Vi ved, at en voksenferie kan være både tiltrængt og kostbar, og vi er derfor opmærksomme på, at forventningerne til ferien, og ikke mindst indkvarteringen, kan være høje. På en ferie for voksne, skal der være mulighed for lidt af hvert og tiden skal udnyttes til fulde, hvad enten den står på afslapning, eller den er pakket med oplevelser.

En ferie for voksne er mange ting, og kan være for både kærester, venner, søskende og kollegaer. Hos TUI har vi mange hoteller, som er ideelle for dig, der rejser uden børn. Hotellerne tilbyder alt fra total afslapning til et højt aktivitetsniveau, og andre byder på ekstraordinær luksus eller en intim, lokal atmosfære.

Rejs f.eks. til vores børnefrie TUI Blue For Two-hoteller. Her fås elegante poolområder, spa, fitnesstræning og flere restauranter. Ønskes en ekstraordinær luksusfølelse er det værd at bestille en rejse til et af vores femstjernede Sensatori-hoteller, som har børnefrie zoner. Vores hoteller i kategorien Voksne og Venner har en hyggelig atmosfære og en aldersgrænse på 16 år. Hotellerne har knapt så mange værelser og ligger ofte i kort afstand fra byen.

Hoteller for voksne