Norwegian (Charter) - DY/D8

Norwegian blev grundlagt i 1993 og er en af Europas største flyselskaber med cirka 5.500 ansatte. Vi trafikerer over 400 ruter til mere end 130 destination i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Vestindien og USA.

I 2015 rejste næsten 26 millioner passagerer med Norwegian, og selskabet beskæftiger ca. 5500 medarbejdere.

 • Bagage

  Gratis håndbagage

  Du kan gratis medbringe et stk. håndbagage pr. person. Maxvægten er 10 kg og størrelsen må højst være 55 x 40 x 23 cm.

  Indchecket bagage – tilvalg mod betaling

  For større tasker, som skal checkes ind, betales en omkostning på 200–300,-, den nøjagtige pris for din rejse ser du i bestillingen. Med Norwegian må du indchecke én taske pr. person, som højst må veje 20 kg. Vær også opmærksom på, at hvis to eller flere rejsende vælger at pakke i den samme rejsetaske, må den stadig højst veje 20 kg. Regler for klapvogne og ekstra bagagevægt finder du her nedenfor.

  Børn under 2 år

  Rejser du med børn, der endnu ikke er fyldt to år, kan du gratis indchecke op til 5 kg bagage pr. barn, uanset om de voksne i selskabet har bestilt indchecket bagage eller ej. Derimod må børn under 2 år ikke medbringe egen håndbagage udover mad til indtagelse i løbet af flyrejsen.

  Børn 2–11 år

  Børn mellem 2 og 11 år må medbringe en barnevogn og et børnesæde uden ekstra betaling.

  Rejselængde 3 uger eller mere

  Hvis du rejser i tre uger eller mere, og har bestilt indchecket bagage som tilvalg, må du indchecke to stk. bagage som vejer højst 20 kg hver, plus 10 kg håndbagage. Obs! Gælder kun tur/retur-rejser.

  Klapvogn/barnevogn

  Klapvogn/barnevogn medbringes gratis. Norwegian anbefaler at man lejer en taske (Airshell) til at beskytte klapvognen/barnevognen under transporten. Læs mere om Airshell. Vær opmærksom på, at Norwegian IKKE erstatter beskadigede klapvogne/barnevogne, hvis de ikke er pakket ind i tasker fra Airshell eller PramPack.

  Ekstra bagagevægt

  Har du behov for mere bagagevægt end hvad der indgår i det almindelige tilvalg for indchecket bagage, kan du forudbestille ekstra bagagevægt på Norwegians hjemmeside. Det kan gøres helt frem til 6 timer før afgang, benyt linket i slutningen af teksten. Hvis du ikke forudbestiller, må du påregne en meget højere afgift i lufthavnen. Bestil ekstra bagagevægt.

  Læs mere

 • Specialbagage

  Hvis du skal have særlig stor bagage med på rejsen, f.eks. sportsudstyr, er det både lettere og billigere at forhåndsbestille online.

  Bestil her

 • Flyklasser

  Hos Norwegian findes der ikke forskellige passagerklasser.

 • Måltider ombord

  Standardmåltid

  Norwegians målsætning er, at maden skal være veltilberedt og velsmagende. Børn på 2-11 år får serveret en særlig børnemenu.

  Måltider bestilles om bord.
  Tidligere har du kunne forudbestille mad om bord på Norwegian, når du fløj med TUI. Det er desværre ikke længere muligt.

  Allergi

  Som allergiker kan du, når du flyver med Norwegian, bestille specialmad om bord. Hvis du lider af svær allergi, f.eks. svær nøddeallergi, eller af flere forskellige allergier, anbefaler vi, at du medbringer egen mad om bord.

  Hvis du har nøddeallergi, anbefaler vi, at du fortæller det til Norwegians kabinepersonale, når du går om bord. Kabinepersonalet vil da gøre de øvrige passagerer opmærksom på, at der er en allergiker om bord.

  Allergimedicin

  Hvis du har behov for allergimedicin, skal du selv medbringe den på rejsen. Vi har ikke allergimedicin om bord, og vores kabinepersonale kan ikke administrere lægemidler.

