Rejser
til
Island

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Fakta

Vis alle fakta
  • HovedstadReykjavik
  • SprogIslandsk
  • Befolkning330.000

Rejser til Island

Island

Vildt og smukt. På Island får du naturoplevelser i særklasse med vandfald, fjorde, fjeld og varme kilder. I hovedstaden Reykjavik findes charmerende, pastelfarvede huse, hippe restauranter og et yderst hot forlystelsesliv.

Er du vild med natur og oplevelser i kombination med bylivets fristelser, er Island en af de helt store spillere. Hvad enten du er til en weekendtur med Reykjavik som udgangspunkt eller vil opleve mere af landet, giver fleksible rejselængder dig muligheden.

Reykjavik - kultur og forlystelser

Islands lille hovedstad er verdenskendt for sine forlystelser. Alt fra hipstercaféer, mikrobryggerier og ginbarer er inden for rækkevidde. Restaurationslivet blomstrer som aldrig før med fokus på det nye, nordiske køkken. Søger du en dosis kultur, kan du besøge nationalmuseet og de mange kunstgallerier. Samtidig ligger Reykjavik tæt på naturen, hvor du kan tage på vandreture eller ride på islandske heste med storslået udsigt.

Her kan du læse mere om Reykjavik og vores hoteller >>

Varme kilder og sprudlende gejsere

Et must, når du besøger Island, er en badetur i de varme kilder. Den Blå Lagune udenfor Reykjavik er nok den mest kendte, og her kan du dyppe kroppen i det varme, mineralrige vand året rundt.
Af andre must-sees på Island er de aktive gejsere, hundredevis af vulkaner, grønne dale og Vatnajökull - Europas største gletsjer.

Rejser med TUI til Island

Vores rejser til Island foregår med rutefly, hvilket giver mulighed for fleksibel rejselængde. Vi har ingen guider på rejsemålet, men du kan altid få fat på TUI Service Center via TUI-appen, Min side, SMS eller telefon.

Rejsetyper i Island