Bagage

Den normale tilladte bagagevægt kan variere mellem de forskellige flyselskaber, tjek hvad der gælder for det enkelte flyselskab herunder. Her kan du også læse om prisen for bagage.

Bagage på charterrejser

Såfremt du bestiller en flybillet tur/retur uden hotel hos TUI på et af vores charterfly, gør vi opmærksom på, at der vil være et tillæg på op til kr. 600,- t/r for din bagage.

For alle charterrejser med TUI, uanset flyselskab, gælder det, at håndbagage op til flyselskabets vægtgrænse indgår, mens indchecket bagage er et tilvalg mod betaling. På den måde kan du vælge, hvad der passer dig bedst og hvor meget du vil betale.

For pakkerejser med rutefly er reglerne anderledes, se nedenstående.

Tilvalget indchecket bagage bestiller du nemmest samtidig med rejsen. Men det kan også tilkøbes senere, se næste afsnit. Ligeledes kan det lade sig gøre kun at bestille indchecket bagage til hjemrejsen, hvis du for eksempel regner med at handle en del.

Skulle du have glemt eller fravalgt tilvalget indchecket bagage og fortryder, kan du frem til 2 dage før afrejse bestille det på Min side. Nogle gange er det også muligt at betale for indchecket bagage direkte i lufthavnen, dog til en højere pris. Så det er en god idé at vælge til eller fra på forhånd.

I øvrigt har hvert flyselskab sine egne bagageregler. Hos nogle er der mulighed for at medbringe en mindre klapvogn, bestille ekstra bagagevægt eller specialbagage som f.eks. golftasker. Tjek respektive flyselskaber herunder, hvad der gælder for netop din rejse.

Det er ikke tilladt at medbringe smartboards (motordrevne skateboards) eller segways på flyet, hverken som indchecket bagage eller ombord.

Bagage på pakkerejse med rutefly

Såfremt du bestiller en flybillet tur/retur uden hotel hos TUI på et rutefly, gør vi opmærksom på, at der vil være et tillæg på kr. 600,- t/r for din bagage.

Hvis du ikke forudbestiller indchecket bagage og alligevel vælger at medbringe det, så tilkommer et tillæg på kr. 500,-. Bestiller du en flybillet + én overnatning, tilkommer også her et bagagetillæg på kr. 600,-. Hvis du bestiller en enkeltrejse (kun udrejse eller kun hjemrejse), ikke kan forudbestille indchecket bagage, skal du være parat til at betale kr. 500,- direkte hos check-in-personalet.

For bagagevægt ud over de tilladte kg. tager flyselskaberne et tillæg, som varierer beroende på destinationen. Antallet af kg., der kan medbringes som overvægt, er begrænset.
Når du rejser med rutefly modtager du ingen bagagetags fra os. Vi anbefaler altid, at du har et fast bagagetag på din bagage, hvor dit navn og telefonnummer fremgår.

Der kan være ekstra udgifter forbundet med at indchecke bagage på visse rejser med rutefly. Du får bagageinformation, når du bestiller din rejse, men du kan læse mere på Min side, hvis du allerede har en bestilt en rejse.

Afhængigt af flyselskab, varierer reglerne for bagage. Nedenfor kan du se, hvad der gælder for det selskab, du skal flyve med.

Klapvogn/barnevogn

Må gerne medbringes. Bemærk venligst, at nogle flyselskaber tager en serviceafgift. For at beskytte barnevognen mod snavs, kan man købe specielle beskyttelsesposer. Pris ca. kr. 50,-

Vi anbefaler kunder med klapvogn/barnevogn, at man anvender Airshells, eller lignende produkter, for at mindske risikoen for skader. Bemærk at nogle flyselskaber kræver, at man anvender Airshells eller lignende produkter for, at en skadet klapvogn/barnevogn kan erstattes.

Autostol

På grund af begrænset plads i flyet, er det ikke tilladt at medbringe autostol ombord.

Mere information finder du under bagageregler for respektive flyselskab.

