Rejser
til
Vietnam

Pris fra

...

Hoteller

52

Prisniveau

Priseksempler
  • Middag på restaurantca. 65,-
  • 1 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDong (VDN)
  • Tidsforskel+6 timer
  • HovedstadHanoi
  • SprogVietnamesisk
  • Befolkning92 700 000

Rejser til Vietnam

Vietnam

Flere og flere ønsker at opleve Vietnams tropiske strande. Med TUI kan du rejse til ferieøen Phu Quoc og vælge mellem charmerende hoteller direkte ved stranden. regnskovsvandringer og bådture. Hvis du er ude efter en sol- og byferie er vores nyhed Da Nang noget for dig.

Voksende turisme

Vietnam er et land i rivende udvikling. Økonomien er gået godt de seneste år og der investeres meget i turismen og dermed også i infrastrukturen. I dag er landet et miks af moderne og kolonialt, hvor man stadig kan se spor efter franskmændene og amerikanerne, men også nye indflydelser fra deres asiatiske naboer. I storbyerne kan du finde alt det nyeste, men der er også små charmerende byder, hvor mødestedet er de lokale markeder ved floderne.

Phu Quoc, et navn du vil huske

Vietnams største ø og førende sol- og baderejsemål er Phu Quoc. Takket være øens internationale lufthavn, kan du flyve dertil nemt og bekvemt. Phu Quoc er stedet, hvor man tror at Vietnams turisme vil vokse mest. Der bygges nye hoteller og rejsemålet udvikles hele tiden. Samtidig kan du se frem til et fredeligt strandliv og spændende møder med Vietnams natur og kultur. Læs mere om vores hoteller på Phu Quoc her.

Da Nang, både byliv og strande

Da Nang er Vietnams tredjestørste by og ligger midt imellem hovedstaden Hanoi og Ho Chi Minh City. Her finder du alt fra smukke strande til markeder og buddhisttempler. I Da Nang findes der masser af restauranter, barer og streetfood-serveringer, hvor du kan smage på ægte vietnamesisk mad. Langs med Han River er der mange udeserveringer, der byder på en fin udsigt over floden og Vietnams længste bro, Dragon Bridge. Læs mere om Da Nang her.

Rejsetyper i Vietnam