Bestil din vinterferie hos TUI

Vinterferie 2020/21

Er du til vinter med sol og varme?

Er du på udkig efter en rejse i vinterferien?

Den danske vinter kan ofte føles grå og lang. Allerede fra november begynder mørket at melde sig, og der er lang tid til, at forårssolen kommer. Når skoleferien i uge 7 og 8 indtræffer, er vinteren på sit højeste og man længes efter sol og lys. Heldigvis skal man ikke langt væk, før der er mulighed for D-vitaminer og en dukkert i poolen eller havet.

Vinterferie i uge 7 og 8
Hvis du er på udkig efter en billig vinterferie i uge 7 eller 8, så er du kommet til rette sted! Skolernes vinterferie 2021 starter fredag den 12. februar og her kan du tage hele familien med på ferie. Du kan også vælge en vinterferie for voksne, hvor du rejser lige før eller lige efter uge 7 og 8.

All Inclusive i vinterferien
Det store program til vinterfavoritterne De Kanariske Øer fortsætter i 2020/21 og vælger du All Inclusive, skal du ikke tænke på andet end at holde ferie. Se hoteller med All Inclusive

Direkte fly til varmen
Du kan også vælge at hoppe ombord på et direkte fly og komme hurtigere til alletiders Thailand og Vietnam i øst eller Den Dominikanske Republik og Mexico i vest. Kun fantasien sætter grænser for din eksotiske drømmerejse. Se alle vinterens rejsemål

Afbudsrejser til vinter
Vil du hurtigt til varmen, kan du altid tjekke udvalget af billige afbudsrejser.

TUI Safety Promise - vi gør dit ophold trygt

Mens vi venter på at byde dig velkommen som gæst igen, arbejder vi for fuld tryk med at gøre din kommende rejseoplevelse så tryg og bekvem som mulig.

Ved at gennemgå alle dele af et ophold på vores hoteller, har vi lavet en liste med ti forholdsregler, som implementeres. På den måde kan vi stå inde for, at hygiejnerutinerne lever op til forventningerne, så du kan nyde din ferie og slappe af - helt som du plejer.

 • Se vores 10 forholdsregler

  1. Online indtjekning på hotellet
  2. Personalet holder afstand
  3. Personalet arbejder i faste teams
  4. Færre gæster i restauranterne på samme tid og større afstand mellem bordene
  5. Længere åbningstider i restauranterne for at undgå trængsel
  6. Underholdning og aktiviteter tilpasses
  7. Håndsprit tilgængelig for gæster og personale
  8. Dybdegående rengøring af værelserne
  9. Mere bordservering, mindre selvbetjening
  10. Medarbejdere bliver sikkerhedsuddannet


[alt]

Nyhed! Tryghedsgaranti hos TUI

Mange af jer drømmer om at rejse igen og vi vil gerne hjælpe jeres drømme på vej. Derfor får du nu ekstra tryghed og masser af fordele, når du bestiller en charterrejse hos TUI og det koster ikke ekstra!
Bestiller du en pakkerejse med charterfly med afrejse 1/4 - 31/3 2021, har du bl.a. mulighed for at ændre dato og rejsemål i op til 14 dage inden afrejse og måske endnu bedre: Åbent køb i op til 60 dage før afrejse! Se alle vilkår.

De Kanariske Øer

Landskabet varierer i det uendelige på De Kanariske Øer. Vulkannatur, palmer, sanddyner og langstrakte strande. Rejs hertil hvad enten du er til aktiv ferie, eller blot har brug for at nyde udsigten og slappe af.

Her er Kanarieøernes ukendte vidundere

Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura og Lanzarote er for mange øerne de tænker på, når man nævner Kanarieøerne. Mange glemmer at øgruppen faktisk består af syv øer. Vi giver dig et indblik i to af de øer, som ofte bliver overset: La Palma og La Gomera.
Laura Laura

Guide til Gran Canarias bedste strande

Med vores lille strandguide finder du let de strande, du ikke må misse på din næste badeferie til Gran Canaria. Øen har både strande, der glitrer som guld, sorte vulkanstrande og strande med hvidt koralsand. Strande til fester, surferstrande og lavvandet strande, hvor børnene kan lege i vandkanten. Du kan bade midt i storbyen Las Palmas eller finder nogle af de gemte badeviger bag klipperne. Jagten på din yndlingsstrand starter her!
Stine Sørensen Stine Sørensen

