Vinterferie og palmer

Vinterferie 2018/19

Er du til vinter med sol og varme?

Er du på udkig efter en rejse i vinterferien?

Den danske vinter kan ofte føles lang og trist. Allerede fra november begynder gråt vejr med slud og sjap at melde sig, og der er lang tid til, at forårssæsonen begynder. Når skoleferien i uge 7 og 8 indtræffer, er vinteren på sit højeste og man længes efter sol og lys. Heldigvis skal man ikke langt væk, før der er mulighed for D-vitaminer og en dukkert i poolen eller havet.

All Inclusive i vinterferien
Det store program til vinterfavoritterne De Kanariske Øer fortsætter i 2018/19 og vælger du All Inclusive, skal du ikke tænke på andet end at holde ferie. Se hoteller med All Inclusive

Direkte fly til varmen
Du kan også vælge at hoppe ombord på et direkte fly og komme hurtigere til alletiders Thailand og Vietnam i øst eller Den Dominikanske Republik og Mexico i vest. Kun fantasien sætter grænser for din eksotiske drømmerejse. Se alle vinterens rejsemål

Afbudsrejser til vinter
Vil du hurtigt til varmen, kan du altid tjekke udvalget af billige afbudsrejser.

Rejs til Kap Verde med TUI
Kun med TUI

Boavista - Kap Verdes oversete ferie-ø

Boavista betyder "god udsigt" og egentlig rammer det meget godt den feriestemning, man finder på den solrige ø. Her får du udsigt til sol, smukke strande og charmerende lokalsamfund.
Find din udsigt på Boavista her

Med direkte fly til troperne

Vi flyver dig direkte fra tropisk drøm til tropisk virkelighed på rejsemål som f.eks. Thailand, Mauritius og Mexico. Her kan man drømme sig væk under palmer på kridhvide sandstrande, opleve en frodig og storslået natur og sidst, men ikke mindst, er det her, man kan få rejseminder for livet.

Bestil rejse med tui

Hoteller ved stranden

Drømmer du om en ferie direkte ned til stranden? Her finder du listen over alle vores strandhoteller, hvor du højst skal bevæge dig 50 m, for at nå strandkanten.
Strandhoteller

Sommerrejsemål året rundt

Rejsemål der fungerer ligeså godt om vinteren som om sommeren. Specielt hvis du ønsker et behageligt klima og vil noget andet end blot solbadning. Tempoet er mere roligt og du kommer tættere på den lokale hverdag. Lej en bil, spil golf og besøg seværdigheder uden at stå i kø.