Læs mere

Forsinket bagage

Skulle din bagage være forsinket på din udrejse kompenseres du forskelligt alt afhængig af flyselskabet. For at se mere om regler og satser klik på flyselskabets navn længere nede.
Uanset flyselskab kan TUI ikke holdes økonomisk ansvarlig for den forsinket bagage. Vores guider prøver at hjælpe så godt, som de nu kan, men tit og ofte er det handlingagenten i både udrejse- og ankomstlandet, der står for alt det praktiske og kommunikation. Man må således ikke forvente, at TUIs guider bærer ansvaret for forsinket bagage.

Bagageoplysninger for charterfly

Nedenstående oplysninger gælder for charterrejser. For pakkerejser med rutefly, vil du finde bagageinformation, når du bestiller din rejse, eller på Min side, hvis du allerede har en bestilling.

 • TUI Airways - TOM

  Gratis håndbagage

  Du kan gratis medbringe et stk. håndbagage pr. person. Maxvægten er 5 kg og den største størrelse er 55 x 40 x 23 cm.
  Visse klapvognsmodeller er ok at medbringe som håndbagage, såfremt målene overholder 55 x 35 x 20 cm.

  Indchecket bagage – tilvalg mod betaling

  For større kufferter som du checker ind, betales en omkostning på 200–300,-, den nøjagtige pris for din rejse ser du i bestillingen. Med TUI Airways må du indchecke én taske pr. person, som vejer højst 20 kg inklusive din håndbagage (herunder også, hvis du medbringer en klapvogn som håndbagage). Altså for eksempel højst 17 kg indchecket bagage, hvis håndbagagen vejer 3 kg. Vær også opmærksom på, at hvis to eller flere rejsende vælger at pakke i den samme rejsetaske, må den højst veje 32 kg. Regler for klapvogne og ekstra bagagevægt finder du her nedenfor.

  Bagage i Premium Class

  Rejser du i Premium Class indgår også den indcheckede bagage i rejsens pris, og desuden er den højst tilladte bagagevægt 30 kg, inklusive et stk. håndbagage på højst 5 kg. Du har også mulighed for at medbringe en golfbag uden ekstra betaling.

  OBS! For dig, der har bestilt kun flybillet med Premium Class:

  • Vintersæson 2019/20: Bagagen er altid inkluderet.

  Følgende er ikke tilladt at pakke i den indcheckede bagage
  Ting som du får brug for i direkte tilslutning til flyrejsen/eller lige efter landing. Alle typer af medicin. Alle typer af nøgler. Alle former for ømtåleligt gods. Glasflasker. Værdisager, værdigenstande eller tyveri-tilbøjelige varer såsom penge, kreditkort, smykker, mobiltelefoner, kameraer, computere, alt øvrig elektronik og tilbehør til disse, uerstattelige dokumenter, solbriller, briller osv. TUI Airways erstatter ikke mistede eller beskadigede ejendele af denne slags. Det er ikke tilladt at pakke vådt tøj eller håndklæder i den indcheckede bagage, da disse kan have en negativ påvirkning på bagagen og kan ødelægge det øvrige indhold. Vådt tøj og håndklæder skal altid placeres i håndbagagen under flyvningen. Flyselskabet erstatter ikke for skader som følge af, at vådt tøj og håndklæder er blevet placeret i den indcheckede bagage. Flyselskabets erstatning for mistet eller beskadiget bagage er begrænset, tjek derfor venligst din forsikring inden afrejse.

  Børn under 2 år

  Rejser du med børn der endnu ikke er fyldt to år, kan du gratis indchecke op til 10 kg bagage pr. barn, uanset om de voksne i selskabet har bestilt indchecket bagage eller ej. En klapvogn/barnevogn (se herunder) medregnes ikke i frivægten på 10 kg.

  Rejselængde 3 uger eller mere

  Hvis du rejser i tre uger eller mere, og har bestilt indchecket bagage som tilvalg, har du ret til at medbringe 30 kg bagage, inklusive 5 kg håndbagage. Obs! Gælder kun tur/retur-rejser.

  Klapvogn/barnevogn

  Klapvogn/barnevogn medbringes gratis. TUI Airways anbefaler at man lejer en taske (Airshell) til at beskytte klapvognen/barnevognen under transporten. Læs mere om Airshell.

