Rejser
til
Rom

Pris fra

...

Hoteller

30

Prisniveau

Priseksempler fra Rom
  • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadRom
  • SprogItaliensk
  • Befolkning60 600 000

Rejser til Rom

Rom

Trods sin størrelse er Rom en af verdens mest romantiske byer til en storbyferie. Gå rundt blandt små torve med fontæner, smukke og slidte barokpaladser, fortovsrestauranter med ternede duge, kaffebarer og aftenåbne kirker. Her kan du beundre ruiner fra romertiden, gå rundt blandt velklædte italienere ved den Spanske Trappe, nyde en aperitivo ved Pantheon og opleve La Dolce Vita på en romantisk weekend.

Samtidig oplever du verdensberømte monumenter fra antikken og den katolske kirkes historie. For ikke at tale om folkelivet, moden, designet, restauranterne og isbarerne.

En mere end totusindårig historie

På hvert andet gadehjørne ser man søjler eller hele templer fra romertiden. Samme marmorblokke der har stået her i omkring totusinde år og vidnet om den evige bys historie – fra kejserlige gladiatorkampe til indspilningen af filmen "Engle og dæmoner". Vatikanmuseerne med det Sixtinske kapel, Peterskirken, den Spanske trappe, Pantheon, Colossum og Forum Romanum er blot nogle af de seværdigheder du kan besøge.

Modebevidste romere

Midt i alt det bevæger romerne sig, verdensvante og ubesværet. Til fods, i bil eller oftest –virker det som om – på larmende vespaer. Rom er moden og de smukke menneskers by. De fleste viser tydeligt, hvor sjovt det er at deltage i gadens teater. Unge, taxichauffører og ældre damer vælger sko, solbriller og parfume med samme romerske omsorg.

Shopping og trattorier

På Via Condoti har modeskabere som Gucci, Versace og Armani deres paradebutikker, med rigtig mange nuller for enden af prissedlerne. Lige ved siden af handler du til mere humane priser på Via del Corso. Hyggelige trattorier i smukke miljøer finder du for eksempel i bydelene Trastevere, Testaccio og Monti.

Rejs til Rom med TUI

Skal du på storbyferie til Rom sker vores rejser med rutefly, hvilket indbærer at rejselængden er fleksibel. Vi har ingen guider på rejsemålet men du kan kontakte vores onlinecenter via telefon, mail eller sms – både før og i løbet af rejsen.

Bestil et krydstogt til Rom

Med TUI kan du også tage på krydstogt til Rom. Et krydstogt er en bekvem måde at rejse på og du oplever flere rejsemål på én og samme rejse. På et krydstogt til "den evige by" Rom mærker du historisne vingesus i hvert et stræde, piazza og bygning. Kulturen og seværdighederne er uendelige. Slå dig ned med en is på Piazza Navona, se den berømte Trevi-fontæne eller tilbring en dag i Vatikanstaten. Her kan du se alle TUIs krydstogter i Middelhavet

Rejsetyper i Rom