Klimaanlæg/el/vand/adaptor

Også i mange sydlige lande er energi blevet en mangelvare. Ofte er der fra officiel side pålagt hotellerne, kun at have tændt for varmen i specielle tidsrum, og klimaanlægget må først tændes ved bestemte temperaturer.

Ved hoteller, som benytter solenergi, kan der i solfattige perioder være mangel på varmt vand. De fleste hotellers varmvandsbeholder er af begrænset størrelse, hvorfor man ikke kan forvente, at flere kan tage bad efter hinanden. På nogle øer og områder bliver vandet rationeret ved langvarig tørke, hvilket også kan mærkes blandt feriekunderne. TUI kan derfor ikke påtage sig noget ansvar eller yde nogen erstatning, såfremt strømsvigt, olie- eller vandmangel opstår.

På visse hoteller kan aircondition kun benyttes på bestemte tider af døgnet. Ofte koster aircondition ekstra, som betales direkte til hotellet. Aircondition må ikke forventes i alle rum i lejligheden.

Med mindre det særskilt er angivet i hotelbeskrivelsen, må det ikke forventes, at klimaanlæg/aircondition kan fungere som varmeapparat.

Klik her for at se om det er nødvendigt med en adaptor på din rejse. (Siden er på engelsk)