  Ekstra bagagevægt

  Har du behov for mere bagagevægt end det, der indgår i det almindelige tilvalg for indchecket bagage, kan du forudbestille ekstra bagagevægt til en pris, der er mere fordelagtig end hvad du skal betale, hvis du dukker op med for tunge tasker ved indcheckningen. Ekstra bagagevægt kan bestilles frem til 24 timer før afrejse. Bestil ekstra bagagevægt.

  Læs mere

 • TUI fly - BLX

  Gratis håndbagage

  Et stk. håndbagage pr. person kan medbringes gratis. Maxvægten er 5 kg og største størrelse er 55 x 40 x 23.
  Visse klapvognsmodeller er ok at medbringe som håndbagage, såfremt målene overholder 55 x 35 x 20 cm.

  Indchecket bagage – tilvalg mod betaling

  For større tasker som du checker ind, tillægges en omkostning på 200–300,-, den nøjagtige pris for bagage på din rejse ser du i bestillingen. Med TUI fly kan du indchecke en taske pr. person, som vejer højst 20 kg inklusive din håndbagage (herunder også, hvis du medbringer en klapvogn som håndbagage). For eksempel højst 17 kg indchecket bagage, hvis håndbagagen vejer 3 kg. Vær opmærksom på, at hvis to eller flere rejsende vælger at pakke i samme rejsetaske, må den max veje 32 kg. Regler for barnevogne og ekstra bagagevægt finder du nedenfor.

  Bagage i Premium Class

  Rejser du i Premium Class indgår også den indcheckede bagage i rejsens pris, og desuden er den højst tilladte bagagevægt 30 kg, inklusive din håndbagage. Du har også mulighed for at medbringe en golfbag uden ekstra betaling.
  OBS! For dig, der har bestilt kun flybillet med Premium Class:

  • Sommersæson 2019: Bagagen er altid inkluderet.

  Følgende er ikke tilladt at pakke i den indcheckede bagage
  Ting som du absolut får brug for i direkte tilslutning til/nærmeste tid efter landing. Alle typer af medicin. Alle typer af nøgler. Alle typer af ømtåligt gods. Glasflasker. Værdisager, værdigenstande eller tyveri-tilbøjelige varer såsom penge, kreditkort, smykker, mobiltelefoner, kameraer, computere, alt øvrig elektronik og tilbehør til disse, uerstattelige dokumenter, solbriller, briller osv. TUI Airways erstatter ikke mistede eller beskadigede ejendele af denne slags.
  Det er ikke tilladt at pakke vådt tøj eller håndklæder i den indcheckede bagage, da disse kan have en negativ påvirkning på bagagen og kan ødelægge det øvrige indhold. Vådt tøj og håndklæder skal altid placeres i håndbagagen under flyvningen. Flyselskabet erstatter ikke for skader som følge af, at vådt tøj og håndklæder er blevet placeret i den indcheckede bagage.
  Flyselskabets erstatning for mistet eller beskadiget bagage er begrænset, tjek derfor venligst din forsikring inden afrejse.

  Børn under 2 år

  Rejser du med børn der endnu ikke er fyldt to år, kan du gratis indchecke op til 10 kg bagage pr. barn, uanset om de voksne i selskabet har bestilt indchecket bagage eller ej. En klapvogn/barnevogn (se herunder) medregnes ikke i frivægten på 10 kg.

  Rejselængde 3 uger eller mere

  Hvis du rejser i tre uger eller mere, og har bestilt indchecket bagage som tilvalg, har du ret til at medbringe 30 kg bagage, inklusive 5 kg håndbagage. Obs! Gælder kun tur/retur-rejser.

  Klapvogn/barnevogn

  Klapvogn/barnevogn medbringes gratis. TUI anbefaler at man lejer en taske (Airshell) til at beskytte klapvognen/barnevognen under transporten. Læs mere om Airshell.

  Ekstra bagagevægt

  Har du behov for mere bagagevægt end hvad der indgår i det almindelige tilvalg for indchecket bagage, kan du forudbestille ekstra bagagevægt til en pris, der er mere fordelagtig end hvad du skal betale, hvis du dukker op med for tunge tasker ved indcheckningen. Ekstra bagagevægt kan bestilles frem til 4 dage før afrejse. Bestil ekstra bagagevægt.

