Rejser
til
Rom

Pris fra

...

Hoteller

9

Kort

Vis stort kort

Prisniveau

Priseksempler fra Rom
  • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadRom
  • SprogItaliensk
  • Befolkning60 600 000

Rejser til Rom

Trods sin størrelse er Rom en af verdens mest romantiske byer. Gå rundt blandt små torve med fontæner, smukke og slidte barokpaladser, fortovsrestauranter med ternede duge, kaffebarer og aftenåbne kirker. Her kan du beundre ruiner fra romertiden, gå rundt blandt velklædte italienere ved den Spanske Trappe, nyde en aperitivo ved Pantheon og opleve La Dolce Vita på en romantisk weekend.

Samtidig oplever du verdensberømte monumenter fra antikken og den katolske kirkes historie. For ikke at tale om folkelivet, moden, designet, restauranterne og isbarerne.

En mere end totusindårig historie
På hvert andet gadehjørne ser man søjler eller hele templer fra romertiden. Samme marmorblokke der har stået her i omkring totusinde år og vidnet om den evige bys historie – fra kejserlige gladiatorkampe til indspilningen af filmen "Engle og dæmoner". Vatikanmuseerne med det Sixtinske kapel, Peterskirken, den Spanske trappe, Pantheon, Colossum og Forum Romanum er blot nogle af de seværdigheder du kan besøge.

Modebevidste romere
Midt i alt det bevæger romerne sig, verdensvante og ubesværet. Til fods, i bil eller oftest –virker det som om – på larmende vespaer. Rom er moden og de smukke menneskers by. De fleste viser tydeligt, hvor sjovt det er at deltage i gadens teater. Unge, taxichauffører og ældre damer vælger sko, solbriller og parfume med samme romerske omsorg.

Shopping og trattorier
På Via Condoti har modeskabere som Gucci, Versace og Armani deres paradebutikker, med rigtig mange nuller for enden af prissedlerne. Lige ved siden af handler du til mere humane priser på Via del Corso. Hyggelige trattorier i smukke miljøer finder du for eksempel i bydelene Trastevere, Testaccio og Monti.

Anbefalede hoteller - Rom