Rejser
til
Malaga

Pris fra

...

Hoteller

15

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Pizzaca. 65,-
  • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0/-1 time
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 569.000

Rejser til Malaga

Malaga

Malaga ligger netop nu i toppen af listen over Spaniens hotteste byer. Her er et hav af gode restauranter, kunstmuseer, strande og golfbaner. Beliggenheden i hjertet af Andalusien gør, at du er tæt på Marbella, Nerja og de hvide byer i bjergene. Storbyferie eller miniferie – valget er dit!

Malaga er den største by på Costa del Sol, med cirka en halv million indbyggere. Takket være en samlet bymidte når du det meste til fods. Shoppingstrøget Calle Larios, katedralen, den mauriske fæstning Alcazaba og Picassomuseet er nogle af højdepunkterne, når du udforsker byen.

Strand i byen

Stranden i centrum, La Malagueta, er lavvandet og omkranses af den fine strandpromenade Muelle Uno. Her går man rundt i aftensolen blandt udeserveringerne, der frister med tapas og frillet fisk, og gadeboderne der sælger det gode bagværk, churros.

Mange restauranter

Malaga er blevet kendt som et rejsemål for madinteresserede, og udvalget af restauranter er meget stort. Her findes alt fra prisbelønnede gourmetrestauranter til enkle gadekøkkener. Desuden finder du vinhuse og bodegaer, hvor man serverer områdets vin. Gå ikke glip af regionens egen søde vin, Malaga Dulce.

At se og foretage sig omkring Malaga

Storbyferie i Malaga er et perfekt udgangspunkt for at opleve Andalusien og Costa del Sol. Du får den maksimale frihed, hvis du bestiller en udlejningsbil. Her er nogle tips: De hvide bjergbyer oppe i bjergene (f.eks. Mijas), Granada med det mauriske palads Alhambra og den større by Nerja, kun 50 km fra Malaga.

Rejsetyper i Malaga