Rejser
til
Den Dominikanske Republik

Pris fra

...

Hoteller

32

Prisniveau

Priseksempler fra Cabarete
 • Pizzaca. 40,-
 • 1 liter vandca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaDominikanske pesos (DOP)
 • Tidsforskel-5 timer
 • HovedstadSanto Domingo
 • SprogSpansk
 • Befolkning10 650 000

Rejser til Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik

Du skal rejse til den Dominikanske Republik, hvis du ønsker et Caribien for enhver pengepung. Her findes både bekvemme All Inclusive-hoteller og små hoteller ved strandene. I vintersæsonen er der mest at vælge mellem, og der kan du flyve direkte med bekvemt nonstopfly.

Du mærker hurtigt at du er i Caribien takket være det tropiske klima og de lange, lyse palmefyldte strande. Det turkise hav har en gennemsnitstempartur på 26-28 grader, og koralrevene er perfekte til snorkling og dykning.

Caribiske rytmer

Som i hele Caribien hører du medrivende dansemusik overalt – på stranden, fra barerne, i butikker og i taxier. I den Dominikanske Republik er det især merengue og bachata man elsker at vrikke hofterne til. Livsglæden er smittende, og det er svært ikke at blive forelsket i befolkningen, med sin blandede oprindelse fra både Afrika, Europa, USA og Asien.

Regnskov og kolonibyer

Et stykke fra kysten venter regnskovsklædte bjerge, vandfald og sukkerrørsplantager. Vi anbefaler en udflugt til hovedstaden Santo Domingo, Caribiens ældste by, med kirker og paladser fra spaniernes første tid i den Nye verden. I de hyggelige kolonikvarterer er stemningen høj blandt madboder, klubber og musikbarer.

Vælg mellem otte rejsemål

Til familier, par og andre, der ønsker en skøn (og billig) alt-i-et-ferie, har vi flere anbefalinger.

 • I Punta Cana kan du kombinere luksuriøs All Inclusive ved hvide strande med udflugter til den spændende hovedstad Santo Domingo.
 • Rio San Juan og Playa Dorada har hoteller, hvor mad, sport og underholdning indgår
 • Costa Dorada er et andet rejsemål, hvor All Inclusive-hotellerne ligger på række.
 • Cabarete og Las Terrenas har flere shoppinggader, restauranter og musikbarer med caribiske rytmer. Her lever du desuden billigere end på de mere luksusindrettede steder i Carinien.
 • Samana er kendt for sine hvide strande på en halvø.
 • Bayahibe er en lille ferieby, hvor du kan bade ved både strand og klipper.

Kombiner flere rejsemål eller hoteller

Vælger du en 2-ugers rejse, kan du kombinere med en uge på to rejsemål eller på to forskellige hoteller for at opleve mere.

Bestil et krydstogt til Den Dominikanske Republik

Med TUI kan og bestille et krydstogt til Den Dominikanske Republik. Krydstogt er en bekvem måde at rejse på, og du ser flere rejsemål på én og samme rejse. På et krydstogt til Den Dominikanske Republik kommer du til at gøre stop ved Punta Cana med strande og shopping, eller Amber Cove med museer og intet mindre end 27 vandfald. Her kan du se alle TUIs krydstogter i Karibien.

Vores rejsemål i Den Dominikanske Republik

Costa Dorada

Costa Dorada

0 Hoteller
Fra
Et harmonisk lille rejsemål med to fine All Inclusive-hoteller, der begge ligger direkte ved en af kystens bedste strande, lige udenfor havnebyen Puerto Plata.
Punta Cana

Punta Cana

21 Hoteller
Fra
Eksklusiv paradiskyst med slanke palmer på hvide strande og All Inclusive-hoteller af højeste klasse. I højsæsonen flyver vi direkte, så du får en kort transfertid.
Cabarete

Cabarete

3 Hoteller
Fra
Livlig badeby med restauranter, småbutikker og musikbarer ved lange strande. Cabarete er populær blandt kitesurfere, og alle vores hoteller har den bedste strandbeliggenhed.
Las Terrenas

Las Terrenas

2 Hoteller
Fra
Charmerende badeby ved kilometerlange strande på Samanahalvøen. Et godt valg hvis du vil kombinere caribisk strandliv med byatmosfære, shopping og mange spændende restauranter.
Samana

Samana

2 Hoteller
Fra
Farverig caribisk ferieby på en smuk halvø ved bugten, hvor tusindvis af pukkelhvaler samles om vinteren. Bo centralt med All Inclusive eller på "Bacardi Island".
Playa Dorada

Playa Dorada

2 Hoteller
Fra
Velfungerende rejsemål med palmefyldte strande, vandsport og mange aktiviteter på hotellerne. Du bor nær havnebyen Puerto Plata, og de fleste hoteller har All Inclusive.
Rio San Juan

Rio San Juan

0 Hoteller
Fra
Her venter et fint All Inclusive-hotel direkte ved stranden. De tropiske omgivelser er fredelige, på hotellet er der aktiviteter fra spa til vandsport og underholdning.
Bayahibe

Bayahibe

1 Hoteller
Fra
Her bor du direkte ved havet med All Inclusive, nør både palmefyldte strande og en hyggelig lille fiskerby. Desuden bor du i udkanten af en af landets største nationalparker.
Bahia de Maimon

Bahia de Maimon

0 Hoteller
Fra
Ved den lavvandede strand ligger to hoteller med restauranter, pools, tennis og vandsport. Det her er et godt valg til familier, der ønsker en bekvem resortferie.
Vis alle (9)

Rejsetyper i Den Dominikanske Republik