Rejser
til
Den Dominikanske Republik

Pris fra

...

Hoteller

30

Prisniveau

Priseksempler fra Cabarete
 • Pizzaca. 40,-
 • 1 liter vandca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaDominikanske pesos (DOP)
 • Tidsforskel-5 timer
 • HovedstadSanto Domingo
 • SprogSpansk
 • Befolkning10 650 000

Rejser til Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik

Du skal rejse til den Dominikanske Republik, hvis du ønsker et Caribien for enhver pengepung. På Punta Canas hvide strande kan du bo med All Inclusive af den bedste slags. I Cabaret bor du i et skønt bymiljø og lever billigt.

Du mærker hurtigt at du er i Caribien takket være det tropiske klima og de lange, lyse palmefyldte strande. Det turkise hav har en gennemsnitstempartur på 26-28 grader, og koralrevene er perfekte til snorkling og dykning.

Caribiske rytmer

Som i hele Caribien hører du medrivende dansemusik overalt – på stranden, fra barerne, i butikker og i taxier. I den Dominikanske Republik er det især merengue og bachata man elsker at vrikke hofterne til. Livsglæden er smittende, og det er svært ikke at blive forelsket i befolkningen, med sin blandede oprindelse fra både Afrika, Europa, USA og Asien.

Regnskov og kolonibyer

Et stykke fra kysten venter regnskovsklædte bjerge, vandfald og sukkerrørsplantager. Vi anbefaler en udflugt til hovedstaden Santo Domingo, Caribiens ældste by, med kirker og paladser fra spaniernes første tid i den Nye verden. I de hyggelige kolonikvarterer er stemningen høj blandt madboder, klubber og musikbarer.

Vælg mellem seks rejsemål

Til familier, par og andre, der ønsker en skøn (og billig) alt-i-et-ferie, har vi flere anbefalinger.

 • I Punta Cana kan du kombinere luksuriøs All Inclusive ved hvide strande med udflugter til den spændende hovedstad Santo Domingo.
 • Playa Dorada har hoteller, hvor mad, sport og underholdning indgår
 • Cabarete og Las Terrenas har flere shoppinggader, restauranter og musikbarer med caribiske rytmer. Her lever du desuden billigere end på de mere luksusindrettede steder i Carinien.
 • Samana er kendt for sine hvide strande på en halvø.
 • Bayahibe er en lille ferieby, hvor du kan bade ved både strand og klipper.

Vores rejsemål i Den Dominikanske Republik

Punta Cana

Punta Cana

22 Hoteller
Fra
Eksklusiv paradiskyst med slanke palmer på hvide strande og All Inclusive-hoteller af højeste klasse.
Cabarete

Cabarete

3 Hoteller
Fra
Livlig badeby med restauranter, småbutikker og musikbarer ved lange strande. Cabarete er populær blandt kitesurfere, og alle vores hoteller har den bedste strandbeliggenhed.
Las Terrenas

Las Terrenas

3 Hoteller
Fra
Charmerende badeby ved kilometerlange strande på Samanahalvøen. Et godt valg hvis du vil kombinere caribisk strandliv med byatmosfære, shopping og mange spændende restauranter.
Samana

Samana

2 Hoteller
Fra
Farverig caribisk ferieby på en smuk halvø ved bugten, hvor tusindvis af pukkelhvaler samles om vinteren. Bo centralt med All Inclusive eller på "Bacardi Island".
Playa Dorada

Playa Dorada

2 Hoteller
Fra
Velfungerende rejsemål med palmefyldte strande, vandsport og mange aktiviteter på hotellerne. Du bor nær havnebyen Puerto Plata, og de fleste hoteller har All Inclusive.
Bayahibe

Bayahibe

1 Hoteller
Fra
Her bor du direkte ved havet med All Inclusive, nør både palmefyldte strande og en hyggelig lille fiskerby. Desuden bor du i udkanten af en af landets største nationalparker.
Bahia de Maimon

Bahia de Maimon

0 Hoteller
Fra
Ved den lavvandede strand ligger to hoteller med restauranter, pools, tennis og vandsport. Det her er et godt valg til familier, der ønsker en bekvem resortferie.
Rio San Juan

Rio San Juan

0 Hoteller
Fra
Her venter et fint All Inclusive-hotel direkte ved stranden. De tropiske omgivelser er fredelige, på hotellet er der aktiviteter fra spa til vandsport og underholdning.
Costa Dorada

Costa Dorada

0 Hoteller
Fra
Et harmonisk lille rejsemål med to fine All Inclusive-hoteller, der begge ligger direkte ved en af kystens bedste strande, lige udenfor havnebyen Puerto Plata.
Vis alle (9)

Rejsetyper i Den Dominikanske Republik