Bestil din vinterferie hos TUI

Vinterferie 2020/21

Er du til vinter med sol og varme?

Er du på udkig efter en rejse i vinterferien?

Den danske vinter kan ofte føles grå og lang. Allerede fra november begynder mørket at melde sig, og der er lang tid til, at forårssolen kommer. Når skoleferien i uge 7 og 8 indtræffer, er vinteren på sit højeste og man længes efter sol og lys. Heldigvis skal man ikke langt væk, før der er mulighed for D-vitaminer og en dukkert i poolen eller havet.

Vinterferie i uge 7 og 8
Hvis du er på udkig efter en billig vinterferie i uge 7 eller 8, så er du kommet til rette sted! Skolernes vinterferie 2021 starter fredag den 12. februar og her kan du tage hele familien med på ferie. Du kan også vælge en vinterferie for voksne, hvor du rejser lige før eller lige efter uge 7 og 8.

All Inclusive i vinterferien
Det store program til vinterfavoritterne De Kanariske Øer fortsætter i 2020/21 og vælger du All Inclusive, skal du ikke tænke på andet end at holde ferie. Se hoteller med All Inclusive

Direkte fly til varmen
Du kan også vælge at hoppe ombord på et direkte fly og komme hurtigere til alletiders Thailand og Vietnam i øst eller Den Dominikanske Republik og Mexico i vest. Kun fantasien sætter grænser for din eksotiske drømmerejse. Se alle vinterens rejsemål

Afbudsrejser til vinter
Vil du hurtigt til varmen, kan du altid tjekke udvalget af billige afbudsrejser.

Bestil og rejs trygt med os
Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg på rejsen. Her kan du læse om de vigtige tiltag, vi har gjort for både flyveturen, på hotellet og på rejsemålene.

De Kanariske Øer

Landskabet varierer i det uendelige på De Kanariske Øer. Vulkannatur, palmer, sanddyner og langstrakte strande. Rejs hertil hvad enten du er til aktiv ferie, eller blot har brug for at nyde udsigten og slappe af.

Her er Kanarieøernes ukendte vidundere

Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura og Lanzarote er for mange øerne de tænker på, når man nævner Kanarieøerne. Mange glemmer at øgruppen faktisk består af syv øer. Vi giver dig et indblik i to af de øer, som ofte bliver overset: La Palma og La Gomera.
Laura Laura

Guide til Gran Canarias bedste strande

Med vores lille strandguide finder du let de strande, du ikke må misse på din næste badeferie til Gran Canaria. Øen har både strande, der glitrer som guld, sorte vulkanstrande og strande med hvidt koralsand. Strande til fester, surferstrande og lavvandet strande, hvor børnene kan lege i vandkanten. Du kan bade midt i storbyen Las Palmas eller finder nogle af de gemte badeviger bag klipperne. Jagten på din yndlingsstrand starter her!
Stine Sørensen Stine Sørensen

Find den kanariske ø, som passer til dig

Er du til shopping, surfing eller naturoplevelser? Måske du vil blande forskellige aktiviteter. De Kanariske Øer har mange ting til fælles for eksempel den lune varme og de dejlige strande. Men der er også mange ting der adskiller dem; både natur, oplevelser og kultur. Her kan du læse, hvad der kendetegner den enkelte ø og finde netop den ø, der passer til din ferie.
Laura Laura

En madrejse i Las Palmas

Det startede som en åben handelsplads i Las Palmas i 1787. Eller som markedets mest farverige frugthandlere José Quintana udtrykker det: "Min familie har solgt frugt her, før det overhovedet var et marked. Bare nogle æsler, vogne og vores varer." I dag er markedshallen Mercado de Vegueta et naturligt indslag for den madinteresserede Gran Canaria-rejsende og en grogrund for det lokale og traditionelle, såvel som for nye initiativer.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Thailand

DIREKTE MED DREAMLINER-FLY hele næste vinter med flere ugentlige afgange til både Krabi eller Phuket. Du kan selvfølgelig vælge en pakkerejse med fly og hotel, eller du kan nøjes med at bestille flybilletter og improvisere resten. Fra Krabi og Phuket har du let adgang til skønne rejsemål som f.eks. Khao Lak og Koh Lanta.

