Vinterferie og palmer

Vinterferie 2018/19

Er du til vinter med sol og varme?

Vintersæson oktober - april

Den danske vinter kan ofte føles lang og trist. Allerede fra november begynder gråt vejr med slud og sjap at melde sig, og der er lang tid til, at forårssæsonen begynder.

Heldigvis er der lys og sol forude. Man skal ikke langt væk, før der er mulighed for D-vitaminer og en dukkert i poolen eller havet.

Det store program til vinterfavoritterne De Kanariske Øer fortsætter i 2018/19, og nu finder du endnu flere hoteller på Madeira. Allesammen rejsemål med kort flyvetid.

Du kan også vælge at hoppe ombord på et direkte fly og komme hurtigere til alletiders Thailand og Vietnam i øst eller Den Dominikanske Republik og Mexico i vest. Kun fantasien sætter grænser for din eksotiske drømmerejse.

Vi har hotellerne, som passer til din drøm – uanset om du er nyforelsket, har brug for ro og sol, er fitness-freak eller rejser med børn. Se alle vores hoteller.

Tid til Thailand?

Voksentid, familietid, spisetid, massagetid.... I Thailand er der tid til at nyde livet og muilghederne, og du får det hele serveret med et stort smil!

Tuk tuk
Rejs i august

Både og....

Spring på en longtail boat og tag på udflugt på egen hånd. Det er både nemt, billigt og en sjov måde at opleve Thailand på. GOD TUR!
Fra 6.698,-

Her vil vi selv gerne hen til vinter - igen!

Rejs på eksotisk ferie med TUI
Bestil-tidligt-rabat

Eksotiske eventyr

Gør drømmerejsen til virkelighed, når vi flyver dig direkte til nogle af de bedste, eksotiske rejsemål. F.eks. Den Dominikanske Republik, Vietnam eller Mexico.
Få op til 6.000,- i drømmerabat her