Rejser
til
Israel

Pris fra

...

Hoteller

12

Prisniveau

  • Vand (1,5 liter)ca. 7,-
  • Frokostca. 75,-

Fakta

Vis alle fakta
  • Tidsforskel+1 time
  • HovedstadJerusalem
  • SprogHebraisk
  • Befolkning9.031.000

Rejser til Israel

Israel

Israel er et moderne land med et dynamisk kulturliv og en lang historie. Noget som du virkelig kan opleve i Tel Aviv – byen der aldrig sover. Her får du en ferie med masser af forlystelser, restauranter og klubber samt skønne og lange sandstrande.

Langs den israelske Middelhavskyst er klimaet tempereret, hvilket gør at vejret i Tel Aviv er perfekt til dig, der vil kombinere by- og strandliv i ferien. Israel har også kyst ud mod det saltholdige Døde Hav og mod det altid varme Rødehav i syd.

En rig og lang historie

Jerusalem, der af israelerne bliver betragtet som deres hovedstad, er et helligt sted for alle tre abrahamitiske religioner. Da landet desuden er porten mellem Asien, Egypten og det afrikanske kontinent, har området været skueplads for både handel og invasioner. Næsten alle store og gamle riger har været her – fra romere, persere og osmannere til britter og mongoler. De ældste fund vidner om, at her levede vores forfædre allerede under forhistorisk tid for 50.000 år siden.

Tel Aviv – byen der aldrig sover

Trods sin ringe størrelse er Israel et land med masser af indflydelser og kulturer. Hebraisk er det officielle sprog men også arabisk er et anerkendt sprog, der tales af 20 procent af landets befolkning. Hertil kommer russisk, fransk, amharisk og jiddich som er anerkendte minoritetssprog. At det er et land med flere kulturelle indflydelser mærkes ikke mindst i Tel Aviv. Her kan du købe nationalretten Falafel eller en irakisk sabich, som du kan nyde mens du beundrer den klassiske tyske arkitekturstil Bauhaus. Om aftenen kan du udforske det livlige og moderne forlystelsesliv, hvor det ikke er svært at finde trendy natklubber og barer.

Rejs til Israel med TUI

Vores rejser til Israel og Tel Aviv foregår med rutefly, hvilket medfører, at rejselængden er fleksibel. Vi har ingen guider på rejsemålet men du kan kontakte vores onlinecenter via telefon, mail eller sms – både før og i løbet af rejsen.

Rejsetyper i Israel