På rejsemålet

Præcis som i Danmark, har andre lande også tilpasset sig situationen og indført egne forebyggende tiltag. I de fleste lande skal man holde afstand til hinanden i det offentlige rum, f.eks. på torve, restauranter og ved seværdigheder. Det samme gør sig gældende på hotellets fællesområder, som f.eks. ved poolen og i receptionen.

 • Hold dig opdateret

  Det er vigtigt, at du holder dig opdateret om gældende forhold på dit rejsemål. På Re-open EU´s hjemmeside kan du læse mere om forholdene for lande i EU.

  Lige nu er der vigtig info om:

 • Service på rejsemålet

  Vi har udvidet vores digitale service og er tilgængelige døgnet rundet alle ugens dage.
  I TUI-app´en får du hurtigt besked om aktuelle hændelser, ændringer, transfertid osv. Det er også i TUI-app´en du kan få fat i vores guider og få viden om og inspiration til oplevelser på rejsemålet. Og så er det også her, du kan bestille udflugter.

  Ved vigtige henvendelser kan du altid fange guiderne på telefon. Kontaktoplysninger får du via SMS, når du ankommer.

  Download TUI-app´en, brug dit bestillingsnummer til at aktivere din konto og husk at slå notifikationer til.

 • Transfer på rejsemålet

  Vi møder dig i lufthavnen og sørger sikkert for, at alle kommer med den rigtige transfer til hotellet. Vi følger selvfølgelig de lokale myndigheders krav og disse kan variere fra land til land. På samtlige rejsemål har vi dog samme desinfektionsrutiner i vores busser.

  Du skal være opmærksom på:

  • At afspritning af hænder og krav om mundbind kan forekomme, da det er et myndighedskrav i mange lande.
   Transfer bestilles sammen med bestilling af rejsen. Kontakt os, hvis du ønsker at tilføje transfer til dig bestilling.
 • Aktiviteter og oplevelser på rejsemålet

  Mange vil gerne opleve det rejsemål, de besøger og dette er heldigvis stadig muligt. Dog kan der være begrænsninger på antallet af besøgende ved seværdigheder, ved transport og offentlige områder.

  Aktiviteterne på hotellet er også præget af de lokale myndigheders krav og at holde afstand gælder over alt. Visse aktiviteter har et begrænset antal deltagere og foregår primært udendørs.

  Se mere i TUI-app´en eller kontakt dine TUI-guider for mere information om hvilke udflugter, der er tilgængelige og hvordan man bestiller.