Vinterferie og palmer

Vinterferie 2018/19

Er du til vinter med sol og varme?

Vintersæson oktober - april

Den danske vinter kan ofte føles lang og trist. Allerede fra november begynder gråt vejr med slud og sjap at melde sig, og der er lang tid til, at forårssæsonen begynder.

Heldigvis er der lys og sol forude. Man skal ikke langt væk, før der er mulighed for D-vitaminer og en dukkert i poolen eller havet.

Det store program til vinterfavoritterne De Kanariske Øer fortsætter i 2018/19, og nu finder du endnu flere hoteller på Madeira. Allesammen rejsemål med kort flyvetid.

Du kan også vælge at hoppe ombord på et direkte fly og komme hurtigere til alletiders Thailand og Vietnam i øst eller Den Dominikanske Republik og Mexico i vest. Kun fantasien sætter grænser for din eksotiske drømmerejse.

Vi har hotellerne, som passer til din drøm – uanset om du er nyforelsket, har brug for ro og sol, er fitness-freak eller rejser med børn. Se alle vores hoteller.

Spar op til 2.000,-

Gran Canaria til vinter

Netop nu får du en særlig bestil-tidligt-rabat, hvor du sparer op til 2.000,- til vinter, så lad ikke ferien løbe ud i sandet og bestil i dag!
Læs mere her

Nogle af de mest populære til vinter

Bestil rejse med tui

Hoteller ved stranden

Drømmer du om en ferie direkte ned til stranden? Her finder du listen over alle vores strandhoteller, hvor du højst skal bevæge dig 50 m, for at nå strandkanten.
Strandhoteller