Vil du rejse på ferie og efterlade pengepungen derhjemme? Når du bestiller All Inclusive er alle måltider samt drikkevarer betalt hjemmefra. Du kan altså spise livretter til du revner og drikke alt den sodavand, du kan. På størstedelen af hotellerne, som tilbyder All Inclusive, kan man tilmed nyde snacks, is og forfriskende drikkevarer dagen lang – imens man ligger ved poolen. Kan du heller ikke vente med at komme afsted? Så tjek vores afbudsrejser med All Inclusive.

Tips: På vores TUI Family Life-hoteller findes altid All Inclusive. Enten indgår All Inclusive i rejsens pris eller også kan man bestille det som tilvalg. Børn til og med 12 år spiser gratis, når de voksne på bestillingen har valgt All Inclusive.

All Inclusive-rabat op til 50%

Tilkøb All Inclusive på ferien og spar tid og penge.

Se alle vores All Inclusive-hoteller her

På disse hoteller får du All Inclusive med i prisen, når du bor på et hotelværelse.
Dog kan All Inclusive være et tilvalg, hvis du vælger at bo i en lejlighed. Se respektive hotel for mere info.

Tips: På vores TUI Family Life-hoteller findes altid All Inclusive. Enten indgår All Inclusive i rejsens pris eller også kan man bestille det som tilvalg. Børn til og med 12 år spiser gratis, når de voksne på bestillingen har valgt All Inclusive.

FAQ om All Inclusive

Hvad er fordelen?
Økonomisk: alt er betalt på forhånd, og du får ingen overraskelser på ferien
Kvalitetsmad: på vores koncepthoteller bliver der kræset om maden - både til børn og voksne
Enkelt: slip for unødvendige diskussioner om valg af restaurant
Nemt: du har alt på et sted og kort vej til restauranterne
Aktiviter og underholdning: et stor udvalg af aktiviteter og underholdning for store og små er også inkluderet

Hvad kan jeg spise?
Udbuddet af mad er varieret og retterne, som serveres, indeholder alt fra fisk og grillretter til lokale specialiteter og overdådige desserter. Du kan spise i buffeten eller nyde maden på en af hotellets a la carte restauranter*. På vores TUI Family Life- og RIU-hoteller er der ekstra stor fokus på maden. Et af deres varemærker er derfor også mad af førsteklasseskvalitet. Bliver du sulten i løbet af dagen, tilbyder de fleste hoteller løbende snacks og forfriskninger.

Hvordan fungerer All Inclusive for børn?
Rejser man med børn, er det en fordel, at de altid har masser af retter at vælge imellem – på vores TUI Family Life-hoteller findes en afdeling i buffeten direkte tilpasset børn. Herudover spiser børn under 13 år altid gratis på alle TUI Family Life-hoteller, når mindst en voksen har bestilt All Inclusive**.

Jeg har allergi – kan jeg bestille All Inclusive?
Sagtens! Hotellerne bliver mere og mere opmærksomme på, at mange rejsende er intollerante over for f.eks. gluten og laktose. De store hotelkæder har som oftest en hel afdeling i buffeten dedikeret til folk med allergener**. Hertil er de ansatte i restauranten oplyst om ingredienserne i retterne, og kan vejlede herom.

*Udvalget af restauranter kan variere fra hotel til hotel. Vi anbefaler, at du tjekker de gældende retningslinjer for All Inclusive på dit hotel under hotelfakta.
**Udbuddets størrelse og tilstedeværelse kan variere fra hotel til hotel. Derfor anbefaler vi altid at dobbelttjekke dette inden booking af All Inclusive

Vilkår

Generelle vilkår
Eventuelle priseksempler gælder pr. person. Der findes et begrænset antal pladser. Tilbuddene gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre rabatter. Eventuelle tillæg kan tilkomme. TUI tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Som udgangspunkt gælder tilbud kun charterpakkerejser (ikke rejser med rutefly), med mindre andet er nævnt.

Kampagne- og rabatkoder generelt
Du kan indtaste en kampagnekode i sidste step inden betaling, når du bestiller din rejse på tui.dk.
Rabatten gælder også på charterpakkerejser med sænkede priser, men kan ikke kombineres med andre kampagnekoder. Kampagnekoder kan kun benyttes på nye bestillinger.

Kampagnekode JANNA / Spar 1.500,- ekstra på rejser til TUI Family Life Janna e Sole

 • Gælder afrejse juni - oktober
 • Rabatten er pr. bestilling
 • Gælder kun nye bestillinger
 • Bestil senest 4/6

Kampagnekode VAKARU / Spar 5.000,- til Hotel Vakarufalhi Island Resort

 • Gælder alle afgange - både sommer og vinter
 • Bestil senest den 31/3 2020

Vilkår børnepriser

 • Tilbuddene er markeret som "Børnerabat" i prisspecifikationen i bookingprocessen
 • Fra-priserne gælder børn i alderen 2-11 år, som sover i ekstraseng på charterrejser med fuldt betalende voksne i ordinærsenge i værelset/lejligheden
 • Børnepriser gælder for et barn pr. bestilling med mindre andet er nævnt
 • Prisen gælder for rejser på både 1 og 2 ugers varighed. Børnepriser for øvrige perioder kan ses i bookingprocessen.
 • Begrænset antal pladser.