En guide til Thailands bedste øer

Hvor skal din bikini og badetøfler bruges næste gang? I Thailand findes der øer, som passer til alle. Så om dit næste eventyr skal finde sted nær junglen, have spektakulær feststemning eller være helt afslappende, så har Thailand det, der skal til.
Laura Laura

Børnevenlige hoteller i Thailand - 5 tips

Vi har længe vidst, at Thailand er enormt børnevenligt. Strandene er lavvandende, ingen fryser, det er let at rejse rundt på egen hånd, og børnene bliver modtaget med åbne arme. Men det kan være svært at finde det perfekte familiehotel blandt de hundredvis af hoteller, der bliver tilbudt. Her er en liste med fem store favoritter blandt børnefamilier.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Oplev endnu flere af Thailands strande med en kombinationsrejse

Thailand har nogle af verdens smukke strande. Men hvorfor ikke opleve endnu flere paradisstrande på én og samme ferie? Med TUI er det nemt at bestille en kombinationsrejse og rejse rundt i smilenes land. Her kan du læse mere om kombinationsrejser i Thailand – og så giver vi dig selvfølgelig listen med Thailands 10 bedste strande, så du kan finde dine favoritter og vælge de helt rigtige rejsemål i Thailand.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Fejr Loy Krathong i Thailand

Loy Krathong er en lysfestival, som fejres i Thailand hvert år ved fuldmåne i november – den tolvte måned i den thailandske kalender. Flydende blomsterkrans sendes ud på floder, vandløb og søer, og lysende lanterne sender mod himlen.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Kap Verde

Er du til endeløse strande, solsikkert klima og "no stress"-filosofi, der lægger en behagelig feriestemning, skal du tage til Kap Verde. Derudover finder du også fantastisk dykning, vandsport og spændende udflugter.

Kap Verdes bedste strande

Kap Verdes bedste strande finder du på øerne Sal og Boavista. Glem alt om solstole, der står for tæt, hvor du får fornøjelsen af naboens spray-solcreme hver halve time, eller hvor alle liggestole er reserveret ved solopgang. På Kap Verde finder du ro, og du kan gå lange ture på stranden uden at møde en sjæl – her der er ingen risiko for trængsel.
Stine Sørensen Stine Sørensen

5 tips til en aktiv ferie på Kap Verde

Kap Verde er som skabt til afslapning. Men Sal på Kap Verde har også meget at tilbyde for dig, som vil have en mere aktiv ferie. Her kommer TUI med fem bud på sjove udflugter, når du har fået nok af solen og vil opleve mere af øen.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Kap Verde eller Kanarieøerne til vinter?

Kanarieøerne og Kap Verde – to af det østlige Atlanterhavs største øgrupper – har både ligheder og forskelle. Øgrupperne har samme geografiske udformning: I vest er øerne grønne og fyldt med bjerge, og den østlige del er mere lavtliggende og har fine sandstrande. Der er dog også mange ting, som gør øgrupperne forskellige. Her er en guide, som forhåbentligt kan gøre beslutningen om vinterferiens rejsemål lidt lettere.
Laura Laura

Øhop i Kap Verde – Besøg flere øer på samme ferie

Vandre i det tropiske grønne på Santo Antão, drik vin på vulkanøen Fogo eller tag byens puls i den hotte og musikalske by Mindelo på São Vicente. Fejrer du ferie på Sal eller Boa Vista kan du tage en afstikker med fly til en andre øer i det kap verdianske ørige og opleve endnu mere af landet langt ude i Atlanten. Her finder du de bedste tips til udflugter øerne imellem i Kap Verde.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Mexico

For mange er Mexico en eksotisk drøm, som kræver længere tids planlægning. Men med direkte fly til den smukke Yucatán-halvø, kommer du efterhånden nemt til eksotiske himmelstrøg med et tvist af caribiske rytmer og farverig kultur.

