Efteråret er et hit blandt rejsende. Det er tiden, hvor nogle rejser afsted for at nyde den sidste varme i Europa og andre tager på opdagelse i diverse storbyer. Hos TUI kan vi tilbyde begge rejseformer.

Foretrækker du den velkendte charterferie, er destinationer som Grækenland, Spanien og Tyrkiet ideelle til at få et afbræk fra det danske efterår og nyde den sydeuropæiske sensommer.

Er du mere til sightseeing og kulturelle oplevelser er rejsemål som London, Berlin eller Madrid højdespringere til en miniferie i oktober.

Herunder kan du se vore bedste familiehoteller, de mest solfyldte rejsemål og de mange muligheder for miniferier. Har du blot behov for flybilletter, kan du også bestille dette.

Er du på jagt efter de en billig rejse eller bare de bedste tilbud, kan du finde dette på vores tilbudsside.

Gyldne minder på kobberøen

CYPERN - opkaldt efter fundet af kobber på øen - den solrige ø med de fløjlsbløde sandstrande, de fleste kender, som et af sommerens populære rejsemål. Men vidste du, at efteråret på Cypern er perfekt med det gyldne lys fra solen og badevandets indbydende temperatur? Vi giver dig her fire, gode (klikbare) grunde til at rejse til Cypern i efterårsferien. Og endnu flere grunde her.

Gyldne favoritter på Cypern