Hoteller i Paris

Her finder du hele vores udvalg af hoteller på rejser til Paris. Vi har valgt de bedste hoteller, som Paris har at tilbyde for at sikre dig den bedst mulige ferie. Uanset om du rejser selv, med familien, som par eller i en gruppe, kan du være sikker på at finde et hotel, som passer til dig. Brug et øjeblik, lad dig inspirere og find dit drømmehotel.

Hoteltips

Bedste hoteller i Paris

Det kan være svært at vide, hvilket hotel i Paris er bedst for dig. Derfor har vi samlet hele vores sortiment her! Du kan nemt selv sortere listen og finde det bedste hotel i Paris efter dine behov. Vi har noget for enhver smag, uanset om du leder efter det perfekte hotel for hele familien eller et luksus boutiquehotel.


Familiehoteller i Paris

I Paris er der meget at se og lave for både unge og gamle - Disneyland for eksempel! Der er flere familievenlige hoteller i Paris, der ligger tæt på mange af de berømte attraktioner. George Astotel ligger centralt i Paris og er tilpasset familier. Hotellet har fx morgenmadslokale med et lille separat legeområde for børn.


Bedste hoteller for voksne i Paris

Paris er kendt som kærlighedens by, så det er ikke underligt, at mange tager hertil på en romantisk weekend. Til jer der gerne vil afsted uden børn, kan vi anbefale hotellet Le Bristol Paris, som ligger super centralt og er meget luksuriøst med spa og indendørs pool. En anden luksusmulighed er den elegante Lancaster. Hotel Paris Bastille Boutet - Mgallery tilbyder også en central beliggenhed og en spa.


Billige hoteller i Paris

Hvis du leder efter en prisvenlig ferie i Paris, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, du er interesseret i. Tjek også vores afbudsrejser til Paris.


Vil du se hoteller på flere rejsemål? Du kan finde alle vores hoteller her »