Det er ikke uden grund, at charterrejsen er blevet så populær i Danmark. Med de gode, gamle dage på Mallorca, har charterferien vundet indpas i danskernes bevidsthed og hjerte – men charterferie er så meget mere end det! Det er både kvalitetstid med familie og venner, kulturelle oplevelser og minder for livet.

Vi har både afbudsrejser, All Inclusive-rejser og gode rejsetilbud - allesammen pakket som charterrejser.

Tag på charter fra en lufthavn nær dig

Vores direkte fly tager dig til varmen fra 4 forskellige lufthavne - København, Billund, Aalborg og Hamborg.

FAQ om charterrejser

Hvad er en charterrejse?

Charterferie er en rejseform, hvor både fly og hotel indgår i prisen. Typisk er rejsens varighed 1 til 2 uger, til velkendte feriedestinationer i Europa som fx. Mallorca, Gran Canaria eller Tyrkiet. Udvalget af charterrejser hos TUI er med årene blevet stort, og derfor vil du finde nye, spændende destinationer i vores program.
Når du ankommer på destinationen, bliver du som regel mødt af vores guider i lufthavnen, der tager imod gæsterne. Har du bestilt transfer, bliver du vist ud til transferbusserne, som kører dig til dit hotel. Mange af vores gæster vælger at leje bil, så de er mobile og uafhængige på ferien. Det er for det meste muligt at afhente lejebilen i lufthavnen.
Guiderne er til for at gøre din ferie så god, som muligt og hjælper derfor også med alt fra gode råd, rejsetips, at arrangere udflugter og generelle spørgsmål.

TUI har mange kendte og nye spændende charterrejsemål i sortimentet. Det betyder, at du som kunde altid kan finde en charterferie til en destination, hvor der er varmt.

Hvad er en en charterrejse med All Inclusive?

Der er ofte også mulighed for at vælge All Inclusive på ferien, hvilket betyder at måltider og drikkevarer indgår i rejsens samlede pris. Det eneste du skal gøre er at slappe af og nyde ferien.

Hvilke fordele får jeg ved at tage på charterrejse med TUI?

  • Enkelt og prisvenligt - du booker, hotel, fly og tilvalg i samme omgang
  • Unikke hoteller - vores hotelkoncepter er ekstra udvalgt for at tilgodese alle typer feriedrømme
  • Personlig service - personale på vores rejsemål er altid tilgængelige via telefon, mail og vores TUI app
  • Tryghed gennem rejsegarantifonden - du har omfattende beskyttelse ved uforudste hændelser.
  • Åbent køb, prisgaranti og god tid til betaling - book trygt hos TUI
  • Miljøvenligt - i 2014 blev TUI miljøcertificeret som den første nordiske rejsearrangør

Læs mere under "At rejse med TUI"