem, både med privat pool og delepool. Klik her for at se alle swim up-hoteller i Grækenland.

Lignende indlæg

Bæredygtig luksus på Blue Star Euphoria

Blue Star Euphoria Resort er et nyt 5-stjernet hotel i den maleriske fiskerby Kolimbari. Det ligger på et 60 000 kvadratmeter stort strandområde omgivet af smuk natur og krystalklart vand. Euphoria Resort ligger ikke bare nær Chania (23 kilometer), og det er det perfekte udgangspunkt til alle de strande, du bare må besøge på Kreta; såsom smukke Falassaerne og Elafonissi samt den fantastiske lagune Balos. Her kan ud læse mere om hotellet i et interview med Marietta Mathioulaki, ejer af Blue Star Euphoria.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-08-01

Boutiquehoteller i Thailand – fra budget til luksus

Er du hotelnørd med hang til at være gæst i et personligt indrettet ”hjem” på ferien? Så skal du kigge nærmere på vores boutiquehoteller – små intime hoteller med fokus på design og personlig atmosfære. Her finder du nogle af vores favorit boutiquehoteller i Thailand.
Stine Sørensen Stine Sørensen 2019-07-09

Hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår

Oliven, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtdressing, brød, trækulsgrillet kød... Det cypriotiske køkken henter sin inspiration fra hele Middelhavet og fra Mellemøsten. Forestil dig at kunne fråse i disse lækkerier uden at skulle tænke på, hvad det koster. Her har vi udvalgt fem forskellige hoteller på Cypern, hvor All Inclusive indgår!
Sissi Sissi 2019-05-21

De bedste familiehoteller på Cypern

Familievenlige Cypern er et af Middelhavets mest solsikre steder. Øen har alle grundingredienser til den perfekte børneferie, med smagsoplevelser der tilfredsstiller selv de mindste og mest kræsne gæster. Her er blandt andet strande, slotte og seværdigheder fra antikken. Her er også parker, vandaktiviteter, museer, bådture og is i lange baner. Det er nok til at forkæle hvem som helst. Her kan du se nærmere på de mest familievenlige hoteller på Cypern!
Anja Jensen Anja Jensen 2019-05-14