  Læs mere

 • Aegean Airlines - A3

  Gratis håndbagage

  Du kan gratis medbringe et stk. håndbagage pr. person. Maxvægten er 8 kg og størrelsen må højst være 55 x 40 x 23 cm.

  Indchecket bagage – tilvalg mod betaling

  For større tasker som du checker ind, betales en omkostning på 200–300,-, den nøjagtige pris for din rejse ser du i bestillingen. Med Aegean Airlines må du indchecke ën taske pr. person, som vejer højst 23 kg inklusive din håndbagage. Altså for eksempel højst 20 kg indchecket bagage, hvis håndbagagen vejer 3 kg. Vær også opmærksom på, at hvis to eller flere rejsende vælger at pakke i den samme rejsetaske, må den højst veje 32 kg. Regler for klapvogne og ekstra bagagevægt finder du her nedenfor.

  Børn under 2 år

  Rejser du med børn der endnu ikke er fyldt to år, kan du gratis medbringe et stk. indchecket bagage pr. barn, maxvægt 23 kg, uanset om de voksne i selskabet har bestilt indchecket bagage eller ej. Plus yderligere 6 kg håndbagage pr. barn under 2 år.

  Børn 2–11 år

  For børn mellem 2 og 11 år gælder samme bagageregler som for voksne.

  Klapvogn/barnevogn

  Når du rejser med spædbørn (børn under 2 år) kan du gratis medbringe en klapvogn/barnevogn. For barn over 2 år regnes den ind i den totale bagagevægt på højst 23 kg. TUI anbefaler at man lejer en taske (Airshell) til at beskytte klapvognen/barnevognen under transporten. Læs mere om Airshell.

  Ekstra bagagevægt

  Eventuel overvægt medfører en tillægsafgift. Du kan forhåndsreservere ekstra bagagevægt direkte hos Aegean Airlines via linket. Bestil ekstra bagagevægt.

  Læs mere

 • Air Europa - AEA

  Gratis håndbagage

  Du kan gratis medbringe et stk. håndbagage pr. person. Maxvægten er 6 kg og størrelse må højst være 55 x 35 x 25 cm.

  Indchecket bagage – tilvalg mod betaling

  For større tasker som du checker ind, betales en omkostning på 200–300,-, den nøjagtige pris for din rejse ser du i bestillingen. Med Air Europa må du indchecke én taske pr. person. Tasken må maksimalt veje 15 kg, men afhængigt at flyets type og rute kan der være en maks vægt på 23 kg istedet. Vær også opmærksom på, at hvis to eller flere rejsende vælger at pakke i den samme rejsetaske, må den højst veje 32 kg. Regler for klapvogne og ekstra bagagevægt finder du her nedenfor.

  Børn under 2 år

  Rejser du med børn der endnu ikke er fyldt to år, kan du gratis indchecke op til 15 kg bagage pr. barn, uanset om de voksne i selskabet har bestilt indchecket bagage eller ej. Derimod tillades ikke håndbagage for børn under 2 år. En eventuel klapvogn/barnevogn (se herunder) regnes ikke ind i frivægten på max 15 kg.

  Børn 2–11 år

  For børn mellem 2 og 11 år gælder samme bagageregler som for voksne.

  Rejselængde 4 uger eller mere

  Hvis du rejser i fire uger eller mere, og har bestilt indchecket bagage mod tillæg, må du højst medbringe 30 kg bagage. Obs! Gælder kun tur/retur-rejser til Spanien.

  Klapvogn/barnevogn

  Når du rejser med spædbørn (børn under 2 år), kan du gratis medbringe en klapvogn/barnevogn. TUI anbefaler at man lejer en taske (Airshell) til at beskytte klapvognen/barnevognen under transporten. Læs mere om Airshell.

  Ekstra bagagevægt

  Air Europa tilbyder ikke forhåndsbestilling af ekstra bagagevægt, udover hvad der indgår i det almindelige tilvalg for indchecket bagage. Får du brug for at checke mere ind, betaler du for ekstravægten direkte ved indcheckningen.

  Læs mere

 • Jet Time - JTG

  Gratis håndbagage

  Du kan gratis medbringe et stk. håndbagage pr. person. Maxvægten er 5 kg og størrelsen må højst være 55 x 40 x 20 cm.

