Støj

Oplevelsen af, hvad støj er, er jo meget individuel. Nogle mener eksempelvis, at det er rart med musik ved poolbaren, diverse aktiviteter eller underholdning om aftenen, mens andre oplever det som støj.

På vores deciderede charterrejsemål må man forvente at uro forekommer mere eller mindre overalt. Det betyder, at når man bor centralt, vil der være et leben fra barer, restauranter, diskoteker og andre forlystelsessteder. Trafikken sydpå er væsentligt mere tæt og højlydt; hverken biler eller motorcykler kører “som smurt”, og kan derfor virke generende. Hvor den forventede støj er af væsentlig karakter, har vi så vidt muligt anført det ved den enkelte hotelbeskrivelse.

Der bygges stadig meget på charterrejsemålene, og der bygges tæt. Selvom myndighederne forbyder byggeri generelt i rejsemålets højsæson, er det ikke alle byggefirmaer, der respekterer dette. Desværre gør de lokale myndigheder sig sjældent den ulejlighed at informere os på forhånd, såfremt et byggeri starter. Så vidt muligt informeres vi fra rejsemålet, og kan anføre det ved hotelbeskrivelsen eller orientere dig via rejsebeviset. Af og til forekommer det, at et byggeri er gået i stå i måneder for så pludselig at starte igen fra den ene dag til den anden. Ingen rejsearrangører kan forhindre påbegyndelsen af byggeri/vejarbejde, hvorfor vi
ikke kan gøres ansvarlige