10 ting du skal opleve på Yucatánhalvøen i Mexico

Tacos med varme krydderier, guacamole og frisk tomatsalsa. Historiske templer med mystiske hemmeligheder. Hvide sandstrande og caribisk stemning. Det er ikke uden grund, at Mexico fortsat er et populært rejsemål om vinteren. Her keder du dig aldrig, og bor du i Playa del Carmen eller Cancun, har du uendeligt mange oplevelser lige inden for rækkevidde.
Stine Sørensen Stine Sørensen

En bid af Mexico

I mange danske hjem er det en sikker familiefavorit med tex-mex-aftner, og Santa Marias krydderiblanding er efterhånden lige så fast en del af køkkenet som ketchup. Men du kan let opgradere din mexicanske aften og lave ægte fisketacos med hjemmelavede guacamole og en frisk tomatsalsa. Læs opskriften her!
Stine Sørensen Stine Sørensen

De bedste strande i Mexico

Langs Mexicos kyst ligger nogle af verdens smukkeste strande. Fordi der er så mange strande, kan du også let finde en favorit, uanset om du kan lide at være omringet af jungle, palmer eller gamle ruiner. Vi lister vores favoritstrande, som du ikke må gå glip af, når du besøger Mexico.
Sissi F.N Sissi F.N

RIU-hotellerne bruger miljøvenlige sugerør

Siden 1. juni 2018 har RIU Hotels & Resorts tilbudt genanvendelige sugerør på sine hoteller i Spanien og Portugal. En måned senere gjaldt det samme på Kap Verde-øerne, og RIU håber ligeledes på at kunne indføre dette på alle sine hoteller i Mexico og Caribien fra og med år 2019.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Vinterferie med sne i uge 7? Flyv med TUI til Sälen

Der er næppe noget smukkere end et vinterlandskab i solskinsvejr og måske er tiden kommet til at prøve en skirejse til de skandinaviske bjerge? Går du og drømmer om at tage på skiferie i uge 7, kan du flyve med TUI til et af Skandinaviens største skisportssteder, Sälen.

Nyhed!
Skihytte i Sälen

Bestil fly til Sälen

Vi sørger for, du kommer med fly tur/retur til Scandinavian Mountains Airport (Sälen) i uge 7.

Bestil fly t/r her >>
Rejs med TUI til Sälen i Sverige

Bestil ophold i Sälen

Hos Skistar kan du bestille dit ophold til skiferien i Sälen, hvor liftkort, skiudstyr og meget mere som regel indgår i prisen.

Se mere her >>
 • Værd at vide om TUIs rejser til Sälen

  Kan jeg bestille ophold/overnatning, skileje, liftkort m.m. hos TUI?
  Nej, desværre tilbyder vi kun flyrejse tur/retur. Selve opholdet skal du bestille på egen hånd.

  Hvordan kan jeg komme fra lufthavnen til skisportsstederne i Sälen?
  Afstanden fra lufthavnen til Sälen er ca. 10 km, så du kan tage en taxa, leje en bil eller bestille bustransfer direkte hos vores samarbejdspartner Sälen Buss.

  Hvilke regler gælder for bagage og specialbagage med TUI fly?
  For almindelig indtjekket bagage gælder disse regler.
  For specialbagage som ski, snowboard og andet større udstyr gælder disse regler.

  Er der nye sikkerhedsforanstaltninger på flyveturen?
  Ja, sikkerheden er altid i fokus på vores TUI fly. Se hvilke tiltag vi har gjort her.

Tjenere dækker bord på TUI Blue
Vi gør dit ophold trygt!

TUI Safety Promise

Mens vi venter på at byde dig velkommen som gæst igen, arbejder vi på højtryk med at gøre din kommende rejseoplevelse så tryg og bekvem som mulig. Ved at gennemgå alle dele af et ophold på vores hoteller, har vi lavet en liste med ti forholdsregler, som implementeres. På den måde kan vi stå inde for, at hygiejnerutinerne lever op til forventningerne, så du kan nyde din ferie og slappe af - helt som du plejer.
10 forholdsregler
 • Se vores 10 forholdsregler

  1. Online indtjekning på hotellet
  2. Personalet holder afstand
  3. Personalet arbejder i faste teams
  4. Færre gæster i restauranterne på samme tid og større afstand mellem bordene
  5. Længere åbningstider i restauranterne for at undgå trængsel
  6. Underholdning og aktiviteter tilpasses
  7. Håndsprit tilgængelig for gæster og personale
  8. Dybdegående rengøring af værelserne
  9. Mere bordservering, mindre selvbetjening
  10. Medarbejdere bliver sikkerhedsuddannet

Sommerrejsemål året rundt

Rejsemål der fungerer ligeså godt om vinteren som om sommeren. Specielt hvis du ønsker et behageligt klima og vil noget andet end blot solbadning. Tempoet er mere roligt og du kommer tættere på den lokale hverdag. Lej en bil, spil golf og besøg seværdigheder uden at stå i kø.

