Vinterferie og palmer

Vinterferie 2018/19

Er du til vinter med sol og varme?

Vintersæson oktober - april

Den danske vinter kan ofte føles lang og trist. Allerede fra november begynder gråt vejr med slud og sjap at melde sig, og der er lang tid til, at forårssæsonen begynder.

Heldigvis er der lys og sol forude. Man skal ikke langt væk, før der er mulighed for D-vitaminer og en dukkert i poolen eller havet.

Det store program til vinterfavoritterne De Kanariske Øer fortsætter i 2018/19, og nu finder du endnu flere hoteller på Madeira. Allesammen rejsemål med kortere flyvetid.

Du kan også vælge at hoppe ombord på et direkte fly og komme hurtigere til alletiders Thailand og Vietnam i øst eller Den Dominikanske Republik og Mexico i vest. Kun fantasien sætter grænser for din eksotiske drømmerejse.

Vi har hotellerne, som passer til din drøm – uanset om du er nyforelsket, har brug for ro og sol, er fitness-freak eller rejser med børn. Se alle vores hoteller.

Få en RIUnik vinterferie

Vores RIU-hoteller kan noget ganske særligt, som er med til at give ferien et ekstra touch af luksus og forkælelse. Hotellerne er kendte for deres sans for detaljer, fantastisk og omsorgsfuld service og så ligger de altid lige i smørhullet.

Her vil vi selv gerne hen til vinter - igen!

Rejs på eksotisk ferie med TUI
Bestil-tidligt-rabat

Eksotiske eventyr

Gør drømmerejsen til virkelighed, når vi flyver dig direkte til nogle af de bedste, eksotiske rejsemål. F.eks. Den Dominikanske Republik, Vietnam eller Mexico.
Få op til 5.000,- i drømmerabat her