Hoteller i Barcelona

Her finder du alle vores hoteller i Barcelona, som passer til dig, der rejser med partneren, vennerne eller familien. Det er ikke uden grund, at Barcelona er en af de mest populære storbyer med sine designbutikker, tapasrestauranter og det hektiske strøg La Rambla. Barcelonas beliggenhed ved havet gør desuden byen perfekt til en kombination af storby og strandliv på en weekend. Brug et par minutter og find et hotel, der ligger både centralt og tæt på stranden. Du kan finde et, uanset om fodbold er det vigtigste eller et besøg på en af Barcelonas mange jazzklubber.

Hoteltips

Bedste hoteller i Barcelona

Leder du efter de bedste hoteller i Barcelona, kan vi anbefale følgende tre hoteller, som er de bedst vurderede af vores gæster: Santa Marta, Hotel Catalonia Port, som har en pool, og Ramblas Barcelona


Familiehoteller i Barcelona

Et hotel, vi kan anbefale familier, der rejser med børn til deres rejse til Barcelona, er Astoria, som ligger centralt i Barcelona ved Avenida Diagonal og Paseo de Gracia i området Eixample. Her er der en lækker tagterrasse, hvor du kan nyde noget godt fra baren eller tage en dukkert i poolen, hvis vejret tillader det. Eixample er særligt børnevenligt med alle parkerne og de brede fortove. To hoteller, vi også kan anbefale, er Aparthotel Atenea Calabria og Petit Palace Boquería Garden.


Bedste hoteller for voksne i Barcelona

Sercotel Amister Art er et kunsthotel centralt beliggende i Barcelona. Her er fitness, pool, restaurant og bar. Så efter en dag fyldt med sightseeing, kan I slappe af i poolen, tage en tur i fitness, eller nyde en middag i hotellets restaurant. 


Billige hoteller i Barcelona

Hvis du leder efter en prisvenlig ferie i Barcelona, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, du er interesseret i.


Se alle afbudsrejser til Barcelona »

Se alle hoteller »