Poolområde

Opvarmning

Hotellets pool(s) er kun opvarmet, hvis det står i hotelbeskrivelsen. En opvarmet pool er ca. 22 grader eller mere. En opvarmet pool kan miste nogle grader om aftenen og morgenen samt ved dårligt vejr.

OBS! På vores Splash-hoteller er rutschebane-bassinerne som udgangspunkt ikke opvarmede. Se nærmere beskrivelse under det enkelte Splash-hotel.

Børnepoolen

En børnepool kan sommetider være en adskilt del af en voksenpool eller have en seperat placering. Vær opmærksom på, at små børn, der har brug for det, skal benytte badebleer ved badning i bassinerne. Badebleer kan medbringes hjemmefra, men kan som regel også købes på rejsemålet.

Vandet i poolen

Ferskvandspool: En pool med ferskvand tilsat klor.
Saltvandspool: En pool med saltvand (havvand) tilsat klor.
Badning i klorfyldt vand kan misfarve badetøj og hår.

Solsenge eller -stole

De fleste hoteller har færre solsenge eller -stole rundt om poolen end det antal gæster, der bor på hotellet. Vis hensyn og brug ikke flere solsenge eller -stole, end du har brug for. De fleste hoteller har en reservationspolitik og opfordrer til, at man ikke reserverer solsenge eller -stole i længere tid af gangen.

Rengøring af poolen

Enhver pool skal rengøres, og selvom hotellet måske har automatisk rensningsanlæg, kan man være tvunget til at tømme poolen for ekstra rengøring. På rejsemål med meget høje lufttemperaturer må dette gøres hyppigere. Eftersom det sker af hygiejniske grunde, og dermed for gæsternes velbefindende, håber vi på din forståelse, hvis poolen nogle dage ikke kan benyttes. I sådanne tilfælde er TUI uden ansvar, og kan ikke yde nogen erstatning for evt. gener herved. Desværre trives bakterierne ved høje vandtemperaturer i hotellets pools.

Ophold i vandet

Ved hyppige og længerevarende ophold i poolvand kan konstant vand i øregangene give anledning til øreinfektion. Det anbefales derfor at skylle samt tørre øregangene efter endt badning. TUI kan ikke drages til direkte ansvar for eventuelle øreinfektioner.