Find den kanariske ø, som passer til dig

Er du til shopping, surfing eller naturoplevelser? Måske du vil blande forskellige aktiviteter. De Kanariske Øer har mange ting til fælles for eksempel den lune varme og de dejlige strande. Men der er også mange ting der adskiller dem; både natur, oplevelser og kultur. Her kan du læse, hvad der kendetegner den enkelte ø og finde netop den ø, der passer til din ferie.
Laura Laura

En madrejse i Las Palmas

Det startede som en åben handelsplads i Las Palmas i 1787. Eller som markedets mest farverige frugthandlere José Quintana udtrykker det: "Min familie har solgt frugt her, før det overhovedet var et marked. Bare nogle æsler, vogne og vores varer." I dag er markedshallen Mercado de Vegueta et naturligt indslag for den madinteresserede Gran Canaria-rejsende og en grogrund for det lokale og traditionelle, såvel som for nye initiativer.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Kap Verde

Er du til endeløse strande, solsikkert klima og "no stress"-filosofi, der lægger en behagelig feriestemning, skal du tage til Kap Verde. Derudover finder du også fantastisk dykning, vandsport og spændende udflugter.

Kap Verdes bedste strande

Kap Verdes bedste strande finder du på øerne Sal og Boavista. Glem alt om solstole, der står for tæt, hvor du får fornøjelsen af naboens spray-solcreme hver halve time, eller hvor alle liggestole er reserveret ved solopgang. På Kap Verde finder du ro, og du kan gå lange ture på stranden uden at møde en sjæl – her der er ingen risiko for trængsel.
Stine Sørensen Stine Sørensen

5 tips til en aktiv ferie på Kap Verde

Kap Verde er som skabt til afslapning. Men Sal på Kap Verde har også meget at tilbyde for dig, som vil have en mere aktiv ferie. Her kommer TUI med fem bud på sjove udflugter, når du har fået nok af solen og vil opleve mere af øen.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Kap Verde eller Kanarieøerne til vinter?

Kanarieøerne og Kap Verde – to af det østlige Atlanterhavs største øgrupper – har både ligheder og forskelle. Øgrupperne har samme geografiske udformning: I vest er øerne grønne og fyldt med bjerge, og den østlige del er mere lavtliggende og har fine sandstrande. Der er dog også mange ting, som gør øgrupperne forskellige. Her er en guide, som forhåbentligt kan gøre beslutningen om vinterferiens rejsemål lidt lettere.
Laura Laura

Øhop i Kap Verde – Besøg flere øer på samme ferie

Vandre i det tropiske grønne på Santo Antão, drik vin på vulkanøen Fogo eller tag byens puls i den hotte og musikalske by Mindelo på São Vicente. Fejrer du ferie på Sal eller Boa Vista kan du tage en afstikker med fly til en andre øer i det kap verdianske ørige og opleve endnu mere af landet langt ude i Atlanten. Her finder du de bedste tips til udflugter øerne imellem i Kap Verde.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Thailand

Hold ferie på skønne paradisøer med eksotiske strande til vinter. Her kan du nyde solen, bade, snorkle og spise lækker thaimad. Med TUI kan du vælge mellem flere drømmerejsemål og flyve direkte med vores behagelige Dreamliner-fly.

En guide til Thailands bedste øer

Hvor skal din bikini og badetøfler bruges næste gang? I Thailand findes der øer, som passer til alle. Så om dit næste eventyr skal finde sted nær junglen, have spektakulær feststemning eller være helt afslappende, så har Thailand det, der skal til.
Laura Laura

Børnevenlige hoteller i Thailand - 5 tips

Vi har længe vidst, at Thailand er enormt børnevenligt. Strandene er lavvandende, ingen fryser, det er let at rejse rundt på egen hånd, og børnene bliver modtaget med åbne arme. Men det kan være svært at finde det perfekte familiehotel blandt de hundredvis af hoteller, der bliver tilbudt. Her er en liste med fem store favoritter blandt børnefamilier.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Oplev endnu flere af Thailands strande med en kombinationsrejse

Thailand har nogle af verdens smukke strande. Men hvorfor ikke opleve endnu flere paradisstrande på én og samme ferie? Med TUI er det nemt at bestille en kombinationsrejse og rejse rundt i smilenes land. Her kan du læse mere om kombinationsrejser i Thailand – og så giver vi dig selvfølgelig listen med Thailands 10 bedste strande, så du kan finde dine favoritter og vælge de helt rigtige rejsemål i Thailand.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Fejr Loy Krathong i Thailand

Loy Krathong er en lysfestival, som fejres i Thailand hvert år ved fuldmåne i november – den tolvte måned i den thailandske kalender. Flydende blomsterkrans sendes ud på floder, vandløb og søer, og lysende lanterne sender mod himlen.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Sommerrejsemål året rundt

Rejsemål der fungerer ligeså godt om vinteren som om sommeren. Specielt hvis du ønsker et behageligt klima og vil noget andet end blot solbadning. Tempoet er mere roligt og du kommer tættere på den lokale hverdag. Lej en bil, spil golf og besøg seværdigheder uden at stå i kø.

