Hotelkategorier

Hvor mange T’er vil du have?

For at gøre det lettere at bedømme hotellerne har vi klassificeret dem på en skala fra et til fem. Jo flere T’er jo højere standard. Men dermed også en højere pris, så det er op til dig at vælge den standard som passer dig bedst.

Bedømmelse

Vores bedømmelse af hoteller og lejligheder sammenfatter standard og serviceniveau sammenlignet med andre hoteller og lejligheder på rejsemålet. Klassificeringen skal derfor ikke forveksles med en officiel kategori. En bedømmelse kan eksempelvis stå for noget betydeligt enklere i en storby end på en etableret rejsemål.

Ligeledes bør du være opmærksom på at vores bedømmelse er baseret på en sammenvejning af helhedsindtrykket hvor man har taget hensyn til beliggenheden, byggestandarden, indretningen, personalets serviceniveau og hotellets faciliteter som for eksempel pool, have, reception, selskabslokaler og barer.

Det betyder at et hotel med rummelige og komfortable lejligheder men uden pool kan have samme antal T’er som et hotel med en lavere boligstandard men med flere faciliteter. Vores klassificering er med andre ord en første retningslinie. For at være sikker på hvilken boalternativ som passer dig bedst, er du nødt til at læse hele hotelpræsentationen.

TTTTT Meget høj standard. Klart over gennemsnittet på rejsemålet.
TTTT Høj standard. Over gennemsnittet på rejsemålet.
TTT Mellemklasse. Standard, som svarer til gennemsnittet på rejsemålet.
TT Enkel standard. Standard under gennemsnittet på rejsemålet.
T Meget enkelt alternativ. Standard klart under gennemsnittet på rejsemålet.

+ Somme tider er der et + efter et eller flere T’er. Det betyder, at ferieboligen er lidt bedre end gennemsnittet af det anførte antal T’er.

Klassificering på internettet

Visse hoteller og lejligheder kan, mellem vores sommer og vinter program, angives med forskellige klassificeringer. På tui.dk præsenterer vi altid de klassificeringer som er præsenteret i vores senest udgivne program. Prisen er altid tilpasset efter den aktuelle klassificering. I vores onlinebutik, i prislisterne og i kataloget ser du den, for programmet, aktuelle klassificering.