  Indchecket bagage – tilvalg mod betaling

  For større tasker som du checker ind, betales en omkostning på 150,- for charterpakkerejser og ca. 300-500,-, hvis du kun bestiller en flybillet. Den nøjagtige pris for din rejse ser du i bestillingen. Med Jet Time må du indchecke ën taske pr. person, som vejer højst 20 kg inklusive din håndbagage. Altså for eksempel højst 17 kg indchecket bagage, hvis håndbagagen vejer 3 kg. Vær også opmærksom på, at hvis to eller flere rejsende, som har tilkøbt indchecket bagage, vælger at pakke i den samme rejsetaske, må den højst veje 32 kg. Regler for klapvogne og ekstra bagagevægt finder du nedenfor.

  Børn under 2 år

  For børn der endnu ikke er fyldt 2 år er det tilladt at medbringe 5 kg håndbagage gratis.

  Børn 2–11 år

  For børn mellem 2 og 11 år gælder samme bagageregler som for voksne.

  Rejselængde 3 uger eller mere

  Hvis du rejser i tre uger eller mere, og har bestilt indchecket bagage som tilvalg, må du medbringe 30 kg bagage, inklusive 5 kg håndbagage. Obs! Gælder kun tur/retur-rejser.

  Klapvogn/barnevogn

  Klapvogn/barnevogn medbringes gratis. Jet Time anbefaler at man lejer en taske (Airshell) til at beskytte klapvognen/barnevognen under transporten. Læs mere om Airshell. Vær opmærksom på, at Jet Time IKKE erstatter beskadigede klapvogne/barnevogne, hvis de ikke er pakket i tasker fra Airshell. Det størst tilladte mål for klapvogne/barnevogne er 105 x 50 x 65 cm.

  Ekstra bagagevægt

  Har du behov for mere bagagevægt end hvad der indgår i det almindelige tilvalg for indchecket bagage, kan du forudbestille ekstra bagagevægt til en pris, der er mere fordelagtig end hvad du skal betale, hvis du dukker op med for tunge tasker ved indcheckningen. Ekstra bagagevægt kan bestilles frem til 4 dage før afrejse. Bestil ekstra bagagevægt.

  Læs mere

 • Norwegian (Charter) - DY/D8

  Gratis håndbagage

  Du kan gratis medbringe et stk. håndbagage pr. person. Maxvægten er 10 kg og størrelsen må højst være 55 x 40 x 23 cm.

  Indchecket bagage – tilvalg mod betaling

  For større tasker, som skal checkes ind, betales en omkostning på 200–300,-, den nøjagtige pris for din rejse ser du i bestillingen. Med Norwegian må du indchecke én taske pr. person, som højst må veje 20 kg. Vær også opmærksom på, at hvis to eller flere rejsende vælger at pakke i den samme rejsetaske, må den stadig højst veje 20 kg. Regler for klapvogne og ekstra bagagevægt finder du her nedenfor.

  Børn under 2 år

  Rejser du med børn, der endnu ikke er fyldt to år, kan du gratis indchecke op til 5 kg bagage pr. barn, uanset om de voksne i selskabet har bestilt indchecket bagage eller ej. Derimod må børn under 2 år ikke medbringe egen håndbagage udover mad til indtagelse i løbet af flyrejsen.

  Børn 2–11 år

  Børn mellem 2 og 11 år må medbringe en barnevogn og et børnesæde uden ekstra betaling.

  Rejselængde 3 uger eller mere

  Hvis du rejser i tre uger eller mere, og har bestilt indchecket bagage som tilvalg, må du indchecke to stk. bagage som vejer højst 20 kg hver, plus 10 kg håndbagage. Obs! Gælder kun tur/retur-rejser.

  Klapvogn/barnevogn

  Klapvogn/barnevogn medbringes gratis. Norwegian anbefaler at man lejer en taske (Airshell) til at beskytte klapvognen/barnevognen under transporten. Læs mere om Airshell. Vær opmærksom på, at Norwegian IKKE erstatter beskadigede klapvogne/barnevogne, hvis de ikke er pakket ind i tasker fra Airshell eller PramPack.

