Transfer

Transfer

Transfer indgår oftest ikke i rejsens grundpris. I de fleste tilfælde kan du købe privat transfer, der venter på dig ved ankomsten til rejsemålet. Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan det variere om der er mulighed for transfer.

Prisen inkluderer både ankomst og hjemrejse, samt mellem hotellerne, hvis du har bestilt en kombinationsrejse. Når du foretager en bestilling kan du se hvilke alternativer der er tilgængelige.

I de fleste tilfælde mødes du ved ankomsten af TUI-personale, der nogle gange er engelsktalende. Flyver du med rutefly er der ofte ikke noget TUI-personale ved ankomst.

Transfertiden varierer

Transfertiden oplyses fra lufthavnen til nærmeste hotel på rejsemålet. Tiden varierer afhængig af, hvilket hotel du har bestilt, trafikken samt antal stop.

Bestil bustransfer

Hvis du bestiller bustransfer, kan en vis ventetid forekomme i lufthavnen. Transferen er nogle gange er fælles for flere fly, med rejsende der kan komme fra forskellige lande. Busserne standser ofte ved flere hoteller og transfertiden kan derfor variere. I visse tilfælde kan det ske, at transferen istedet sker med minibus eller med taxi. Guider medfølger ikke på transferen.

Bestil privat transfer

Vil du direkte til hotellet, kan du bestille en privat transfer med taxi. Du kan bestille til et selskab på op til seks personer (afhængig af rejsemål), inklusive børn under 2 år. Er i fire eller flere, kan der nogle gange komme to køretøjer. Husk på, at pladsen til bagage er begrænset. Prisen bekræftes i bestillingen.

Obs! Bilbørnestole kan ikke garanteres.

Kombinationsrejser

Har du bestilt transfer gælder den selvfølgelig også, hvis du har valgt at kombinere to eller flere rejsemål - altså en kombinationsrejse. Nogle gange kan det være nødvendigt, at din transfer går via lufthavnen, når du skifter til et andet rejsemål/nyt hotel. Der kan også forekomme flere hotelstop undervejs.

Hvis du har valgt at kombinere to hoteller i samme by, arrangerer du i stedet transporten på egen hånd, gemmer kvitteringen og kontakter guiderne, for at få transfer-udlægget refunderet. Det er også guiderne, du skal kontakte for opsamlingstider og -steder.

Obs! hvis du har bestilt en privat transfer fra og til lufthavnen, kan det alligevel ske, at du skal dele kombinationstransferen med andre rejsende mellem de forskellige rejsemål.

Hvis du ikke har bestilt hotel

Hvis du bestiller bustransfer og ikke har bestilt et af vores hoteller, vil du få transfer til/fra et specifikt hotel på rejsemålet, der er oplyst på din billet. Man kan ikke ændre transferen til et andet hotel.

Nogle gange indgår transfer

På nogle rejsemål indgår transferen i grundprisen, f.eks. til Maldiverne, hvor transferen sker med båd eller vandflyver.