Rejser
til
Zanzibar

Pris fra

...

Hoteller

29

Prisniveau

Priseksempel fra Zanzibar
  • 1,5 liter vandca. 4,50,-

Fakta

Vis alle fakta
  • Tidsforskel+2 timer
  • HovedstadDodoma
  • SprogSwahili, engelsk
  • Befolkningca. 1.300.000

Rejser til Zanzibar

Zanzibar

Zanzibar. Alene navnet fremkalder skønne associationer om lange hvide strande og turkist vand – en reel dosis magi. Kombiner sol og badning med snorkling eller udflugter til markeder, krydderiplantager og Stone Towns labyrintagtige stræder.

Krydderiøen Zanzibar udenfor Tanzanias sydøstkyst har et tempo der er behagligt roligt og afslappet. Her bor du direkte ved de hvide strande på hoteller i moderne afrikansk stil. Lige udenfor hotellerne træder du direkte ind i det afrikanske hverdagsliv med lokale der fisker, reparerer net og plukker muslinger mens børnene leger på stranden.

Magiske Stone Town

Øen er ikke ret stor, cirka 2/3 af Fyn, men rummer masser af spændende oplevelser. Du kan dykke og snorkle, tage på delfinsafari eller dyrke yoga på stranden. Vælger du en krydderitur, får du ikke kun duften af vanille, kanel og muskat, men også en fin introduktion til øens historie. At gå rundt blandt sultanpaladser og smukke udskårne porte i den magiske – og charmerende slidte – gamle by Stone Town er som at komme til en anden verden. Du kan også se frem til eventyrlige solnedgange.

Zanzibar fra nord til syd

Zanzibars historie er lang og broget. Her kom handelsfolk fra hele verden for at veksle varer som guld og elfenben. Et mørkere kapitel var den periode, da øen var centrum for slavemarkederne. På den nordlige del ligger de største turistbyer med en blanding af resorthoteller med pools og aktiviteter og enkle bungalows på stranden. Sydøstkysten er mere vild og har uberørte lange strande med lidt mere udspredte byer og hoteller. Her mærker man tidevandet mere end på nordkysten, men hotellerne har fine poolområder og mange af dem har træmoler ud i vandet, så du kan bade ved lavvande.

Flere grunde til at rejse til Zanzibar

  • Næsten alle TUI-hoteller ligger ved stranden
  • Lille tidsforskel, kun 2 timer, så der er en minimal risiko for jetlag
  • Eksotisk rejsemål med kort flyvetid, så det også kan fungere med at blive i en uge
  • Madkultur med fokus på fisk, skaldyr og krydrede retter

Vores rejsemål på Zanzibar

Nyhed
Matemwe

Matemwe

1 Hoteller
Fra
Matemwe på det østlige Zanzibar er en uberørt oase med hvidt sand og turkist vand. Vores strandhotel har fokus på yoga, afslapning og harmoni.
Nyhed
Uroa

Uroa

4 Hoteller
Fra
Uroa er en fredelig lille fiskerby på Zanzibars østkyst, som du rejser til for at sole, bade og slappe af. Her bor du prisbilligt og direkte ved den hvide sandstrand.
Nyhed
Nungwi

Nungwi

5 Hoteller
Fra
En populær turistby med nogle af de bedste strande på Zanzibar. Den pudderhvide kyst omkranses af svajende palmer, fiskerbåde, strandbarer og hoteller.
Nyhed
Paje

Paje

3 Hoteller
Fra
En lille fiskerby på den sydøstlige del af Zanzibar, med en afslappet atmosfære. Stranden her er en af de smukkeste på hele Zanzibar. Desuden er Paje populært blandt kitesurfere.
Nyhed
Pingwe

Pingwe

3 Hoteller
Fra
Et slumrende lille paradis med drømmeagtige strande og turkist vand, hvor det hele drejer sig om total afslapning.
Nyhed
Jambiani

Jambiani

1 Hoteller
Fra
Jambiani på sydøstlige Zanzibar er en rolig og charmerende lille by, hvor du kommer tæt på hverdagslivet. Herfra kan du nemt tage på udflugter til nationalparken, snorkelrev og Stone Town.
Nyhed
Kiwengwa

Kiwengwa

7 Hoteller
Fra
Kiwengwa ligger på Zanzibars østkyst og har en lang, hvid sandstrand. Her bor du bekvemt på nogle af kystens bedste All Inclusive-hoteller, som f.eks. TUI Blue.
Nyhed
Kendwa

Kendwa

1 Hoteller
Fra
Kendwa på det nordvestlige Zanzibar er en velplanlagt ferieby med en lang og bred strand, med kridhvidt sand, vandsport, forlystelsesliv og smukke solnedgange.
Nyhed
Stone Town

Stone Town

4 Hoteller
Fra
Verdensarven Stone Town er et magisk sted med labyrintagtige stræder og smukt udskårne porte.
Vis alle (9)

Rejsetyper i Zanzibar