Rejser
til
Spanien

Pris fra

...

Hoteller

511

Prisniveau

Priseksempler fra Playa del Ingles
  • Pizzaca. 65,-
  • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0/-1 time
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkning46 560 000

Rejser til Spanien

Spanien

En rejse til Spanien giver dig livets goder i latinoversion. Ikke kun sol, varme og strande men også tapas, natklubber, golfbaner, designbutikker, grønne bjerge og seværdigheder der byder på alt fra ridderborge til kunstmuseer.

Mallorca og Balearerne

Om sommeren er de baleariske øer i Middelhavet det største trækplaster for os solhungrende danskere. Vælg mellem storfavoritten Mallorca, den grønne ø Menorca, eller badevige og klubliv på Ibiza.

De elskede Kanariske Øer

Året rundt søger mange livsnydere til De Kanariske Øer, og i vinterhalvåret overtager de alt fokus blandt de spanske solrejsemål. Hos os kan du vælge mellem alle de seks store Kanarieøer: Fuerteventura med Kanarieøernes længste strande, Gran Canarias brede udvalg af strande, shopping og natteliv, Lanzarotes unikke natur og smagfulde arkitektur, Tenerifes mangfoldighed og fantastiske udflugtsmuligheder samt den grønne ø La Gomera med charmerende restauranter og skønne vandremuligheder.

Byer og solkyster på fastlandet

I form af pakkerejser med hoteller og rutefly, har TUI også en række spændende rejsemål på det spanske fastland, fra de hektiske storbyer Barcelona og Madrid til berømte kyststrækninger som Costa del Sol, Costa Blanca, Costa Dorada og lysets kyst – Costa de la Luz.

Uanset hvad du vælger, vil du blive omgivet af varme, lækker mad og latinsk livsglæde.

Vi tilbyder dig en covid-19 test

Den spanske regering kræver fra 23/11 2020, at der skal fremvises en negativ covid-19 test (PCR-test), som ikke må være mere end 72 timer gammel ved indrejse. Skulle det stadig være aktuelt, når du skal rejse med TUI til De Kanariske Øer, sørger vi selvfølgelig for, at du kan bestille en gratis test hos os. Læs mere her

Vores rejsemål i Spanien

Mallorca

Mallorca

65 Hoteller
Fra
Et af Middelhavets mest elskede ferieøer med strande, badevige, charmerende byer, shopping, natteliv, den hyggelige storby Palma og gode hoteller for enhver smag.
Menorca

Menorca

0 Hoteller
Fra
Lille og grøn ø med både strande og hundredvis af smukke badevige. Desuden er her god snorkling, vandrestier, fiskerestuaranter ved havet og charmerende småbyer.
Gran Canaria

Gran Canaria

167 Hoteller
Fra
Øen, som bare bliver pænere, smartere og mere mangfoldig for hvert år der går. Vælg mellem en række rejsemål med alt fra vores flagskib TUI Blue til spahoteller og små hotelperler.
Kanarieøerne

Kanarieøerne

280 Hoteller
Fra
Danskerne mest elskede ferieøer. Med alt fra stranden til grønne bjerge, dejlige hoteller, shopping og spændende restauranter. Her er ferielivet enkelt.
Lanzarote

Lanzarote

28 Hoteller
Fra
En oplevelsernes ø med sin vulkanske natur og smagfulde arkitekfur. Her er også sandstrande, charmerende lystbådehavne, shopping, natteliv og trendy restauranter.
Ibiza

Ibiza

7 Hoteller
Fra
Ibiza frister med 50 strande, mandeltræer, charmerende småbyer og familievenlige hoteller. Samtidig kan de der har lyst, tage for sig af den nyeste mode og et tempofyldt klubliv.
Fuerteventura

Fuerteventura

18 Hoteller
Fra
Øen der er kendt for sine sandklitter, lange lyse strande og mange fine resorthoteller direkte ved havet. Plus gode forhold for wind- og kitesurfing samt mange lækre fiskerestauranter.
Tenerife

Tenerife

66 Hoteller
Fra
Den største af De Kanariske Øer med strande, shopping, forlystelser, vandparken Siam Park og den mægtige vulkan Teide. Samt små og store hoteller for enhver smag og pengepung.
La Gomera

La Gomera

4 Hoteller
Fra
En grøn og idyllisk kanarieø sydvest for Tenerife. Her kan du vandre i Garajonays laurbærskov, bade ved små lavastrande og spise romantiske måltider i charmerende fiskerbye ved Atlanten.
Costa del Sol

Costa del Sol

66 Hoteller
Fra
Feriemagneten Costa del Sol er still going strong. Her rejser vi til for at sole og bade, spille golf, windsurfe, omgås og spise godt.
Costa de la Luz

Costa de la Luz

1 Hoteller
Fra
Spaniens smukke Atlanterhavskyst, der på ejendommelig vis er forblevet ukendt blandt os skandinaver, selv om den har nogle af landets fineste strande. Plus charmerende småbyer, udsøgte fiskerestauranter og moderne resorthoteller ved havet.
Costa Blanca

Costa Blanca

25 Hoteller
Fra
Kilometerlange strande, livlige byer, golfbaner og temaparker i verdensklasse. Det hele findes på solsikre Costa Blanca.
Barcelona

Barcelona

40 Hoteller
Fra
Farverige Barcelona er fyldt med shopping, strandliv, fodbold og kunst. Bestil fly og et godt hotel i en bekvem pakkeløsning.
Madrid

Madrid

17 Hoteller
Fra
Madrid er en af Europas mest spændende byer. Loas Madrilenos lever i nuet med højt tempo, kunst og kultur, fodbold, tapas og sene nætter.
Costa Dorada

Costa Dorada

6 Hoteller
Fra
Kilometer efter kilometer af gyldne sandstrande på Spaniens østkyst, syd for Barcelona. Palmefyldte strandpromenader, loungebarer, familievenlige hoteller og temaparker med vandrutsjebaner forstærker feriefølelsen.
Vis alle (15)

Rejsetyper i Spanien

Anbefalede hoteller - Spanien