Rejser
til
Maldiverne

Pris fra

...

Hoteller

28

Prisniveau

Priseksempler er fra Ari Atollen
  • Pizzaca. 100,-
  • 1,5 liter vandca. 30,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaRufiyaa (MVR)
  • Tidsforskel+4 timer
  • HovedstadMalé
  • SprogDivehi
  • Befolkningca. 420.000

Rejser til Maldiverne

Baa Atollen.

Rejs til Maldiverne, hvis du vil opleve en tropisk drømmeverden med turkise laguner, svajende kokospalmer og usandsynligt hvide strande. På vores hoteløer lever du et skønt barfodsliv med moderne faciliteter, sportsaktiviteter, spa, pools, snorkling og førsteklasses restauranter. Det er ikke så underligt, at mange vælger Maldiverne til deres bryllupsrejse.

Et land af koraller

På kortet ser Maldiverne ud som små brødkrummer på en blå dug. Alt land er skabt af koraldannelser på en vulkansk bjergryg, og landets højeste punkt ligger kun ca. to meter over havet. Barriererev beskytter øerne mod bølger og danner laguner med verdens måske bedste forudsætninger for snorkling.

Transfer indgår altid

Du tager dig til Maldiverne med rutefly, der lander på den særlige lufthavnsø ved landets hovedstad Male. Derfra kommer du til din paradisø med vandflyver, indenrigsfly eller båd, afhængig af afstanden. Transfer til og fra øen indgår altid. Vi har udvalgt resorthoteller i forskellige størrelser og prisniveauer, så du nemt kan finde noget, der passer til dig.

Vælg mellem flere øgrupper**

Under disse links kan du læse mere om de forskellige atoller og hoteløer

Ari Atollen – vælg mellem tre forskellige hoteløer, med alt fra prisbillige bungalows til femstjernede hoteller.
Lhaviyani Atollen – bo på Kuredu Island Resort & Spa med tre kilometer hvide strande og en lille golfbane.
North Male Atollen – vores hotel ligger på en paradisø, i tilpas afstand til dagsudflugter til hovedstaden Male
Gaafu Alifu Atollen – træning, helse, god mad og relax er i fokus på vores koncepthotel Robinson Club Maldives.
Raa Atollen – med dusinvis af uberørte snorkelrev og et ayurveda-spa
Noonu Atollen – her får du en paradisferie med træning, god mad og hvide strande på vores koncepthotel Robinson Club Noonu.
Haa Dhaalu Atollen – til dig der vil bo på et øko-hotel, der tager sig ekstra meget af miljøet og den lokale kultur.
South Male Atollen – ligger centralt i Maldivernes øverden. Her kan du bo på vores prisbillige og harmoniske All Inclusive-hotel Adaaran Club Rannalhi.
Dhaalu Atollen – her bor du et af RIUs nybyggede og luksuriøse ferieparadiser. De to hoteløer bindes sammen af en gangbro, der omkranses ad vandvillaer.
_ Meemu Atollen – vores hotel på Meemu Atollen, Cinnamon Hakura Huraa Maldives, ligger på to øer, har spa og eget rev – et godt valg, hvis du er til afslapning, snorkling og dykning.

Vores rejsemål i Maldiverne

Gaafu Alifu Atollen

Gaafu Alifu Atollen

1 Hoteller
Fra
En paradisø med kridhvide strande, turkist hav og vores livsstilshotel Robinson Club Maldives, hvor du finder alt hvad du kan ønske dig af sport, yoga, spa og god mad.
Meemu Atollen

Meemu Atollen

1 Hoteller
Fra
En af Maldivernes mere ukendte atoller med fantastisk dykning og snorkling, Kombineret med skøn afslapning på hotelresortet.
Ari Atollen

Ari Atollen

10 Hoteller
Fra
En af de største øgrupper lige vest for lufthavnsøen. Her kan du vælge mellem seks forskellige hoteløer, der strækker sig fra fra prisbillig mellemklasses til luksus.
Lhaviyani Atoll

Lhaviyani Atoll

2 Hoteller
Fra
Et af vores mest populære hoteller på Maldiverne, Kuredu Island Resort & Spa, bliver dit ferieparadis. Øen har tre kilometer hvide strande og en 6-hullers golfbane.
North Male Atollen

North Male Atollen

6 Hoteller
Fra
Maldivernes centrale atol, hvor hovedstaden Male ligger. Her kan du vælge mellem flere fine hoteller på små paradisøer, indenfor rækkevidde af dagsudflugter til hovedstaden.
Raa Atollen

Raa Atollen

1 Hoteller
Fra
Hoteløen Meedhupparu er omkranset af kridhvide strande, turkisblå laguner og et cirkelformet koralrev. Du kan slappe af med Ayurvedabehandlinger og balinesisk aromaterapi.
Haa Dhaalu Atollen

Haa Dhaalu Atollen

1 Hoteller
Fra
Noget af det mest ægte du kan opleve i Maldiverne. Her bor du på The Barefoot Eco Hotel, hvor snorkling og strandliv kan varieres med cykelture til en lille fiskerby.
Noonu Atollen

Noonu Atollen

1 Hoteller
Fra
Atol langt oppe i den nordlige øgruppe. Du bliver transporteret med vandflyver til den lille paradisiske ø Orivaru og vores eksklusive livsstilshotel Robinson Club Noonu.
Nyhed
South Male Atollen

South Male Atollen

2 Hoteller
Fra
Centralt beliggende atol kun 45 minutters bådtur fra lufthavnen og hovedstaden Male. På sin egen lille paradisø ligger et prisbilligt All Inclusive-hotel.
Nyhed
Dhaalu Atoll

Dhaalu Atoll

2 Hoteller
Fra
Midt i Maldivernes ørige ligger Dhaalu Atoll. Her bor du på et af RIUs nybyggede og luksuøse ferieparadiser. De to hoteløer bindes sammen af en gangbro omgivet af vandvillaer.
Vis alle (10)

Rejsetyper i Maldiverne