Bestil rejse med tui

Hoteller ved stranden

Drømmer du om en ferie direkte ned til stranden? Her finder du listen over alle vores strandhoteller, hvor du højst skal bevæge dig 50 m, for at nå strandkanten.
Strandhoteller

Vilkår

Tryghedsgaranti for 0,-

 • Mulighed for at ombooke din rejse én gang frem til 14 dage inden afrejse
 • Gælder alle pakkerejser med charterfly med afrejse 1/4 - 31/3 2021
 • Gælder ikke rejser med rutefly, kun fly eller krydstogt
 • Evt. prisforskelle refunderes ikke
 • Ombooker du til en dyrere rejse, skal du selv betale differencen
 • Ombooking af din charterrejse skal være med afrejse senest 31/3 2021
 • Ombooking skal ske ved at kontakte kundeservice på 7010 1050
 • Evt. udflugter og andre tilvalg til rejsen har vanlige ombookingsvilkår
 • Gælder kun nye bestillinger f.o.m 10/3
 • Almindelige købs- og betalingsvilkår gælder

Generelle vilkår
Eventuelle priseksempler gælder pr. person. Der findes et begrænset antal pladser. Tilbuddene gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre rabatter. Eventuelle tillæg kan tilkomme. TUI tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Som udgangspunkt gælder tilbud kun charterpakkerejser (ikke rejser med rutefly), med mindre andet er nævnt.

Kampagne- og rabatkoder generelt
Du kan indtaste en kampagnekode i sidste step inden betaling, når du bestiller din rejse på tui.dk.
Rabatten gælder også på charterpakkerejser med sænkede priser, men kan ikke kombineres med andre kampagnekoder. Kampagnekoder kan kun benyttes på nye bestillinger.

Kampagne og rabatkoder for krydstogt
Find vilkår for tilbud på krydstogt på vores side om krydstogt.

Vilkår børnepriser

 • Tilbuddene er markeret som "Børnerabat" i prisspecifikationen i bookingprocessen
 • Gælder kun på charterpakkerejser med charterfly
 • Fra-priserne gælder børn i alderen 2-11 år, som sover i ekstraseng på charterrejser med fuldt betalende voksne i ordinærsenge i værelset/lejligheden
 • Børnepriser gælder for et barn pr. bestilling med mindre andet er nævnt
 • Prisen gælder for rejser på både 1 og 2 ugers varighed. Børnepriser for øvrige perioder kan ses i bookingprocessen.
 • Begrænset antal pladser.

Er din rejse påvirket af Corona?

For dig, der har bestilt en rejse med afrejse frem t.o.m 31/5

 • Mulighed for at ombooke eller afbestille din rejse uden ekstra omkostninger
 • Ved afbestilling tilbagebetales rejsen
 • Kontakt venligst kundeservice på 7010 1050 hverdage ml. 9.00-15.00 for hjælp til ombooking
 • Ved afbestilling skal du ikke gøre noget. Tilbagebetaling sker automatisk. Pengene refunderes til det kort, som rejsen er betalt med.

For dig, der har bestilt en rejse med afrejse f.o.m 1/6 - 30/6

 • Mulighed for at ombooke din rejse til en pakkerejse med charterfly med afrejse senest 14/4 2021
 • Mulighed for at ombooke din rejse én gang
 • Gælder alle pakkerejser med charterfly med afrejse 14/4 - 30/6
 • Gælder ikke rejser med rutefly, kun fly eller krydstogt
 • Ombooker du til en dyrere rejse, skal du selv betale differencen
 • Ombooking af din charterrejse skal være til en charterrejse
 • Ombooking skal ske ved at kontakte kundeservice på 7010 1050
 • Evt. udflugter og andre tilvalg til rejsen har normale ombookingsvilkår
 • Almindelige købs- og betalingsvilkår gælder

Som følge af den ekstreme situation beder vi om din forståelse for, at det kan tage længere tid, end du ellers ville forvente, muligvis en eller flere uger. Vi arbejder på højtryk for at refundere dine penge og beklager eventuelle gener som følge heraf og håber på ekstra tålmodighed.