  Ekstra bagagevægt

  Har du behov for mere bagagevægt end hvad der indgår i det almindelige tilvalg for indchecket bagage, kan du forudbestille ekstra bagagevægt på Norwegians hjemmeside. Det kan gøres helt frem til 6 timer før afgang, benyt linket i slutningen af teksten. Hvis du ikke forudbestiller, må du påregne en meget højere afgift i lufthavnen. Bestil ekstra bagagevægt.

  Læs mere

 • SAS (Charter) - SK

  Gratis håndbagage

  Du kan gratis medbringe et stk. håndbagage pr. person. Tilladte størrelse er 55 x 40 x 23 cm og i Economy Class må håndbagagen veje højst 5 kg. Flyver du i klassen Charter Plus må håndbagagen højst veje 8 kg.

  Indchecket bagage – tilvalg mod betaling

  For større tasker, som du checker ind, betales en omkostning på 200–300,-, den nøjagtige pris for din rejse ser du i bestillingen. Vær opmærksom på, at hvis to eller flere rejsende vælger at pakke i den samme rejsetaske, må den højst veje 32 kg. Regler for klapvogne og ekstra bagagevægt finder du her nedenfor.

  Charter Plus

  Hvis du rejser i klassen Charter Plus, og har bestilt indchecket bagage som tilvalg, må du indchecke 30 kg uanset rejselængde.

  Børn under 2 år

  Rejser du med børn, der endnu ikke er fyldt to år, kan du gratis indchecke op til 10 kg bagage pr. barn, uanset om de voksne i selskabet har bestilt indchecket bagage eller ej. Derimod tillades ikke håndbagage for børn under 2 år. En eventuel klapvogn/barnevogn (se herunder) medregnes ikke i frivægten på 10 kg.

  Børn 2–11 år

  For børn mellem 2 og 11 år gælder samme bagageregler som for voksne. Dog medregnes en eventuel klapvogn/barnevogn i den totale bagagevægt.

  Rejselængde 3 uger eller mere

  Hvis du rejser i tre uger eller mere, og har bestilt indchecket bagage som tilvalg, må du højst medbringe 30 kg bagage. Obs! Gælder kun tur/retur-rejser.

  Klapvogn/barnevogn

  En sammenklappelig klapvogn/barnevogn må medbringes gratis for spædbørn 0–2 år. For at undgå skader på flyrejsen, anbefales det at pakke klapvognen/barnevognen ind i en plastpose/airshell. Læs mere om Airshell.

  Ekstra bagagevægt

  Har du behov for mere bagagevægt end hvad der indgår i det almindelige tilvalg for indchecket bagage, kan du forudbestille ekstra bagagevægt til en pris, der er mere fordelagtig end hvad du skal betale, hvis du dukker op med for tunge tasker ved indcheckningen. Ekstra bagagevægt kan bestilles frem til 4 dage før afrejse. Bestil ekstra bagagevægt.

  Læs mere

 • SunClass Airlines - DK

  Gratis håndbagage

  Du kan gratis medbringe et stk. håndbagage pr. person. Maxvægten er 6 kg og den største størrelse er 55 x 40 x 20 cm.

  Indchecket bagage – tilvalg mod betaling

  For større tasker som du checker ind, betales en omkostning på 200–300,-, den nøjagtige pris for din rejse ser du i bestillingen. Med SunClass Airlines må du indchecke én taske pr. person, som vejer højst 20 kg inklusive din håndbagage. Altså for eksempel højst 17 kg indchecket bagage, hvis håndbagagen vejer 3 kg. Vær også opmærksom på, at indchecket bagage ifølge internationale regler aldrig må veje mere end 32 kg pr. taske, også selv om man vælger at betale for ekstra bagagevægt eller deler bagage med sine medrejsende. Regler for klapvogne og ekstra bagagevægt finder du her nedenfor.

  Børn under 2 år

  Rejser du med børn der endnu ikke er fyldt to år, kan du gratis indchecke op til 10 kg bagage pr. barn, uanset om de voksne i selskabet har bestilt indchecket bagage eller ej. En klapvogn/barnevogn (se herunder) medregnes ikke i frivægten på 10 kg.

  Rejselængde 4 uger eller mere

  Hvis du rejser i fire uger eller mere, og har bestilt indchecket bagage mod tillæg, må du max. medbringe 30 kg. inklusive håndbagage. Obs! Gælder kun tur/retur-rejser.

