Billige billetter til konkurrencedygtige priser

Har du behov for kun at købe flybilletter? TUI har et af markedets bedste udvalg af både kort- og langdistancebilletter. Vi flyver hver dag i pendulfart til solrige strande, storbyer og oversøiske destinationer.

Priserne er altid gode, og vi flyver direkte ruter fra Danmark til et stort udvalg af lande i hele verden. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvor rejsen går hen. Du kan rejse til de kridhvide strande i Caribien til eksotiske kulturer i Asien. Eller vælge nogle af de populære rejsemål i Europa, som Gran Canaria, Tenerife og Kreta. Vi flyver både fra København, Billund og Aalborg, så det er nemt at finde en billig rejse, der passer til dig.

Vælger du at købe en flybillet gennem TUI, får du mulighed for selv at vælge hotel på destinationen, men samtidig få alle de bekvemmeligheder et charterfly tilbyder. Vi har billetter til velrenommerede flyselskaber såsom Jettime og TUI fly.

Sådan søger du fly

Du kan søge billige flybilletter her på siden. Vælg afrejselufthavn, dato, destination, rejsemål og rejselængde. Du kan kombinere de forskellige søgemuligheder på tværs af hinanden, så du finder de billigste billetter. Billetterne er oftest rigtig billige, når du tager en afbudsrejse med fly og bestiller kort tid inden, du skal afsted. Men du kan også finde gode tilbud på en billig flyrejse i god tid inden afrejse. Se priserne og klik dig videre, hvis du er interesseret i at booke billetten.

One-way flybilletter

Skal du kun rejse den ene vej – til eller fra Danmark, kan du også sagtens vælge dette. Vi har one-way billetter med afgange og ankomster til både Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn. Har du kun brug for fly den ene vej, kan du klikke på knapperne herunder og søge de billigste enkeltvejsflybilletter til eller fra Danmark.

Tur/retur flybilletter

Prisen kan forandre sig i bookingflowet frem til den afsluttede booking.

Spørgsmål omkring flybilletter

Her kan du se de mest typiske spørgsmål omkring TUI´s flybilletter

  • Har TUI billige flybilletter?

    TUI har charterfly som er direkte flyafgange til sydens sol. De er ofte billigere end rutefly afgange - find dem her

  • Kan man købe one-way billetter hos TUI?

    Ja! du kan sagtens købe one-way flybilletter, ligesom du kan købe flybilletter tur / retur

  • Er der en fordel ved at købe flybilletter hos TUI?

    Der kan være mange fordele ved at købe flybilletten hos TUI, da det for det meste er direkte fly og du dermed slipper for beværlige mellemlandinger.