Bestil rejse med tui

Hoteller ved stranden

Drømmer du om en ferie direkte ned til stranden? Her finder du listen over alle vores strandhoteller, hvor du højst skal bevæge dig 50 m, for at nå strandkanten.
Strandhoteller

Vilkår

Generelle vilkår
Eventuelle priseksempler gælder pr. person. Der findes et begrænset antal pladser. Tilbuddene gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre rabatter. Eventuelle tillæg kan tilkomme. TUI tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Som udgangspunkt gælder tilbud kun charterpakkerejser (ikke rejser med rutefly), med mindre andet er nævnt.

Kampagne- og rabatkoder generelt
Du kan indtaste en kampagnekode i sidste step inden betaling, når du bestiller din rejse på tui.dk.
Rabatten gælder også på charterpakkerejser med sænkede priser, men kan ikke kombineres med andre kampagnekoder. Kampagnekoder kan kun benyttes på nye bestillinger.

Kampagnekode ZNZ21 / Spar 1.000,- ekstra til Zanzibar næste vinter

 • Gælder alle charterpakkerejser til Zanzibar
 • Gælder afrejse i perioden 1/10 - 30/4 2022
 • Brug kampagnekoden ZNZ21 ved bestilling
 • Gælder kun nye bestillinger
 • Bestil senest 3/2 2021

Kampagnekode TUI21 / Spar 1.000,- ekstra på alle TUI Blue- og Blue Star-hoteller

 • Gælder alle rejser til TUI Blue- og Blue Star-hoteller
 • Gælder afrejse i perioden 1/5 - 30/4 2022
 • Brug kampagnekoden TUI21 ved bestilling
 • Gælder kun nye bestillinger
 • Bestil senest 21/1 2021

Vælg All Inclusive for 0,-

 • Gælder alle rejser til de viste hoteller
 • Gælder afrejse i perioden 1/5 - 30/9 2021
 • Vælg All Inclusive under måltider ved bestilliing
 • Gælder kun nye bestillinger
 • Bestil senest 15/1

Kampagne og rabatkoder for krydstogt
Find vilkår for tilbud på krydstogt på vores side om krydstogt.

Vilkår børnepriser

 • Tilbuddene er markeret som "Børnerabat" i prisspecifikationen i bookingprocessen
 • Gælder kun på charterpakkerejser med charterfly
 • Fra-priserne gælder børn i alderen 2-11 år, som sover i ekstraseng på charterrejser med fuldt betalende voksne i ordinærsenge i værelset/lejligheden
 • Børnepriser gælder for et barn pr. bestilling med mindre andet er nævnt
 • Prisen gælder for rejser på både 1 og 2 ugers varighed. Børnepriser for øvrige perioder kan ses i bookingprocessen.
 • Begrænset antal pladser.

Er din rejse påvirket af Corona?

Er din rejse påvirket af Corona, bliver du kontaktet med forskellige valgmuligheder. Har du ikke fået ændret eller annulleret din rejse endnu, har du stadig mulighed for at komme afsted til med Udenrigsministeriets rejseguide som udgangspunkt. Vi følger instruktionerne fra de lokale myndigheder nøje og har selv lanceret yderligere forholdsregler for at sikre de bedste mulige rammer på din ferie.
Følgende vilkår gælder, hvis du vælger at bestille (eller beholde) en charterpakkerejse:

 • Mulighed for at ombooke eller afbestille din rejse uden ekstra omkostninger
 • Ved afbestilling tilbagebetales rejsen
 • Vælg tilbagebetaling via gavekort og få ekstra fordele

Du har altid ret til fuld tilbagebetaling, hvis din rejse annulleres. Vi kontakter alle vores kunder med information mulighederne og alternative tilbud. Vi beder venligst om jeres tålmodighed og forståelse for, at vi i disse tider har ekstra lang ventetid og henviser derfor til, I holder jer opdaterede her på tui.dk samt via e-mails fra os og så vidt muligt undgår at ringe til os.