  Det er vigtigt at understrege, at på trods af opfordringer til passagererne kan Norwegian aldrig garantere en nøddefri flyvning for passagerer med luftbåren nøddeallergi.

 • Sæde ombord

  Når du rejser med Norwegian, kan du mod betaling reservere visse sæder ombord.

  Sådan bestiller du et bestemt sæde

  Rejser du med os på charterrejse, kan du reservere din yndlingsplads fra dagen efter, du har bestilt rejsen (Obs! Max 60 dage før afrejse) og indtil 10 dage før afrejse.

  Bestil sæde på charterrejse her

  Rejser du med rutefly, har du også mulighed for at vælge sæde ombord. Kontakt vores kundeservice, som kan hjælpe dig.

 • Taxfree

  FORHÅNDSBESTILLING AV TAXFREE-VARER

  Når du flyver med Norwegian, kan du nemt forhåndsbestille dine taxfree-varer via nettet.
  Dog kan der på rejser til Kroatien, Italien og Bulgarien ikke bestilles Taxfree-varer.

  Nu kan du bestille

  Du kan forhåndsbestille dine varer fra 30 dage før afrejse frem til 5 dage før afrejse til både ud- og hjemrejsen. Om bord, på vej til rejsemålet, kan du betale for din bestilling til hjemrejsen.

  Her bestiller du dine Taxfree-varer

 • Indtjekning

  Indtjekningen åbner mellem 2 og 3 timer før afgang og lukker 1 time før afgang. Det er en god idé at være i god tid.

  Indtjekningsautomater

  Rejsende hos Norwegian kan slippe for køen til indtjekning ved at benytte indtjekningsautomaterne i de lufthavne, der har dem.

  Benyt stregkode eller "tjek ind"-koden

  Du kan tjekke ind i automaterne ved hjælp af stregkoden eller ved at indtaste den "tjek ind"-kode, der står på dit rejsebevis. Derefter følger du bare vejledningen på automaten for at gennemføre indtjekningen af dig selv og dem, du rejser sammen med.

  Til sidst udskriver automaten boardingkort og bagagemærker. Riv først kvitteringen af bagagemærket og gem den. Derefter sættes bagagemærket fast rundt om kuffertens håndtag. Til sidst afleveres bagagen ved Bagage Drop-skranken, hvor alle rejsendes legitimation også kontrolleres.

 • Service ombord

  Mad og drikke

  Om bord kan du købe forskellige drikkevarer og forfriskninger til gunstige priser, når vognene kommer gennem kabinen under flyveturen.

  Her finder du information om måltider om bord

  Underholdning

  Film

  Norwegian er det første flysleskab i Europa, som tilbyder sine kunder at kunne leje film til egen computer, tablet eller smartphone. Har et stort udbud af film og TV-serier. For mere information, se venligst nedenstående link.

  Læs mere om Norwegians underholdningssystem her.

  WI-FI (Trådløst internet)

  Næsten alle Norwegians fly tilbyder WIFI ombord. Når flyet har nået sin maxhøjde, er det muligt at tilkoble sin computer, tablet eller smartphone.

  Betaling om bord

  Norwegian foretrækker, at betalinger om bord foretages som kortbetaling (Visa eller Mastercard).

 • Hjælp til kørestol

  Hvis du har brug for hjælp i lufthavnen, er det vigtigt, at du giver besked om det, når du bestiller rejsen. Her menes f.eks. hjælp med at bære bagage, eller at du har brug for en kørestol for at komme om bord på flyet.

  Hvis du er i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte TUIs kundeservice:

  • Telefon: 70 10 10 50.
 • Gravid

  Hvis du er gravid og skal flyve med Norwegian, gælder følgende regler:

  Uge 0-35

  Du kan flyve uden særlige restriktioner

  Uge 36-37

  Du kan flyve, hvis den samlede flyvetid er 4 timer eller derunder, og du har en lægeerklæring

  Uge 38

  Du kan desværre ikke flyve med Norwegian

  Bemærk! På fly til og fra Tyrkiet anbefaler vi, at du altid har en lægeerklæring med. Det er et krav ifølge lokale regler allerede fra tidligt i graviditeten.