Rejser
til
Montenegro

Pris fra

...

Hoteller

12

Prisniveau

 • Pizzaca. 60,-
 • 1 liter vandca. 7,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskel0 timer
 • HovedstadPodgorica
 • SprogMontenegrinsk
 • Befolkning622 875

Rejser til Montenegro

Montenegro

Rejs til Montenegro – landet der er nyt på solturisternes landkort, men samtidig velkendt for alle, der holder af nabolandet Kroatien. Her finder du de samme slags strande, krystalklart vand, grønne øer, vandfald, idylliske middelalderbyer og – ikke mindst – samme slags lækre mad på lokalproducerede råvarer.

Tæt på det hele

Den lille republik Montenegro har været selvstændig siden 2006, og ligger ved Adriaterhavets kyst lige syd for Kroatien. Landet har et areal på 13.000 km², hvilket er cirka en tredjedel af Danmarks størrelse. Det gør afstandene korte samtidig med, at der er masser at se og opleve.

Strande, natur og kultur

I små og store badebyer kan du nyde lange strande, vandsport, natteliv, kulturarrangementer og mange restauranter. Til afveksling kan du tage på bådture til øerne, se vandfaldet i Cijevna, besøge middelalderbyen Kotor på Unescos verdensarvsliste, eller måske køre de omkring hundrede kilometer til Dubrovnik i Kroatien.

Lækker lokaldyrket middelhavsmad

Den lokale spisekultur er inspireret af både Kroatien og Italien. Lokaldyrkede grøntsager, ofte helt økologiske, serveres sammen med frisk middelhavsfisk, skaldyr, charcuterier, oste og lufttørret skinke af prosciuttotypen.

Vælg et rejsemål

Under nedenstående links kan du læse mere om Montenegros strande, ferieudvalg og bedste hoteller:

 • Budva – den største badeby med flere strande, en gammel bykerne og et livligt natteliv
 • Becici – Budvas lidt roligere søsterby ved stranden i næste vig
 • Petrovac – hyggeligt strandrejsemål med en rolig atmosfære og en fin strandpromenade
 • Kotor – en smuk verdensarvsby med kirker, torve og venetianske paladser
 • Sveti Stefan – en fredelig by ved Adriaterhavet, der er kendt for den charmerende ø, der er Montenegros mest fotograferede
 • Kumbor – en fredelig fiskerby i Kotorbugten med flere små strande og restauranter ved vandet
 • Igalo – en lille by i Kotorbugten med udeserveringer, strandpromenade, helsespa og flere vandrestier
 • Perast – Kotors lillesøster med to små øer midt i bugten, som skaber magiske instagrambilleder

Bestil et krydstogt til Montenegro

Med TUI kan du også tage på krydstogt til Montenegro. Et krydstogt er en bekvem måde at rejse på og du oplever flere rejsemål på én og samme rejse. På et krydstogt til Montenegro og byen Kotor ved Adriaterhavet, oplever du en middelalderby, der er med på Unescos verdensarvsliste. I den lille republik Montenegro får du smagsoplevelser og indflydelser fra båd Italien og Kroatien, alt fra fisk og skaldyr til oste og lufttørret skinke. Her kan du se alle TUIs krydstogter i Middelhavet.

Vores rejsemål i Montenegro

Budva

Budva

2 Hoteller
Fra
Montenegros største sol- og baderejsemål med flere strande, et farverigt folkeliv, restauranter, barer , klubber og en charmerende gammel bydel bag middelalderlige ringmure.
Petrovac

Petrovac

3 Hoteller
Fra
Hyggelig lille by og badeby med palmefyldt strandpromenade, charmerende kalkstenshuse, restauranter, småbutikker, en venetiansk borg og tre fine strande i bugter efter hinanden.
Becici

Becici

3 Hoteller
Fra
Hyggelig mellemstor badeby med to kilometer lang sandstrand, moderne hoteller, restauranter og markedsboder. Desuden bor du i gåafstand til det farverige naborejsemål Budva.
Sveti Stefan

Sveti Stefan

0 Hoteller
Fra
Fredelig by ved Adriaterhavet, kendt for den charmerende lille ø, der er Montenegros mest fotograferede. Her findes gode restauranter, tre strande og små familiære hoteller.
Nyhed
Kotor

Kotor

0 Hoteller
Fra
En smuk verdensarv beliggende længst inde i en bugt, der minder om Norges eventyrlige fjorde. Indenfor bymuren gemmer der sig kirker, torve og venetianske paladser.
Nyhed
Kumbor

Kumbor

1 Hoteller
Fra
En charmerende og fredelig fiskerby i den smukke Kotorbugt med flere små strande, restauranter ved vandet og magiske solnedgange over Orjenbjergene.
Nyhed
Igalo

Igalo

1 Hoteller
Fra
En lille by med udeserveringer, strandpromenade, helsecentre og flere vandreruter. Omgivet af smuk natur med grønne bjerge ved det krystalklare hav i Kotorbugten.
Nyhed
Perast

Perast

1 Hoteller
Fra
Omgivet af Kotorbugtens storslående natur ligger den idylliske verdensarvsby Perast med sine kirker, klokketårne og paladser i smuk barok arkitektur.
Vis alle (8)

Rejsetyper i Montenegro