Ferie med børn TUI

Familieferie

Den bedste ferie med børn

Når familien rejser på ferie er det vigtigt, at alle har det sjovt. Vi har hoteller for enhver – steder hvor både børn og voksne trives. Vi har tilmed familiehoteller, hvor der er afdelinger for voksne.

Det er vigtigt at have de helt rigtige rammer, når man rejser på ferie med børn. Derfor har vi udviklet flere hotelkoncepter, som er direkte tilpasset børnefamilier.

På vores TUI Family Life hoteller er der fuld fokus på underholdning for alle aldersgrupper, og rammerne for en børneferie af høj standard er sat. Her findes børneklubber, sportsaktiviteter og mulighed for All Inclusive. Vores Blue Star hoteller er skabt til afslapning for både børn og voksne. Der er store poolområder, daglige aktiviteter og indbydende restauranter. Er du, eller måske dine børn, en rigtig vandhund kan vi tilbyde rejser til hoteller med store vandparker. På Splash World-hotellerne er der fri adgang til vandrutsjebaner for store og små.

En familieferie med TUI er et dejligt afbræk fra hverdagen, hvor alle i familien kan nyde hotellets faciliteter og mange muligheder.

Populært på familieferien

All Inclusive rejser og afbudsrejser med TUI

ALL INCLUSIVE

All Inclusive er genialt for børnefamilier. For de utålmodige er maden hurtigt serveret, der er noget for enhver smag og du behøver ikke at tænke på regningen.
LÆS MERE

Familievenlige hoteller