  Klapvogn/barnevogn

  Når du rejser med et lille barn (0-2 år), der ikke har sit eget sæde, kan du medbringe en barnevogn i almindelig størrelse. Den medregnes ikke i din tilladte bagagevægt. Er barnet over 2 år indgår vognen i barnets tilladte bagagevægt. SunClass Airlines anbefaler at man lejer en taske (Airshell) til at beskytte klapvognen/barnevognen under transporten. Læs mere om Airshell.

  Ekstra bagagevægt

  Eventuel overvægt medfører en tillægsafgift. Har du behov for mere bagagevægt end den der indgår i det almindelige tilvalg for indchecket bagage, kan du forudbestille ekstra bagagevægt, og SunClass Airlines tilbyder da dette til halv pris. Bestil ekstra bagagevægt.

  Læs mere

 • Air Baltic - BT

  Gratis håndbagage

  Du kan gratis medbringe et stk. håndbagage pr. person om bord på flyene. Håndbagagen må højst veje 7 kg. Maksimal størrelse er 55 x 40 x 20 cm.

  Indchecket bagage – tilvalg mod betaling

  For større tasker som du checker ind, betales en omkostning på 200–300,-, den nøjagtige pris for din rejse ser du i bestillingen. Med Air Baltic må du checke 1 taske ind pr. person, som vejer højst 20 kg. Vær også opmærksom på, at hvis to eller flere rejsende vælger at pakke i den samme rejsetaske, må den stadig højst veje 32 kg. Regler for klapvogne og ekstra bagagevægt finder du her nedenfor.

  Børn under 2 år

  Børn under 2 år (spædbørn) må ikke medbringe egen bagage.

  Børn 2 - 11 år

  For børn på mellem 2 og 11 år gælder samme bagageregler som for voksne.

  Klapvogn/barnevogn

  Hvis du rejser med et spædbarn (under 2 år), kan du gratis medbringe en klapvogn/barnevogn. TUI anbefaler, at man lejer en taske (Airshell), der beskytter klapvognen/barnevognen under transporten. Læs mere om Airshell.

  Ekstra bagagevægt

  Har du behov for mere bagagevægt end hvad der indgår i det almindelige tilvalg for indchecket bagage, kan du forudbestille ekstra bagagevægt til en pris, der er mere fordelagtig end hvad du skal betale, hvis du dukker op med for tunge tasker ved indcheckningen. Ekstra bagagevægt kan bestilles frem til 4 dage før afrejse. Bestil ekstra bagagevægt.

  Læs mere

 • DAT - DX

  Gratis håndbagage

  Du må gratis medbringe et styk håndbagage pr. person. Maxvægten er 5 kg og størrelsen må højst være 55 x 40 x 25 cm.

  Indtjekket bagage

  For større tasker som du checker ind, betales en omkostning på 200–300,-, den nøjagtige pris for din rejse ser du i bestillingen. Med DAT må du indchecke én taske pr. person, som vejer højst 20 kg. Vær også opmærksom på, at hvis to eller flere rejsende vælger at pakke i den samme rejsetaske, må den højst veje 32 kg. Regler for klapvogne og ekstra bagagevægt finder du her nedenfor.

  Børn under 2 år

  Børn under 2 år må medbringe egen håndbagage på max 5 kg.

  Børn 2 - 11 år

  For børn på mellem 2 og 11 år gælder samme bagageregler som for voksne.

  Klapvogn/barnevogn

  Hvis du rejser med et spædbarn (under 2 år), kan du gratis medbringe en klapvogn/barnevogn. TUI anbefaler, at man lejer en taske (Airshell), der beskytter klapvognen/barnevognen under transporten. Læs mere om Airshell her

  Ekstra bagagevægt

  Har du behov for mere bagagevægt end hvad der indgår i det almindelige tilvalg for indchecket bagage, kan du forudbestille ekstra bagagevægt til en pris, der er mere fordelagtig end hvad du skal betale, hvis du dukker op med for tunge tasker ved indcheckningen. Ekstra bagagevægt kan bestilles frem til 4 dage før afrejse. Læs mere og bestil her. Bestil ekstra bagagevægt.

  Læs mere