Rejser
til
Paris

Pris fra

...

Hoteller

18

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadParis
  • SprogFransk
  • Befolkningca. 2,2 millioner

Rejser til Paris

Paris

Få bynavne vækker så mange drømme og associationer til livet som Paris, den fortryllende by.

Her får du en storbyferie fuld af klassiske seværdigheder som man ikke kan undgå at bliver imponeret af. Men også af smarte shoppingarkader, kunstgallerier og museer med det nyeste indenfor mode, kunst og industridesign. Paris er en by der passer til dig uanset om du er ude efter citypuls i en miniferie eller vil blive længere.

Fra Rive Gauche til Montmartre

Floden Seinen deler byen i to dele. På venstre side, Rive Gauche, finder du snoede smågader med cafeer, barer, musikklubber og markeder. Den højre derimod er mere eksklusiv og byder på mange af de kendte turistattraktioner som for eksempel Louvre.

Bydelen Montmartre er blandt andet kendt for folkelivet, de mange trappetrin og den hvide Sacre Coeur-kirke, hvorfra du kan nyde udsigten over hele Paris.

2000 års arkitekturhistorie

Er du interesseret i historie og arkitektur, er der uendelig meget se, lige fra middelalderlige kirker og renaissancepaladser til ultramoderne kontorhuse. En gåtur langs avenuerne og Seinens bredder er den bedste måde at tilbringe en weekend i Paris og opleve denne mangfoldige og i højeste grad internationale storby.

Picassomuseet og andre seværdigheder

Place des Vosges er den ældste park i Paris og besøges af masser af mennesker, der slapper af på græsplænen eller læser avisen i skyggen af et træ. I nærheden ligger der to meget interessante museer: Musée Picasso, der byder på en af verdens største Picassosamlinger, og Musée Carnavalet, der viser Paris historie. Og dette blot for at nævnte et par af de mange seværdigheder som den smukke storby har at tilbyde.

Rejsetyper i Paris