Rejser
til
London

Pris fra

...

Hoteller

32

Prisniveau

Priseksempel fra London
  • 1,5 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaBritiske pund (GBP)
  • Tidsforskel-1 time
  • HovedstadLondon
  • SprogEngelsk
  • Befolkning65 640 000

Rejser til London

London

London er en storby som utallige danskere har forelsket sig i gennem årene. En by der aldrig sover og stobryferien som du kan tage igen og igen uden at blive træt. En storby med både storbyens puls og et enormt udvalg af shopping og seværdigheder, men også en by der byder på store og smukke parker, rolige sidegader, charmerende cafeer og besynderlige markeder.

Til fods, med bus og undergrundsbane

Er du på storbyferie i London, er den bedste måde at komme rundt på til fods, så ser du meget og får en fornemmelse af byens forskellige dele. Bliver du træt i fødderne, kan du stige på en af de mange røde dobbeltdækkerbusser og køre med nogle stoppesteder – køb et Oyster Card, så bliver det både nemt og billigt! Samme transportkort giver dig også adgang til Londons store undergrundsbane, den bedste måde at flytte sig hurtig mellem seværdighederne.

Markeder og mærkevareshopping

Kan du lide markeder med en blanding af nyt og vintage, finder du Camden Market i nord og Portobello Road ved Notting Hill, vest for Hyde Park. Foretrækker du mere eksklusiv mærkevareshopping er der meget at vælge mellem, f.eks. på New Bond Street.

Foruden disse verdensberømte shoppingstrøg er der små torve og gader overalt, der er værd at besøge. Ved Duke of York Square er der madmarked om lørdagen, og moderne kunst på Saatchi Gallery. Leadenhall Market ligger i en smuk victoriansk bygning i City, og er kendt fra Harry Potter-filmene.

London from above

Vil du se London fra oven er der flere muligheder. Du kan f.eks. komme op i tårnet på St Pauls Cathedral eller bestille bord og spise middag på Oxo Tower. Ellers er en tur med The London Eye en god måde at få både en vidunderlig udsigt over London og hvile fødderne. Et tip: Forudbestil billetter på nettet, det bliver billigere og du slipper nogle af køerne.

Forudbestilling gælder også, hvis du vil tage højest op til den frodige taghave Sky Garden eller besøge topetagen på skyskraberen The Shard.

Rejsetyper i London