Hoteller i London

Her finder du hele vores udvalg af hoteller på rejser til London. Vi har valgt de bedste hoteller, som London har at tilbyde for at sikre dig den bedst mulige ferie. Uanset om du rejser selv, med familien, som par eller i en gruppe, kan du være sikker på at finde et hotel, som passer til dig. Brug et øjeblik, lad dig inspirere og find dit drømmehotel.

Hoteltips

Bedste hoteller i London

Vi har et bredt udvalg af gode hoteller i London, men tre særligt gode anbefalinger af vores kunder er: det luksuriøse The Savoy, hvor du kan nyde den verdensberømte "Savoy Afternoon Tea", det eksklusive boutiquehotel St. James Hotel and Club Mayfair og The Biltmore Mayfair, LXR Hotels & Resorts.


Familiehoteller i London

TUIs udvalg inkluderer mange familievenlige hoteller i London, hvor du kan booke et rummeligt familieværelse, såsom: Thistle Bloomsbury Park, Corus Hyde Park Hotel og The California. TUIs udvalg inkluderer også en masse lejlighedshoteller i London, hvis du foretrækker at lave hjemmelavet mad, som børnene kender.


Bedste hoteller for voksne i London

Der er flere hoteller i London, som er gode til voksne, der rejser uden børn. Gode hoteller for voksne inkluderer: det luksuriøse The Savoy, de slotslignende Royal Horseguards og det eksklusive boutiquehotel St. James Hotel and Club Mayfair.


Hoteller i centrale London

TUI har et stort udvalg af hoteller i det centrale London, herunder Thistle Trafalgar Square, Radisson Blu Edwardian Mercer Street og Astor Court (Oxford Circus) for blot at nævne nogle få. På Paddington-hoteller som Mercure London Paddington og Days Inn by Wyndham London Hyde Park bor du også i hjertet af London, nær den berømte Hyde Park.


Billige hoteller i London

Hvis du leder efter en prisvenlig ferie i London, kan du sortere listen efter laveste til højeste pris på de datoer, du er interesseret i.

 

Se alle afbudsrejser til London »

Se alle hoteller »