Rejser
til
Vietnam

Pris fra

...

Hoteller

24

Prisniveau

Priseksempler fra Phu Quoc
  • Middag på restaurantca. 65,-
  • 1 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDong (VDN)
  • Tidsforskel+6 timer
  • HovedstadHanoi
  • SprogVietnamesisk
  • Befolkning92 700 000

Rejser til Vietnam

Vietnam

Flere og flere ønsker at opleve Vietnams tropiske strande. Med TUI kan du rejse hertil med bekvem charter, direkte fra København på omkring 10 timer. På ferieøen Phu Quoc mødes du af regnskov, barfodsstrande, fiskerbyer og charmerende hoteller.

Voksende turisme

Vietnam er et land i rivende udvikling. Økonomien er gået godt de seneste år og der investeres meget i turismen og dermed også i infrastrukturen. I dag er landet et miks af moderne og kolonialt, hvor man stadig kan se spor efter franskmændene og amerikanerne, men også nye indflydelser fra deres asiatiske naboer. I storbyerne kan du finde alt det nyeste, men der er også små charmerende byder, hvor mødestedet er de lokale markeder ved floderne.

Phu Quoc, et navn du vil huske

Vietnams største ø og førende sol- og baderejsemål er Phu Quoc. Takket være øens internationale lufthavn, kan du flyve direkte hertil med verdens mest moderne passagerfly, Boeing 787 Dreamliner.

Nonstopflyvning på omkring 10 timer

Dreamlinerflyet er ikke blot nyt, rummeligt og mindre klimapåvirkende end andre flytyper, det gør det også muligt at rejse nonstop fra København på cirka 10 timer, mens hjemrejsen på grund af luftstrømme tager cirka 11 timer og 30 minutter. Rejselængden er to uger.

Harmoni og nye indtryk

Phu Quoc er det sted, hvor man tror at Vietnams turisme vil vokse mest. Der bygges nye hoteller og rejsemålet udvikles hele tiden. Samtidig kan du se frem til et fredeligt strandliv og spændende møder med Vietnams natur og kultur. Læs mere om øen og vores hoteller i Phu Quoc længere nede på siden.

Rejsetyper i Vietnam